logo


Σε διάστημα 4 ωρών χθες Κυριακή 7 Ιουλίου εκδηλώθηκαν δυο εστίες φωτιάς στο Κρυονέρι και στη Σταμάτα, που τέθηκαν εγκαίρως υπό έλεγχο, χάρη στην ετοιμότητα και με τη συνδρομή των Εθελοντικών Δυνάμεων Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου. Γράφουν σχετικά οι Εθελοντές του Αγ. Στεφάνου στον τοίχο τους στο facebook:

Σήμερα, 7 Ιουλίου οι εθελοντές μας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν δύο συμβάντα.

Στις 14:45 τα οχήματα της ομάδας μας Α.Σ.1 και Α.Σ.4 με 6 εθελοντές μας μετέβησαν στο Κρυονέρι, σε πυρκαγιά εν υπαίθρω, και σε συνεργασία με τον 9ο Π.Σ, τον 6ο Π.Σ, την εθελοντική ομάδα της Εκάλης, της Ροδόπολης και της Άνοιξης, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα.

Στις 17:20, μετά από κινητοποίηση της Π.Υ, ο Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου κλήθηκε να συνδράμει, σε πυρκαγια εν υπαίθρω στη Σταμάτα όπου μετά από αρκετές ώρες και πάλι τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο. Στο συμβάν συμμετείχαν το Α.Σ.3 και το Α.Σ.5, με πλήρωμα 6 εθελοντών. Συνεργαστήκαμε άριστα και πάλι με τις δυνάμεις του 9ου Π.Σ., της Ροδόπολης, της Άνοιξης, των Αφιδνών, της Εκάλης, των Βριλησσίων και του Κρυονερίου ενώ στην κατάσβεση συμμετείχε και ένα Ε/Π.