logo


Στη 1 το μεσημέρι της Tρίτης 2 Ιουλίου θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου με 10 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, ανάμεσά τους και την ανακήρυξη του οριστικού αναδόχου για την αποκομιδή των βιοαποδομήσιμων υλικών, δηλαδή των κλαδεμάτων, με συνολικό κόστος 74.325 ευρώ:

∆/ΝΣΗ ∆ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Αποδοχή δωρεάς οργάνων γυμναστικής εξωτερικού χώρου.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση πρακτικού -κατακύρωση αποτελέσματος, ανακήρυξη οριστικού μειοδότη του συνοπτικού διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών «Αποκομιδής βιοαποδομήσιμων υλικών», συνολικού ποσού 74.325,60€, συμπ/νου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση πρακτικού – ανακήρυξη οριστικών ανάδοχων του διαγωνισμού προμήθειας τροφίμων για τη σίτιση των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου και των νηπίων των παιδικών σταθμών του ΝΠ∆∆ «Η ΕΣΤΙΑ», προϋπολογιζόμενης αξίας 297.731,76€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση πρακτικού για την ανάδειξη προσωρινού αναδόχου – του συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια Εξέδρας Εκδηλώσεων» του ∆ήμου ∆ιονύσου», συνολικού προϋπολογισμού 29.760,00€ συμπ/νου του αναλογούντος ΦΠΑ 24%.

ΘΕΜΑ 5ο: 1) Aκύρωση της 76/2019 AOE σε συμμόρφωση με την 587/2019 Απόφαση της ΑΕΠΠ, 2) Έγκριση ανάδειξης προσωρινών αναδόχων τις εταιρείες : α) ΝΕΑΣΗ ΜΟΝ ΕΠΕ για τις ΟΜΑ∆ΕΣ (Α- ∆ΗΜΟΣ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ & Γ – Α’ΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ) και β) ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΑΝ∆ΡΕΑΣ του ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΥ για τις ΟΜΑ∆ΕΣ (Β -ΝΠ∆∆ Η ΕΣΤΙΑ & ∆- Β’ΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ) στο πλαίσιο του Ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμό για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙ∆ΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΠ∆∆ ΑΥΤΟΥ ».

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 6ο: Υποχρεωτική αναμόρφωση Ολοκληρωμένου Πλαισίου ∆ράσης (Ο.Π.∆.) ∆ήμου ∆ιονύσου ο.ε. 2019.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση Μελέτης και Όρων ∆ιακήρυξης για τη «Συντήρηση Κλαδοτεμαχιστικού Μηχανήματος».

ΘΕΜΑ 8ο: Αίτημα της κ. Καρνέζη Παναγιώτας περί καταβολής αποζημίωσης για ζημιά του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου της από πτώση σε λακούβα.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜ. ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 9ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019.

ΘΕΜΑ 10ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΜΑΪΟΥ 2019.