logo


Ανταποκρινόμενος στο αίτημα της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο» και του νέου Δημάρχου Γ. Καλαφατέλη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Ράικος προχώρησε- παρουσία και υπηρεσιακών παραγόντων- σε ενημέρωση για τα τρέχοντα και εκκρεμή θέματα της αρμοδιότητάς του την περασμένη Παρασκευή 7 Ιουνίου, ενόψει της ανάληψης καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής την 1η Σεπτεμβρίου. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως σήμερα Τετάρτη 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε αντίστοιχη ενημερωτική συνάντηση με τους υπηρεσιακούς παράγοντες των Οικονομικών, χωρίς εντούτοις την παρουσία της αρμόδιας Αντιδημάρχου Α. Ακριτίδου.

Σχετικό είναι το Δελτίο Τύπου που υπογράφει ο κ. Ράικος:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 07/06/2019 μετά από προφορικό αίτημα την 04/06/2019 της Δημοτικής παράταξης “Δύναμη Ευθύνης” πραγματοποιήθηκε συνάντηση – ενημέρωση επί των τρεχόντων αλλά και των εκκρεμών θεμάτων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Διονύσου, προκειμένου να υπάρξει η όσο το δυνατόν ομαλότερη διαδοχή της Δημοτικής Αρχής από την 01/09/2019.

Η συνάντηση έγινε στην Τεχνική Υπηρεσία σε εποικοδομητικό κλίμα και παρόντες ήταν τα υπηρεσιακά στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας, στελέχη της “Δύναμης Ευθύνης”, ο νέος Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης και ο Αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Δροσιά 12/06/2019

ΔΗΜΗΡΗΣ ΡΑΪΚΟΣ

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών & Χωροταξίας Δήμου Διονύσου