logo


ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ

Η Κατερίνα Αναστασιάδου Ιακωβίδου κατάγεται απο τη Κύπρο (Αμμόχωστος) και κατοικεί στη Σταμάτα από το 1993.

Είναι πτυχιούχος Χημικός, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και εργάστηκε στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.  καθώς ως και εθνική εκπρόσωπος για περιβαλλοντικά θέματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση Αποσπάστηκε  στο «Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.)», ως Επιθεωρητής Ελεγκτής Δημόσιας Διοίκησης.

Διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για 4 χρόνια καθώς και για περίπου 2 χρόνια, ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (ΡΟΥΛΑ) ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗ

Η Ρούλα Γεωργοπούλου Μπαρμπουνάκη γεννήθηκε το 1967 στον Πειραιά. Κατοικεί στον Εύξεινο Πόντο Σταμάτας από το 1969 και μόνιμα από το 1998. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μπαρμπουνάκη επιχειρηματία, μέλος του Ελληνικού & Ιταλικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και βραβευμένο μέλος του Οικουμενικού Ελληνισμού. Εχει δύο γιούς τον Χρήστο 26 και τον Βασίλη 24 ετών. Το 1987 διορίστηκε στον Δήμο Πειραια ως νηπιαγωγός και έπειτα Διευθύντρια Παιδικών Σταθμών του. Το 1998 μετατάχτηκε στον Δήμο Κηφισιάς όπου και εργάστηκε ως Διευθύντρια του Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού από όπου και συνταξιοδοτηθηκε. Υπήρξε αρθρογράφος της εφημερίδας “ΚΗΦΙΣΙΑ” και εκλεγμένο μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Εύξεινου Πόντου.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΟΣΤΙΟΥΤΣΟΥΚ

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Η Μαρία Κουτσαντώνη γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, ενώ την τριετία 2004-2007 έζησε στη Γαλλία,  στην Aix-en-Provence.

Η Μαρία είναι απόφοιτος ΙΕΚ Η/Υ & Μηχανογράφησης. Μεταξύ άλλων εργάστηκε και ως υπεύθυνος Τμήματος Μηχανογράφησης σε εταιρεία του Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ.

Το 2007 συμμετείχε ενεργά στην ίδρυση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ του 5θέσιου, τότε, Δημοτικού Σχολείου Σταμάτας, ο οποίος πρωτοστάτησε στην αναβάθμισή του Δημοτικού Σχολείου της Σταμάτας σε 6θέσιο.

Από το 2007, η Μαρία και η οικογένειά της είναι μόνιμοι κάτοικοι του οικισμού ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ της Δημοτικής Κοινότητας Σταμάτας.  Είναι μητέρα 3 παιδιών, μαθητών στο Γενικό Λύκειο Δροσιάς

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΕΝΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΕΤΤΗ) ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ

*Υπενθυμίζεται πως η παράταξη δεν “κατεβάζει” τοπικό ψηφοδέλτιο στο Διόνυσο και το Κρυονέρι

*Περισσότερα για τους τοπικούς συμβούλους στη Σταμάτα εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=Ri3-DJwDlbI