logo


Αγαπητοί δημότες του Διονύσου,

Η πόλη μας έχει νέο δήμαρχο, τον Γιάννη Καλαφατέλη, ο οποίος αναδείχθηκε στον β΄γύρο των εκλογών.

Ευχόμαστε καλή θητεία στον ίδιο και τους εκλεγέντες συμβούλους της Δύναμης Ευθύνης και όλων των παρατάξεων, σε μια δύσκολη ομολογουμένως περίοδο, κατά την οποία τα συσσωρευμένα προβλήματα της περιοχής μας απαιτούν μεγάλη προσπάθεια, συνεργασία και συντονισμένη δράση για την επίλυσή τους.

Η παράταξη Εύπολις-Συνεργασία Δημοτών Διονύσου, ως 3η δύναμη στο νεοσύστατο δημοτικό συμβούλιο ,θα βρίσκεται στις επάλξεις, προκειμένου να συμβάλει όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται, στην εκπόνηση και προώθηση σχεδίων, με στόχο το κοινό όφελος όλων των κατοίκων. Θα ελέγχει, θα επικροτεί τα θετικά ή θα απορρίπτει τα αρνητικά, χωρίς δεύτερες σκέψεις ή κρυφές συνεννοήσεις.

Περιβάλλον, υποδομές, παιδεία-πολιτισμός, προστασία ζωής και περιουσίας, φροντίδα για τα ζώα, κυκλοφοριακό, επιχειρηματικότητα, είναι ορισμένα από τα θέματα που έχουν προτεραιότητα για εμάς .

Οδηγός μας ο σεβασμός στη νομιμότητα και η φροντίδα τήρησής της, σε κάθε έκφανση της καθημερινής ζωής, για τη διαφύλαξη του δημόσιου χώρου από κάθε λογής καταπατήσεις και αυθαιρεσίες.

Επιμένουμε ότι η εναλλαγή των προσώπων στις θέσεις ευθύνης, είναι καθοριστικής σημασίας, ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη της κοινωνίας των πολιτών να έχουν λόγο στις αποφάσεις.

Πιστεύουμε σε τρία αξιώματα για όποιον ασκεί εξουσία:

Ότι κυβερνάει ανθρώπους, ότι πρέπει να διαχειρίζεται την εξουσία σύμφωνα με το νόμο και ότι δεν θα κυβερνά αιώνια.

Επαναλαμβάνουμε σε όλους τους τόνους πως ελπίζουμε για το καλό όλων, πρωτίστως, δε, των παιδιών μας, να σπάσουμε τα δεσμά της αδράνειας, να ξεφύγουμε από την απομόνωση, τον ατομισμό ή την παραίτηση, την υποταγή, τον κοινωνικό καταναγκασμό. Δεν θα περιορίσουμε τις ανάγκες μας, θα διευρύνουμε τις δυνατότητές μας. Η ζωή και η ελευθερία των υπάρξεών μας δεν μπαίνει σε κονσέρβα, δεν έχει ημερομηνία λήξης…

Κωστής Κουριδάκης

Επικεφαλής «Εύπολις-Συνεργασία Δημοτών Διονύσου»