logo


Με μοναδικό θέμα την ονοματοδοσία του γηπέδου Άνοιξης ως γήπεδο Άνοιξης “Γεώργιος Κυριάκης”, μετά από αίτημα του τοπικού Αθλητικού Ομίλου, και τιμής ένεκεν για την ανιδιοτελή προσφορά τού επί 15 χρόνια Προέδρου του, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, θα συνεδριάσει την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 7 το βράδυ το Τοπικό Συμβούλιο της περιοχής. Σύμφωνα με την εισήγηση του Προέδρου Χ. Πιπέρη:

Ο Α.Ο.Άνοιξης με την υπ.αριθμό πρωτ.22801/18-06-2019 αίτηση του ζητά την ονοματοδοσία του ανοιχτού ποδοσφαιρικού γηπέδου Άνοιξης σε γήπεδο Άνοιξης “Γεώργιος Κυριάκης”, καθώς η ιστορία του ομίλου είναι στενά συνδεδεμένη με το όνομά του.

Πράγματι ο Α.Ο. Άνοιξης χρωστά την ύπαρξή του στον Γεώργιο Κυριάκη. Ο Γεώργιος Κυριάκης υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας Α.Ο.Άνοιξης για μια δεκαετία και έγινε ο αρχηγός της ομάδας, παρά το νεαρό της ηλικίας του καθώς ξεχώριζε για το ήθος και την έντονη προσωπικότητά του.

Μετά το τέλος της αθλητικής του καριέρας, διετέλεσε στέλεχος του διοικητικού συμβουλίου και κατόπιν έγινε πρόεδρος του αθλητικού ομίλου όπου παρέμεινε σε αυτήν την θέση για δεκαπέντε χρόνια. Στο διάστημα αυτό ο Α.Ο.Άνοιξης χάρη στην συμβολή του μπόρεσε και γνώρισε μεγάλες επιτυχίες και πέτυχε ανόδους σε κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αν και τα δύο τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου για σοβαρούς λόγους υγείας, δεν έπαψε να βοηθάει τον όμιλο με τον δικό του πάντα ξεχωριστό τρόπο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Προτείνω το ανοιχτό ποδοσφαιρικό γήπεδο Άνοιξης να ονομαστεί σε γήπεδο Άνοιξης Γεώργιος Κυριάκης» τιμής ένεκεν για την ανιδιοτελή προσφορά του.