logo


Δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών η σταυροδοσία καθενός από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα αναλάβει καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου. Μέχρι στιγμής, έχουν ενσωματωθεί οι σταυροί που ο καθένας απέσπασε στην εκλογική του περιφέρεια, ενώ διαφοροποίηση θα υπάρξει όταν προστεθούν και οι σταυροί από τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, πρώτος σε σταυρούς μέχρι στιγμής αναδεικνύεται ο Δ. Χιώτης στο Κρυονέρι, υποψήφιος με τη Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο, που “σάρωσε” με 400 σταυρούς, ακολουθούμενος από τον Μ. Κόκκαλη στη Ροδόπολη με 373 σταυρούς και τον Μ. Τσιλιγκίρη στην Άνοιξη με 370, όπου μάλιστα η Δύναμη Ευθύνης ήρθε δεύτερη.

Από την πλευρά των Ανοιχτών Οριζόντων, πρώτη σε ψήφους αναδείχθηκε στη Δροσιά η Α. Αγαθοκλέους- Ακριτίδου με 319 σταυρούς, δεύτερος ο Τ. Μπάσης στο Διόνυσο με 313 ψήφους και τρίτη η Κ. Μαϊχόσογλου στον Άγ. Στέφανο με 311 ψήφους.

Από πλευράς Εύπολι- Συνεργασίας Δημοτών Διονύσου πρώτος ο Δ. Αλεξανδρής στο Διόνυσο με 328 ψήφους, ακολουθούμενος από τον Γ. Νικητόπουλο στην Άνοιξη με 318 σταυρούς.

Αναλυτικά η σταυροδοσία όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων παρουσιάζεται εδώ: https://ekloges.ypes.gr/current/d/home/municipalities/9217/