logo


Σε κατεπείγουσα συνεδρίασή της σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου κατακύρωσε- μετά από συνοπτικό διαγωνισμό- την παροχή υπηρεσιών καθαρισμού οικοπέδων και κοινοχρήστων χώρων για πυροπροστασία έτους 2019 στον οριστικό ανάδοχο, έναντι ποσού 56.221 ευρώ.

Το θέμα κρίθηκε κατεπείγον μια που έχει ξεκινήσει η αντιπυρική περίοδος και προκύπτει άμεση η ανάγκη να υπογραφεί η σχετική σύμβαση για την αποψίλωση, που αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα στην πυροπροστασία της πόλης αυτή τη στιγμή.

Το ίδιο επείγον κρίθηκε και το δεύτερο θέμα που συζήτησε η Οικονομική Επιτροπή και που αφορούσε στην ασφάλιση οχημάτων του Δήμου. Ο σχετικός ηλεκτρονικός διαγωνισμός “τρέχει” από το Δεκέμβριο του 2018, εντωμεταξύ έχουν παραχωρηθεί στο Δήμο Διονύσου τρία νέα πυροσβεστικά οχήματα, που για να κνηθούν πρέπει να είναι ασφαλισμένα, έτσι αποφασίστηκε η απευθείας ανάθεση, ύψους 20.000 ευρώ μετά από μελέτη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτη η λειτουργία της πόλης.