logo


Ο προεκλογικός αγώνας των παρατάξεων του Δήμου Διονύσου ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή 24 Μαΐου με την κεντρική ομιλία του Κ. Κουριδάκη, υποψήφιου Δήμαρχου με την παράταξη Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών, που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το εκλογικό κέντρο της παράταξης στην Άνοιξη.

Κεντρικό σύνθημα στην ομιλία του κ. Κουριδάκη η ανάγκη να αλλάξει η εικόνα που έχει ο Δήμος σήμερα: Αυτή την εικόνα ζωγράφισε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο, απαριθμώντας όσα η παράταξη έχει καταγγείλει, διαπιστώσει, φωτογραφίσει, αναδείξει το τελευταίο διάστημα: “Όταν αναλάβουμε τη Διοίκηση του Δήμου, δεσμεύομαι προσωπικά, ότι θα προσπαθήσω να ανατρέψω τη σημερινή εικόνα που δεν ποιεί τιμή για κανένα μας!”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπογραμμίζοντας ιδιαιτέρως τη διαφορετικότητα του Εύπολι, που “είναι παράταξη αρχών με Α κεφαλαίο”, ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε εκτενείς αναφορές στα σημεία του προγράμματος που αναδεικνύουν τα προβλήματα του τόπου. Σ’ αυτά, τις λύσεις θα δώσουν “τα μέλη των τοπικών κοινωνιών που αποκτούν φωνή και βήμα: Πολύ συχνά, αυτές οι προτάσεις είναι οι πιο καλές, οι πιο απλές και οι πιο φθηνές!”

Περιβάλλον, πολιτισμός, καθημερινότητα, φιλοζωία βρίσκονται στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων της παράταξης, δήλωσε ο κ. Κουριδάκης, που με την ευκαιρία κατήγγειλε πως μόλις χτες έληξε η σύμβαση του Δήμου με το νοσοκομείο περίθαλψης αδέσποτων ζώων.

Διανθίζοντας τέλος την ομιλία του με αναφορές από μεγάλους λογοτέχνες, όπως η Μ. Αγγέλου ή ο Ν. Καζαντζάκης, ο επικεφαλής του Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών Διονύσου κάλεσε τους δημότες να αλλάξουν σελίδα, προσερχόμενοι μαζικά στις κάλπες, ενώ κλείνονοντας την ομιλία του υπογράμμισε:

«Ως άνθρωπος, έχω πίστη σε μια σύγχρονη κοινωνία Πολιτών, που η κουλτούρα της, περιέχει εκτός από το στοιχείο της συναίνεσης, αρχές δικαίου, αλληλεγγύη, ευαισθησία, κοινωνική συνοχή και απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον .

Ως Υποψήφιος Δήμαρχος, δηλώνω ότι: αναλαμβάνουμε πλήρως  την ηθική δέσμευση να εμπνεύσουμε με το προσωπικό μας παράδειγμα, αυτή την κουλτούρα, από άκρο εις άκρο του Δήμου μας! Σε κάθε Δημότη και σε κάθε κάτοικο του Δήμου Διονύσου!»