logo


Με αφορμή πρόσφατα και «αποκλειστικά» ανώνυμα δημοσιεύματα από το φερέφωνο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, που «δίνουν» θέσεις ευθύνης σε συγκεκριμένα πρόσωπα την ερχόμενη δημοτική περίοδο, η Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο καλεί  τους πολίτες να θεωρήσουν κατασκευασμένη και ψευδή κάθε πληροφορία, εφόσον δεν αποτελεί επίσημη ανακοίνωση της παράταξης:

Διόνυσος 25/6/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αβάσιμα και αήθη δημοσιεύματα

Η Δύναμη Ευθύνης έχει απευθύνει δημόσια πρόσκληση και ο Γιάννης Καλαφατέλης προσωπικές επιστολές στους επικεφαλής των παρατάξεων που θα αποτελέσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, πλην της απερχόμενης δημοτικής αρχής, με σκοπό τη συζήτηση, τη συνεργασία και την εξεύρεση κοινού τόπου στις διακηρυγμένες προγραμματικές θέσεις.

Ήδη, με παντελώς αβάσιμα και αήθη δημοσιεύματα, τα προπαγανδιστικά εργαλεία της απερχόμενης δημοτικής αρχής προσπαθούν να δημιουργήσουν ζητήματα εκεί που δεν υπάρχουν και να σπείρουν ζιζάνια εκεί που δεν υπάρχει έδαφος. Συνηθισμένοι στις γνωστές από την προεκλογική περίοδο μεθόδους τους συνεχίζουν ωσάν να μην έλαβαν το μήνυμα της 2ας Ιουνίου.

Η Δύναμη Ευθύνης θα ενημερώσει έγκαιρα και υπεύθυνα τους πολίτες για οποιοδήποτε θέμα αφορά θέσεις ευθύνης στη νέα δημοτική περίοδο.

Οποιαδήποτε «δήθεν» πληροφορία ή διαρροή, παρακαλούμε να θεωρηθεί κατασκευασμένη και ψευδής εάν και εφόσον δεν περιλαμβάνεται σε επίσημη ανακοίνωση της Δύναμης Ευθύνης.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο