logo


Με 13 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα συνεδριάσει, οδεύοντας προς την ολοκλήρωση της παρούσας θητείας της, την προσεχή Τρίτη 6 Αυγούστου στις 9 το πρωί, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται:

-Η έγκριση της μελέτης και των όρων διακήρυξης για την προμήθεια υδραυλικών αγαθών με ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό συνολικού προϋπολογισμού 242.000 ευρώ περίπου και την ανάθεση του καθαρισμού των δημοτικών κτηρίων σε εξωτερικό συνεργάτη με μειοδοτικό διαγωνισμό προϋπολογισμού 129.000 ευρώ

-Η ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη- λογιστή της τήρησης του λογιστικού σχεδίου για το Νομικό Πρόσωπο της ΕΣΤΙΑΣ, μια που το προσωπικό του Δήμου δεν επαρκεί για να καλύψει τη σχετική υποχρέωση

-Η χρονική παράταση ισχύος των προσφορών για το διαγωνσιμό που αφορά στη φύλαξη εγκαταστάσεων και κτηρίων του Δήμου, που βρίσκεται σε εξέλιξη με συνολικό πτούπολογισμό 406.000 ευρώ. Η παράταση ορίζεται για διάστημα 6 μηνών, μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2020.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Αίτημα της κ. Καλύβα Μαρίας περί καταβολής αποζημίωσης για ζημιά του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου της από πτώση σε λακούβα.

ΘΕΜΑ 2ο: Ορισμός ημερομηνίας αποσφράγισης οικονομικών προσφορών για τον διεθνή διαγωνισμό «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ – ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ SMART CITIES, ΜΕ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ∆ΗΜΟ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ».

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση Μελέτης και Όρων ∆ιακήρυξης για την «Προμήθεια Υδραυλικών Ειδών».

∆/ΝΣΗ ΑΝΘΡ. ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ/ΤΜ. ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για τον «Καθαρισμός ∆ημοτικών Κτιρίων του ∆ήμου ∆ιονύσου».

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 5ο: ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ή ΜΗ ΕΝ∆ΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 61/2019 ∆ΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟ∆ΙΚΕΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ.

ΘΕΜΑ 6ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής της κα. Ραφτοπούλου Γαρυφαλλιάς και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 7ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής της κα. Γκασιώνα Ιωάννας και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 8ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής του κου. Ρούσσου Νικόλαου και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

ΘΕΜΑ 9ο: Εισήγηση για λήψη απόφασης από την Οικονομική Επιτροπή για τη βεβαίωση της αδυναμίας του ∆ήμου να αναλάβει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του για τη σύνταξη των οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2018 και για την παρακολούθηση της διπλογραφικής μεθόδου για το έτος 2019 του ΝΠ∆∆ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΕΙΑ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ «Η ΕΣΤΙΑ».

ΘΕΜΑ 10ο: Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού ∆ήμου Β ́ τριμήνου οικονομικού έτους 2019.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ ΤΜ.ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 11ο: Χρονική παράταση ισχύος των προσφορών του ανοικτού διαγωνισμού για την υπηρεσία «Φύλαξη κτιρίων εγκαταστάσεων και χώρων του ∆ήμου ∆ιονύσου σύμφωνα με το άρθ. 21 παρ. 11 του ν.3731/2008» συνολικού προϋπολογισμού 406.000,00€.

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση Πρακτικού Νο3 Ανοικτού Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για την προμήθεια αντικειμένων και ταχυδρομικών υπηρεσιών έκδοσης /εκτύπωσης, εμφακέλωσης και αποστολής ταχυδρομικών αντικειμένων, ομάδα Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ∆ΗΜΑΡΧΟΥ

ΘΕΜΑ 13ο: Λήψη απόφασης για παράσταση και εκπροσώπηση του ∆ήμου ∆ιονύσου ενώπιον του ∆ιοικ. Εφετείου Αθηνών από δικηγόρο.