logo


Μήνυμα προς τους δημότες της πόλης απευθύνει ο επικεφαλής της Δύναμης Ευθύνης για τον Διόνυσο Γ. Καλαφατέλης, που την Κυριακή θα αναμετρηθεί στην κάλπη με τον απερχόμενο Δήμαρχο Δ. Ζαμάνη. Ο κ. Καλαφατέλης, με αφορμή τα φυλλάδια «με κατάπτυστο περιεχόμενο» που κυκλοφόρησε η παράταξη του κ. Ζαμάνη, εξαπολύει δριμείες κατηγορίες κατά του πολιτικού του αντιπάλου, με χαρακτηρισμούς όπως «ψεύτης, αισχρός συκοφάντης και πολιτικός απατεώνας», ενώ μιλάει για λασπολογία και πολιτική αλητεία, αλλά και για προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Υπενθυμίζεται, παράλληλα, πως σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου, στις 8.30 το βράδυ στην πλατεία της Δροσιάς, θα πραγματοποιηθεί προεκλογική συγκέντρωση της Δύναμης Ευθύνης, ως απάντηση στις παραπάνω εξελίξεις:

Δημότες και Δημότισσες του Διονύσου.

Τρεις μόλις μέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των εκλογών, και ενώ η «Δύναμη Ευθύνης» προηγείται με ποσοστό 40% και με καθαρή διαφορά 10 ποσοστιαίων μονάδων από τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες», ο κ. Ζαμάνης και το σκοτεινό Διευθυντήριο που τον καθοδηγεί επιλέγουν για άλλη μια φορά την ψευδολογία και την συκοφαντία αντί της πολιτικής αντιπαράθεσης με επιχειρήματα.

Πρόκειται για συστηματική προσπάθεια προσβολής της προσωπικότητας και του κύρους του επικεφαλής Γιάννη Καλαφατέλη με λασπολογία, που σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και εκτελείται μεθοδικά καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Μετά από την ψυχρολουσία της πρώτης Κυριακής, οι προπαγανδιστές στέρεψαν από ιδέες και η εικονική πραγματικότητα των προεκλογικών φυλλαδίων δεν πείθει κανένα. Και το Διευθυντήριο συνεχίζει με τις μεθόδους που γνωρίζει καλά. Σε κάθε Δημοτική Κοινότητα κυκλοφορούνται φυλλάδια με το λογότυπο των «Ανοιχτών Οριζόντων» και με κατάπτυστο περιεχόμενο, για την ενημέρωση, δήθεν, των πολιτών.

Λοιπόν, καθαρές κουβέντες κ. Ζαμάνη. Είσαι ένας ψεύτης. Ένας αισχρός συκοφάντης. Ένας πολιτικός απατεώνας, με εξαιρετικές επιδόσεις στην πολιτική αλητεία.

Την πολιτική απάντηση και καταδίκη θα την πάρεις την Κυριακή, στις 2 Ιουνίου.

Και για λόγους αρχής θα ασκηθούν, αυτονόητα, όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα.