logo


Μηνύματα από την ομάδα FILOI N.D. παίρνουν στο κινητό τους τις τελευταίες ώρες δημότες του Διονύσου με το εξής, επί λέξει, περιεχόμενο: ΦΙΛΕ-Η ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΜΑΝΗ. ΒΑΨΕ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ. Το περιστατικό κατήγγειλε προ ολίγου στην Οδό Διονύσου αγανακτισμένη κάτοικος της Σταμάτας, φίλη μάλιστα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, της οποίας τα στοιχεία είναι στη διάθεσή μας.

Δεν θα σταθούμε στο γεγονός πως η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας με χθεσινή  ανακοίνωσή της έχει απερίφραστα δηλώσει πως “κανένα χρίσμα και καμία στήριξη δεν έχει δοθεί στους υποψήφιους δημάρχους του Δήμου Διονύσου”.

Εντούτοις θλίψη προκαλεί το γεγονός πως στον προεκλογικό αγώνα για τις δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Διονύσου κάποιοι ανεγκέφαλοι συνειδητά παραδίδουν την ακηδεμόνευτη Τοπική Αυτοδιοίκηση στην πιο αισχρή κομματικοποίηση. Το μόνο που λείπει πια είναι τα γαλάζια και τα πράσινα και τα κόκκινα καφενεία.