logo


Σφραγίστηκε από την Πολεοδομία Διονύσου, με τη συνδρομή της Αστυνομίας, το κατάστημα JUMBO στην Άνοιξη, λόγω ελλιπών μέτρων ασφαλείας και πυροπροστασίας, όπως αναφέρει και το σχετικό έγγραφο που είναι θυροκολλημένο. Η σφράγιση του καταστήματος έγινε χθες Τετάρτη 26 Ιουνίου από τρεις υπαλλήλους της Πολεοδομίας Διονύσου, ενώ σχετικές ενημερωτικές πινακίδες κατευθύνουν τους πελάτες στο κατάστημα της Βαρυμπόμπης μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το έγγραφο σφράγισης, ο ιδιοκτήτης δεν συμμορφώθηκε με την έκθεση επικίνδυνου κτίσματος που του είχε γνωστοποιηθεί από τον περασμένο Απρίλιο, οπότε η ΥΔΟΜ προχώρησε στη σφράγιση μέχρι την οριστική άρση του κινδύνου.

Η είδηση γνωστοποιήθηκε ευρύτερα από τον Κ. Κουριδάκη, επικεφαλής της παράταξης «Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών Διονύσου», στη διάρκεια της σημερινής (27/6) δεύτερης ενημερωτικής συνάντησης- κατόπιν σχετικού αιτήματος της νέας Δημοτικής Αρχής- ανάμεσα στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Ράικο και τους Γ. Καλαφατέλη, Στ. Κριεμάδη, Χ. Παπαβασιλείου και Γ. Φωτάκη από τη Δύναμη Ευθύνης για το Διόνυσο, Κ. Κουριδάκη από τον Εύπολι και Χ. Τσεβά από την παράταξη «Η πόλη μας, Το σπίτι μας», παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων.