logo


Επιστροφή- μετά από τις εκλογές- στις συνεδριάσεις για την Οικονομική Επιτροπή, που την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 9 το πρωί καλείται να συζητήσει 23 θέματα. Επτά από αυτά αφορούν σε κατακύρωση πρακτικών και ανάδειξη μειοδοτών για ισάριθμους διαγωνισμούς, συνολικού προϋπολογισμού 1.125.000 ευρώ περίπου! Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια Επιτροπή θα συζητήσει την κατακύρωση της σύμβασης για την ανάθεση του έργου «Επίγειες τοπογραφικές αποτυπώσεις για τις ανάγκες της ∆ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών». Για το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 25.189 ευρώ, επικρατέστερος μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία Seeman Smart Enviromental Engineering and Management Ιδωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με έδρα το Διόνυσο, που προσέφερε μια από τις μεγαλύτερες εκπτώσεις, της τάξης του 83,13%!

Αναλυτική η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 1ο: ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ KAI ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Ο.Ε. 2016.

ΘΕΜΑ 2ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής της κα. Καψούρου Όλγας και έγκριση απόδοσης λογαριασμού.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση πρακτικών ανάδειξη προσωρινού αναδόχου του ανοικτού διαγωνισμού για τη μεταφορά ογκωδών απορριμμάτων, συνολικού προϋπολογισμού 99.684,60€ συμ/νου του αναλογούντος ΦΠΑ, καθώς και του δικαιώματος προαίρεσης.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση πρακτικών-κατακύρωση αποτελέσματος, ανακήρυξη προσωρινών μειοδοτών του ανοικτού διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών «Αποκομιδής βιοαποδομήσιμων υλικών», συνολικού ποσού 543.386,60€, συμπ/νου ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 5ο: Ακύρωση της 151/2019 ΑΟΕ και επανάληψη της διεξαχθείσης διαδικασίας.

ΘΕΜΑ 6ο: 1) Έγκριση πρακτικών Νο1 & 2 του Ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ LED ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΗΠΕ∆Α ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ» συνολικής προσυπολογιζόμενης αξίας 152.600,60 €, συμπ/νου ΦΠΑ 24%- (CPV) : 31518600-6 Α∆ΑΜ: 19REQ004549851 και 2)Έγκριση ανάδειξης προσωρινού αναδόχου την εταιρεία ΑΡΠΕ∆ΩΝ IKE.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση πρακτικών Νο1 & 2 του Ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «SUMMER CAMP ∆ΙΟΝΥΣΟΥ 2019» συνολικής προϋπολογιζόμενης αξίας 149.959,40 €, € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% -CPV: 92622000-7, Α∆ΑΜ: 19REQ004878313 και 2) ανάδειξη προσωρινού αναδόχου την εταιρεία DRASIS CAMP IKE.

ΘΕΜΑ 8ο: 1) Έγκριση πρακτικού Νο3 (δικαιολογητικών κατακύρωσης) Ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για «Παροχή υπηρεσιών εργασιών, οδοκαθαρισμού & συντ/σης καθαριότητας (οδών, πλατειών κ.λπ. κοινοχρήστων χώρων των επτά δημοτικών ενοτήτων του ∆ήμου» και 2) Κατακύρωση του διαγωνισμού στην εταιρεία ΑΝΟ∆ΙΚΗ ΕΠΕ.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση Πρακτικών Συνοπτικού ∆ιαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου για υπηρεσίες καθαρισμού οικοπέδων και κοινόχρηστων χώρων για πυροπροστασία έτους 2019.

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 10ο: Κατακύρωση της σύμβασης για την ανάθεση του έργου: «Επίγειες τοπογραφικές αποτυπώσεις για τις ανάγκες της ∆ιεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών», προϋπολογισμού 25.189,93 € (με ΦΠΑ).

ΤΜ. ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 11ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019.

ΘΕΜΑ 12ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019.

ΘΕΜΑ 13ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΜΑΡΤΙΟΥ 2019.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΝΟΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 14ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ABC” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 15ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 16ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ι∆ΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ” για ενίσχυση κοινωνικών δομών του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 17ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 18ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Π.” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 19ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “∆ΕΛΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 20ό: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από την εταιρεία “Β. ΑΡΑΠΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 21ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το SUPER MARKET ΑΛΦΑ- ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 22ο: Αποδοχή δωρεάς: Αναλώσιμα από το “ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ” για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΘΕΜΑ 23ο: ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟ/ΓΝΩΜΟ∆ΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΠΙ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΜΙΣΘΩΜΑΤΟΣ.