logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναλύουμε προσεχτικά και ψύχραιμα το αποτελέσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Το γεγονός ότι η παράταξή μας εμφανίζει αυξημένα ποσοστά σε σχέση με τον πρώτο γύρο του 2014, μας δημιουργεί τη βάσιμη αισιοδοξία ότι οι πολίτες του Διονύσου επικροτούν το έργο το οποίο έχει γίνει κατά τη διάρκεια της πρώτης, δύσκολης θητείας μας. Κατανοούμε επίσης, ότι οι συνδημότες μας επιθυμούν την επιτάχυνση αυτού του έργου και τη βελτίωση των θεμάτων της καθημερινότητας.

Εν όψει του 2ου γύρου, δηλώνουμε την ειλικρινή πρόθεσή μας να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε   κάθε πραγματική και όχι ευκαιριακή δυνατότητα συνεργασίας, με όποιον έχει τις ικανότητες, την όρεξη και την εντιμότητα να συμβάλλει σε αυτό το κοινό όραμα.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, ο Διόνυσος επιλέγει  τον Δήμαρχο με τον οποίο θα πορευτεί τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Επιλέγει, χωρίς πισωγυρίσματα, τον Δήμαρχο που θα τον οδηγήσει στην επόμενη δεκαετία. Είμαστε βέβαιοι ότι οι δημότες, ανεξάρτητα από τις επιλογές που έκαναν στον πρώτο γύρο, θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Διονύση Ζαμάνη, τον Δήμαρχο που οραματίστηκε, σχεδίασε και εξελίσσει τον Διόνυσο σε έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο.