logo


Συνεδριάζει αυτή την ώρα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου, με 7 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, από τα οποία βέβαια ξεχωρίζει αυτό που αφορά στην έγκριση πρακτικού για την ενεργειακή αναβάθμιση στον ηλεκτροφωτισμότης πόλης με LED, και μάλιστα για δυο λόγους: Πρώτα πρώτα, αποτέλεσε κομβικό θέμα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ειδικά μετά από την έρευνα και τις αποκαλύψεις του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Στ. Κριεμάδη, που γέννησαν σειρά ερωτηματικών. Και εν συνεχεία, γιατί εισήγηση αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου μέχρι και την έναρξη της συνεδρίασης, στις 9 το πρωί, δεν υπήρχε.

Επιπλέον, ανακηρύσσονται οι οριστικοί μειοδότες για την προμήθεια ειδών σίτισης για τους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, για την αποκομιδή βιοαποδομήσιμων υλικών, δηλαδή κλαδιών, καθώς και για τη μεταφορά των ογκωδών αντικειμένων, μετά από τους σχετικούς ανοιχτούς διαγωνισμούς:

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση Πρακτικού Νο3 για το διεθνή διαγωνισμό «Ενεργειακή αναβάθμιση – αυτοματοποίηση συστημάτων ηλεκτροφωτισμού κοινοχρήστων χώρων – εφαρμογές smart cities με εξοικονόμηση ενέργειας στο ∆ήμο ∆ιονύσου».

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την Καταβολή Τέλους χρήσης & Ταξινόμησης για χορήγηση αδείας και πινακίδων κυκλοφορίας Μηχανημάτων Έργων.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 3ο: Έκθεση πεπραγμένων και απολογισμός διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου ∆ήμου ∆ιονύσου περιόδου 01/01/2019 – 30/06/2019.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ ΤΜ.ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση πρακτικού – ανακήρυξη οριστικού ανάδοχου για την ομάδα Β της ενότητας Α του διαγωνισμού προμήθειας τροφίμων για τη σίτιση των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου και των νηπίων των παιδικών σταθμών του ΝΠ∆∆ «Η ΕΣΤΙΑ», προϋπολογιζόμενης αξίας 297.731,76€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση πρακτικού -κατακύρωση αποτελέσματος, ανακήρυξη προσωρινών μειοδοτών του συνοπτικού διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών «Συντήρησης & Προμήθειας Η/Μ Εξοπλισμού Κτιρίων», συνολικού ποσού 38.936,00€, συμπ/νου ΦΠΑ».

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση πρακτικού-κατακύρωση αποτελέσματος, ανακήρυξη οριστικών μειοδοτών του ανοικτού διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών «Αποκομιδής βιοαποδομήσιμων υλικών», συνολικού ποσού 543.386,60€, συμπ/νου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση πρακτικών ανάδειξη οριστικού αναδόχου του ανοικτού διαγωνισμού για τη μεταφορά ογκωδών απορριμμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 99.684,60€ συμ/νου του αναλογούντος ΦΠΑ, καθώς και του δικαιώματος προαίρεσης.