logo


Για προβοκάτσια σε βάρος της, δυο εικοσιτετράωρα πριν από τις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής, μιλάει με ανακοίνωσή της η παράταξη της Δύναμης Ευθύνης για τον Διόνυσο. Η ανακοίνωση αναφέρεται σε περιστατικό που σημειώθηκε την ώρα που ο υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Καλαφατέλης μιλούσε στην ογκώδη προεκλογική συγκέντρωση της παράταξής του στη Δροσιά, χθες Πέμπτη 30 Μαΐου: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, διανομέας επιχείρησε να αφήσει τα πρόσφατα εμπρηστικά προεκλογικά φυλλάδια των Ανοιχτών Οριζόντων μέσα στο σπίτι μέλους της οικογένειας Κριεμάδη, με αποτέλεσμα να σημειωθεί μικροσυμπλοκή και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να υποβληθούν μηνύσεις:

Διόνυσος, 31 Μαΐου 2019

Μεθοδευμένη προβοκάτσια από τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες»

Η «Δύναμη Ευθύνης» καταδικάζει το μεμονωμένο δυσάρεστο περιστατικό, το οποίο συνέβη χθες στη Σταμάτα μεταξύ διανομέα του γνωστού κατάπτυστου υλικού που διακινείται εσχάτως και φίλου της παράταξής μας. Η προβοκατόρικη συμπεριφορά, μέρος του μεθοδευμένου σχεδίου του κ. Ζαμάνη που εκτελείται τους τελευταίους μήνες σε βάρος της Δύναμης Ευθύνης, έφτασε στο σημείο απρόκλητης επίθεσης από τον διανομέα μετά την επίμονη άρνηση του πολίτη να δεχτεί το προπαγανδιστικό υλικό και την ρητή απαγόρευση εισόδου του διανομέα στην κατοικία του.

Οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες» έσπευσαν να εκμεταλλευθούν το γεγονός διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα.

Η «Δύναμη Ευθύνης», συνεπής στις διακηρυγμένες αρχές της, θα αποφύγει την όξυνση και θα επιδιώξει κατευνασμό ενθαρρύνοντας και τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες» να πράξουν με υπευθυνότητα το ίδιο.

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο