logo


ΑΝΝΕΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

Ο Εμμανουήλ Ζωγραφάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Σπούδασε στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα του Πειραιά (ΑΕΙ Πειραιά) στο τμήμα Αυτοματισμού και συνέχισε τις σπουδές του στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ (Seoul National University) στο Tμήμα Ανάπτυξης και Σχεδιασμού Καινοτόμων Πληροφοριακών

Συστημάτων ολοκληρώνοντας το μεταπτυχιακό του (MSc in Engineering). Διορίστηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και υπηρέτησε στην Κεντρική Υπηρεσία παρέχοντας τις υπηρεσίες του στο τμήμα πληροφοριακών Συστημάτων.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ

Η Αντωνία Θωμοπούλου αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε γυναικεία και ανδρικά περιοδικά. Πτυχιούχος Παντείου Πανεπιστημίου . Δημοσιογράφος για 30 χρόνια σε γυναικεία και ανδρικά περιοδικά ως υπεύθυνη beauty και grooming editor και co-founder στο website: www.skingurus.gr. Ξένες γλώσσες: Αγγλικά και Ιταλικά. Παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Προσωπικά ενδιαφέροντα: Θέατρο, λογοτεχνία, pilates.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΜΠΑΚΗ 

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ) ΚΑΝΤΙΔΑΚΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΣΙΑΡΑΣ

Ο Κυριάκος Κασιάρας κατοικεί και εργάζεται στον Αγ. Στέφανο ως ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο που σπουδάζει ηλεκτρολόγος.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΖΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΠΕΚΑΣ 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Νικόλαος Νικολάου γεννήθηκε στη Γλυφάδα και κατοικεί στον Άγιο Στέφανο από το 2003. Μετά τις σπουδές του στον τομέα της πληροφορικής (B.Sc –Business Administration and Computer Science) ασχολήθηκε και με τα οικονομικά (MBA in Business Administration-Leicester University). Στέλεχος πολυεθνικών επιχειρήσεων στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής για πάνω από μια εικοσαετία. Γραμματέας του συλλόγου Αρκάδων Βόρειας Αττικής (ΣΑΒΑΚ). Πιστεύει πολύ στις δυνατότητες των ανθρώπων, τη δύναμη της γνώσης και τη δυναμική της συνεργασίας. Ασχολείται με τον αθλητισμό και κυρίως, την αντισφαίριση. Eίναι έγγαμος και πατέρας ενός παιδιού.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΦΑΝΟΥΡΙΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΠΕΓΚΥ) ΧΑΡΜΑΝΤΑ

Η Πέγκυ Χαρμαντά γεννήθηκε το 1988 και μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο. Εχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Α.Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας και ειναι Τραπεζικός Υπάλληλος απο το 2008.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και ασχολείται με τον χορό.

*Υπενθυμίζεται πως η παράταξη δεν “κατεβάζει” τοπικό ψηφοδέλτιο στον Διόνυσο και το Κρυονέρι.

*Περισσότερα για τους τοπικούς συμβούλους Αγ. Στεφάνου εδώ: