logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμεση ήταν η αντίδραση του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου, ύστερα από την επίδοση  ειδοποιητηρίων στις 4 Ιουνίου σε πάνω από 25 (!) επαγγελματίες του Δήμου, για τον καταλογισμό του τέλους και  προστίμου για την κατάληψη  κοινόχρηστου – δημοτικού χώρου.

Την επόμενη  κιόλας μέρα, σε  συνάντηση που είχε το προεδρείο του Συλλόγου με τον Δήμαρχο κ. Ζαμάνη, αλλά και με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, διευκρινίστηκε ότι αφενός  η επίδοση την συγκεκριμένη χρονική στιγμή έγινε για να είμαστε μέσα στις χρονικές προθεσμίες – προκειμένου οι επαγγελματίες να ωφεληθούν από την ρύθμιση των 100 δόσεων – και αφετέρου ήρθαμε σε συνεννόηση, έτσι ώστε εφόσον οι επαγγελματίες εξοφλήσουν (μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα) το τέλος  χρήσης κοινόχρηστου χώρου (το  οποίο είναι και νόμιμο) θα σβηστούν τα πρόστιμα και οι όποιες προσαυξήσεις .

Τέλος,  ο Σύλλογος είναι σε συνεχή συνεννόηση με τις υπηρεσίες του Δήμου και  τον Δήμαρχο  κ. Ζαμάνη  (καθώς και τον νέο Δήμαρχο  κ. Καλαφατέλη),  προκειμένου να αποσαφηνισθούν οι ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι  επαγγελματίες του δήμου μας, οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν δημοτικούς – κοινόχρηστους χώρους, για να έχουν την σχετική νόμιμη άδεια. Στις επόμενες ημέρες ο Εμπορικός Σύλλογος θα ενημερώσει τα μέλη του σχετικά.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

www.dionysosbusiness.gr