logo


ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΖΕΒΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΛΕΦΤΑΚΗΣ

Ο Βασίλης Κλεφτάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ροδόπολη Αττικής. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Τζουάνου, τραπεζικό υπάλληλο και πατέρας δύο παιδιών.

Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας, απασχολούμενος κυρίως με δημόσια και ιδιωτικά έργα στον τομέα των κατασκευών.Συμμετέχει ενεργά στα κοινά του τόπου τα τελευταία 8 χρόνια. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Δ.Κ. Ροδόπολης την περίοδο 2011-2014 και τοπικός σύμβουλος την περίοδο 2015-2019.

Στόχος και δέσμευσή του να βοηθήσει την περιοχή του να γίνει πάλι λειτουργική, καθαρή και ασφαλής.

ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΒΑΡΑ

Η Ιωάννα Κουβαρά γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και από το 1981 κατοικεί στη Ροδόπολη. Εργάζεται επί 20 χρόνια στον χώρο του εμπορίου και των λιανικών πωλήσεων. Είναι ανύπαντρη μητέρα ενός αγοριού 10 ετών.

Έχει διατελέσει εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Ροδόπολης στην Ένωση Διονύσου και μέλος του Συλλόγου αυτού. Στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφια με τη ΝΕΑ ΠΝΟΗ. Με μεγάλη χαρά δέχτηκε να είναι υποψήφια, επιθυμώντας να βοηθήσει στην ανάπτυξη του Δήμου μας.

ΛΕΩΝ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΑΝΘΟΣ

Ο Γιάννης Ξανθός γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ροδόπολη Αττικής. Από το 1990 είναι παντρεμένος με τη Μέλι Τσαντεκίδου με την οποία έχει αποκτήσει 3 παιδιά, ηλικίας 28, 24 και 11 ετών. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολείται με Μεταλλικές Κατασκευές.

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στη Σχολική Επιτροπή Ροδόπολης από το 2006 έως το 2010, Κοινοτικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Ροδόπολης από το 2006 έως το 2014, Έφορος του Α.Σ.Ροδόπολης από το 2000 έως το 2010. Είναι Πρόεδρος του Α.Σ.Ροδόπολης από το 2010.

Η αγάπη για τον τόπο του, η όρεξη για προσφορά και η εμπειρία του τον ωθούν στο να είναι υποψήφιος στη Ροδόπολη με τη Δύναμη Ευθύνης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Καλαφατέλη.

ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΟΛΥΖΟΥ

Η Δήμητρα Πολύζου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ροδόπολη, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα με την οικογένειά της. Είναι μητέρα τριών παιδιών. Εργάζεται ως Ιδιωτική Υπάλληλος και εκλέγεται στο τοπικό συμβούλιο της Ροδόπολης τα τελευταία 7 χρόνια.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Ροδόπολης, Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του πολιτιστικού συλλόγου «ΤΟ ΡΟΔΟ», όπως επίσης και μέλος του φιλοπτώχου ταμείου του Προφήτη Ηλία Ροδόπολης.

Θεωρεί ότι μία από τις προτεραιότητες της διοίκησης θα πρέπει να είναι η ενδυνάμωση των τοπικών συμβουλίων, η παραχώρηση περισσότερων αρμοδιοτήτων και πόρων σε αυτά και θα συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Θεωρεί ότι ένα από τα θέματα του τόπου της, που επίσης πρέπει να επιλυθεί, είναι το σχέδιο της πόλης.

ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΥΤΣΟΥ

Η Μαίρη Προύτσου γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Στην Ελλάδα ήρθε με τους γονείς της το 1957. Είναι συνταξιούχος, χήρα. Έχει τρεις κόρες και έξι εγγόνια. Τελείωσε το St. George Commercial College και εργάσθηκε ως γραμματέας και ως προσωπική βοηθός συνεταίρου μιας από της μεγαλύτερες εταιρείες Ορκωτών Ελεγκτών, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2010. Έχει υπάρξει εθελόντρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 και είναι εθελόντρια των Special Olympics. Λατρεύει τα ταξίδια, τον κινηματογράφο, το κέντημα, το πλέξιμο και το διάβασμα.