logo


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Ο Γεώργιος Κόκκαλης είναι κάτοικος Σταμάτας. Επί 40 χρόνια ήταν ιδιοκτήτης της ταβέρνας Κόκκαλης στη Σταμάτα και επί 30 χρόνια ιδιοκτήτης του Μεσιτικού Γραφείου Κόκκαλης στη Δροσιά, ενώ τώρα είναι συνταξιούχος. Είναι Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σταμάτας και τ. Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Σταμάτας επί 20 έτη. Είχε εκλεγεί τοπικός σύμβουλος στη Σταμάτα την περίοδο 2010-2014. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στο Τοπικό Συμβούλιο την περίοδο 2010-2012 και Πρόεδρος την περίοδο 2013-2014. Εκλέγεται στην κοινότητα της Σταμάτας από το 1988.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΙΑ) ΚΟΛΟΚΥΘΑ

Η Κάτια Κολοκυθά κατοικεί μόνιμα στη Σταμάτα από το 2002, εκτιμώντας την ποιότητα ζωής που προσφέρει το φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Συμμετέχει στην οικογενειακή επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων. Παράλληλα, με βάση την αγάπη της για τον σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμημάτων, τη φωτογραφική τέχνη και γενικότερα το design δημιούργησε και λειτουργεί επαγγελματικά το brand *Katia_art_design*

Δραστηριοποιείται και έχει συμμετοχή σε φιλανθρωπικές και εικαστικές ομάδες.

Όραμά της να αλλάξει η ισχύουσα κατάσταση στον Δήμο Διονύσου και αυτός να λειτουργήσει με πλήρες πρόγραμμα, βασισμένο στον Δημοκρατικό Διάλογο, την Αποκέντρωση, τη Διαφάνεια και την Καινοτομία. Πιστεύει ότι η εκχώρηση αρμοδιοτήτων στα Τοπικά Συμβούλια θα δώσει το πλεονέκτημα, ώστε μέσα από διάλογο, διαφανείς διαδικασίες και συστηματικό σχεδιασμό να ενεργοποιηθεί η κάθε κοινότητα και πάλι. Δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να τιμήσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών της, προσφέροντας ενεργά με όλες τις δυνάμεις της.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΙΓΚΑΣ-ΚΑΠΛΑΝΗΣ

Ο Ευάγγελος Λίγκας-Καπλάνης είναι κάτοικος Σταμάτας από το 2006, παντρεμένος με τη Δέσποινα Καλλιοντζή και έχουν τρία παιδιά.Είναι CEO στην εταιρία Μέλι &Υγεία,

Είναι απόφοιτος Σχολής προγραμματισμού Η/Υ και χειριστών διάτρητων μηχανών, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πληροφορικής και εφαρμογών της στο χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και σεμινάρια ανάπτυξης και διαχείρισης μελισσοσμηνών.

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κατασκευαστικό κλάδο, έχοντας από το 1999 τη δική του τεχνική-εμπορική κατασκευαστική εταιρία.

Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σταμάτας

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗΣ 

ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΩΓΩ) ΝΕΣΤΟΡΙΑΔΗ

Η Γωγώ Νεστοριάδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σταμάτα, όπου και κατοικεί μόνιμα.Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού 16 ετών. Η ενασχόλησή της ως δασκάλα, σε σχολείο της περιοχής, της έδωσε τη δυνατότητα να αφουγκραστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των παιδιών και της σύγχρονης οικογένειας, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε πολλές εθελοντικές δράσεις, έχοντας ως κινητήρια δύναμη τη διάθεσή της για συνεισφορά. Έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των δημόσιων σχέσεων και της διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Έχοντας όρεξη και τον απαραίτητο χρόνο, αποφάσισε να είναι υποψήφια, με στόχο να κάνει τον τόπο της ομορφότερο και ένα καλύτερο μέρος για όλους. Είναι επιτακτική ανάγκη οι κοινότητες να πάρουν πίσω τον χαμένο τους χαρακτήρα και ρόλο. Ένας ρόλος που την τελευταία πενταετία υποβαθμίστηκε και χάθηκε!

Ως ενεργός πολίτης και άνθρωπος της δράσης, βλέποντας αυτή την κατάσταση και πιστεύοντας σε μία διοίκηση πλήρως αποκεντρωμένη, επιθυμεί να αλλάξει τα πράγματα ώστε να γίνει ξανά η

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ (ΤΙΝΑ) ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Η Σταματίνα Οικονόμου είναι κάτοικος Δροσιάς, πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου Hertfordshire της Αγγλίας. Έχει ιδρύσει και είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας εμπορίας συμπληρωμάτων και ειδών διατροφής αλόγων «Horseland». Έχει έντονη φιλοζωϊκή δράση, υποστηρίζοντας τον Σύλλογο Προστασίας Ιπποειδών «IPPOTHESIS» και έχει ενεργή δράση προς την κατεύθυνση της επανένταξης πρώην ιπποδρομιακών αλόγων. Ασχολείται με την καλλιέργεια βατόμουρων και είναι αθλήτρια ιππικής αντοχής. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

Έχει θητεύει ως Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Σταμάτας. Γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου της και είναι πεπεισμένη ότι μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπισή τους με ενεργό συμμετοχή, ευθύνη κι αποφασιστικότητα. Όραμά της είναι η συνεχής βελτίωση και ανάπτυξη της περιοχής.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

 

Ο Δημήτρης Πανταζής γεννήθηκε στην Πάτρα και από το 2005 είναι μόνιμος κάτοικος Σταμάτας. Είναι έγγαμος με τρία παιδιά.Έχει αποφοιτήσει από Ανωτέρα Γερμανική Τεχνική Σχολή Αυτοκινήτων και εργάστηκε στη Γερμανία ως Γενικός Διευθυντής στην πολυεθνική εταιρεία αυτοκινήτων ΑΤΜ και ως τεχνικός σύμβουλος και Διευθυντής στη Mazda. Υπήρξε πρόεδρος στον σύλλογο Πελοποννήσιων και Στερεοελλαδιτών Νυρεμβέργης Furth και περιχώρων. Είναι επίτιμος δημότης στον σύλλογο Καλαβρύτων και Διστόμου και είναι επίτροπος στην εκκλησία Άξιον Εστί και Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σταμάτας.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΔΕΡΗΣ 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ-ΝΤΕΛΗ

Η Γεωργία Χρήστου γεννήθηκε στη Πάτρα στις 6 Φλεβάρη 1961.

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών-Τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών.

Εργάστηκε 26 χρόνια στην Εθνική Τράπεζα από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Παρακολούθησε και συμμετείχε σε αρκετά σεμινάρια τραπεζικών εργασιών καθώς επίσης και πιστοποίησης ποιότητας κατά ISO.

Είναι παντρεμένη με το Γιώργο Ντέλη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Τα τελευταία 25 χρόνια κατοικεί στο Δήμο Διονύσου –Δημοτική Ενότητα Σταμάτας.

Έχει ασχοληθεί με τα κοινά μέσα από τη συμμετοχή της στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων στα οποία φοίτησαν τα παιδιά της

Επίσης ασχολήθηκε με τα κοινά του τόπου της, συμμετέχοντας στις δημοτικές εκλογές του 2014 ως υποψήφια στη δημοτική κίνηση «ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ» μέσω της οποίας και εκλέχθηκε ως τοπικός σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Σταμάτας.

Δραστηριοποιείται στο χορευτικό Σύλλογο «Χορεύρεσις» μέσω του οποίου έρχεται σε επαφή με τη παράδοση (παραδοσιακοί χοροί).

Αισθανόμενη πολιτική ευθύνη έναντι των συμπολιτών της και έχοντας πίστη, ελπίδα και όραμα για τη δημιουργία ενός ανθρωποκεντρικού μοντέλου αυτοδιοίκησης αποφάσισε να συμμετάσχει στη συμπαράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ».

Θεωρεί πως στόχος μας πρέπει να είναι η επαναδημιουργία οραμάτων για τη πόλη που ζούμε μέσα από τον σχεδιασμό μια σύγχρονης πόλης προσαρμοσμένης στις ανάγκες των πολιτών της και σεβόμενης το φυσικό περιβάλλον και τον ιστορικό χαρακτήρα του τόπου στον οποίο ανήκει.