logo


Ο ΑΟ Κρυονερίου ανακοινώνει τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου με τριετή θητεία, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 24/6/2019 και τη σύγκληση σε Σώμα των εκλεγέντων συμβούλων την 27/6/2019:

Πρόεδρος: Γιώργος Αποστολίδης

Α’ Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Στέφος 

Β’ Αντιπρόεδρος: Θοδωρής Μακρής

Γενική Γραμματέας: Ειρήνη Πατέλη

Ταμίας: Σπύρος Γιούλης

Έφορος: Βαγγέλης Σταθόπουλος 

Τακτικά μέληΝίκος Αγγελής, Νίκος Παραράς, Παναγιώτης Πολυμερόπουλος

Αναπληρωματικά μέληΒασίλης Φώτος, Δημήτρης Σταθόπουλος

Το δικό του αντίο αλλά και τη διαβεβαίωση ότι θα είναι πάντα δίπλα στο Σύλλογο, έδωσε με προσωπική του ανάρτηση στο facebook ο απερχόμενος Πρόεδρος Δ. Σταθόπουλος, που επαγγελματικές υποχρώσεις κρατούν πλέον εκτός Ελλάδας:

Εχτές ολοκληρώθηκε η τριετής θητεία μου ως προέδρου του ΑΟ Κρυονερίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου αλλά και τους γονείς των παιδιών μας για τη συνεργασία που είχαμε όλη αυτή την περίοδο.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω του κυρίους ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ και Γιωργος Γεωργιου για την υλική και ηθική βοήθειά τους καθώς και τον Σπύρος Γιούλης για την εξαιρετική προσφορά του στο σύλλογο αλλά και τον Panos Polumeropoulos και Nickolas Papadopoulos που όποτε χρειάστηκε δήλωναν παρόντες!
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κυρίους Νικος Παραρας Γιώργο Βασίλα , Φιλιππος Παντος και Μίλτος Θεοδωράκης οι οποίοι αφιέρωσαν πολύ χρόνο προκειμένου να βελτιωθεί ο τρόπος λειτουργίας αλλά και να ενισχυθούν τα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ, ενώ ο Nikos Skouras έκανε κατά κοινή ομολογία, πολύ ελκυστική την ανδρική ομάδα!
Σίγουρα έγιναν λάθη στη διάρκεια της θητείας μου για τα οποία είμαι αποκλειστικός υπεύθυνος, είμαι σίγουρος πως το νέο ΔΣ δε θα τα επαναλάβει, αφού ήδη τα γνωρίζει.
Το ταξίδι από αυτό το πόστο, για εμένα ολοκληρώθηκε και είμαι γεμάτος θετικά συναισθήματα.
Εύχομαι καλή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και δηλώνω παρών όποτε μου ζητηθεί να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει.