logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο  6 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Πνευματικό κέντρο Αγ. Στεφάνου, η υψηλής πολιτιστικής αξίας εκδήλωση με τίτλο Από την Όπερα… στα τραγούδια της  Παρέας, η οποία ήταν ένα μελωδικό ταξίδι με τραγούδια από γνωστές Όπερες και Musicals, αλλά και διαχρονικά τραγούδια Ελλήνων Συνθετών, που έγιναν μεγάλες επιτυχίες στο πέρασμα του χρόνου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αφιλοκερδώς καταξιωμένοι λυρικοί καλλιτέχνες, συνοδευόμενοι στο πιάνο από τον καθηγητή του Ελληνικού Ωδείου κ. Σάκη Βούλγαρη.

Την Καλλιτεχνική επιμέλεια, την Σκηνοθεσία, την Μουσική διδασκαλία και την Διεύθυνση της εκδήλωσης, είχε η καθηγήτρια του Ελληνικού Ωδείου κα Έφη Αδειλίνη – Μπομπή.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διονύσου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκλεγμένος  Δήμαρχος Διονύσου κ. Ι. Καλαφατέλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσου κ. Ι. Φωτάκης, η πρώην Αντιδήμαρχος Διονύσου κα Θ. Σαραντάκη, φίλες και φίλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και περισσότεροι από 250 εκλεκτοί  συμπολίτισσες και συμπολίτες μας, στο κατάμεστο Πολιτιστικό κέντρο Αγ. Στεφάνου, οι οποίες και οι οποίοι, στην τρίωρη παράσταση , απήλαυσαν μία πανδαισία μουσικής και καλλιτεχνικής ερμηνείας, αλλά και τραγούδησαν, μαζί με τους καλλιτέχνες, τις μεγάλες Ελληνικές επιτυχίες.