logo


ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΝΘΗ

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΙΝΤΖΟΥ

Η Μαρία Αντωνοπούλου Πρίντζου είναι κάτοικος Κρυονερίου, απόφοιτη σχολής λογιστών, τραπεζική υπάλληλος. Ενδιαφέροντά της είναι η ζωγραφική, η φιλοζωϊα και ο εθελοντισμός.

Αποφάσισε να ενεργοποιηθεί και να θέσει υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αναγνωρίζοντας την αδιάκοπη προσπάθεια και θέληση του Γιάννη Καλαφατέλη να αναβαθμίσει τον Δήμο Διονύσου ενώ συντάσσεται στο πλευρό του με όλες τις δυνάμεις της.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΙΟΥΛΗΣ

Ο Σπύρος Γιούλης κατοικεί στο Κρυονέρι από το 2008. Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και εργάζεται στο τμήμα Πληροφορικής Πολυεθνικής Εταιρείας. Είναι μέλος του Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας Εθελοντών Κρυονερίου (Σ.Π.Π.Ε.Κ.) και μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Κρυονερίου.

Πιστεύει πως ο τόπος μας, για να διατηρήσει την μαγική ομορφιά του και να αναπτυχθεί περαιτέρω, χρειάζεται να αξιοποιήσει τους νέους και ενεργούς πολίτες του, εκείνους που αγαπούν και νοιάζονται το σήμερα και το αύριό του. Ως νέος και ενεργός πολίτης και με την εμπειρία που έχει αποκομίσει από τη συμμετοχή του σε διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες, επέλεξε να συστρατευτεί με την παράταξη «Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο» και τον Γιάννη Καλαφατέλη, γιατί τον θεωρεί έντιμο άνθρωπο, που δεν φοβάται να συγκρουστεί προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα και το μέλλον του τόπου μας.

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ιωάννα Κανελλοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Τα τελευταία 20 χρόνια κατοικεί στο Κρυονέρι. Είναι μητέρα 4 παιδιών.

Έχει επαγγελματική εμπειρία 20 και πλέον ετών στον χώρων των πωλήσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Σήμερα είναι συνταξιούχος.

Γνωρίζοντας την καθημερινότητα μιας γυναίκας με πολλές υποχρεώσεις, επιθυμεί να προσφέρει στην ανάπτυξη της περιοχής που ζει και στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών της, προσφέροντας πρακτικές και ρεαλιστικές λύσεις.

ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΛΟΤΟΥΡΟΥ 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

Ο Δημήτρης Κυρανάκης είναι κάτοικος Κρυονερίου και ελεύθερος επαγγελματίας.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ

Ο Γρηγόριος Λινάρδος γεννήθηκε στην Αθήνα και ανήκει στις πρώτες οικογένειες προσφύγων που δημιούργησαν την τοπική κοινωνία Κρυονερίου. Είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες. Εργάστηκε στην εταιρία Δ.Σ. Χουβαρδά ως λογιστής ενώ υπήρξε για πολλά χρόνια διευθυντικό στέλεχος σε καταστήματα της εταιρίας ΑΚΡΟΝ-ΙΛΙΟΝ-ΚΡΥΣΤΑΛ και Pallet Stores, με εξειδίκευση στο Marketing και τις τεχνικές πωλήσεων. Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και έπαιξε στην ομάδα της ΑΕΚ. Συμμετείχε στην πολιτική ζωή του τόπου με 10ετή θητεία στο συμβούλιο του ΚΑΠΗ Κρυονερίου.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Νίκος Παπαδόπουλος κατοικεί στο Κρυονέρι και είναι επιχειρηματίας. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Κρυονερίου, εκτελεί χρέη Γενικού Γραμματέα στον ΑΟ Κρυονερίου και είναι στέλεχος του σωματείου καλαθοσφαίρισης Άνοιξης ABC. Έχει αναπτύξει κινηματική δραστηριότητα ενάντια σε φασιστικές πρακτικές της εξουσίας. Πιστεύει ότι αποφασίζουμε μετά από διαβούλευση και ενεργούμε από κοινού, ότι μόνο με κοινή προσπάθεια, χωρίς ιδιοτέλεια, μπορούμε να βελτιώσουμε το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας και «ἅμ᾽ ἔπος τε καὶ ἔργον ἐμήδετο» (Ομηρικός ύμνος προς Ερμή (Στίχος 46)).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ο Αντώνης Παπαντωνίου είναι κάτοικος Κρυονερίου και τ. Κοινοτικός Σύμβουλος στη ΔΕ Κρυονερίου την περίοδο 2011-2014. Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ με μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΒΑ) στο Πανεπιστήμιο McGill του Καναδά. Εργάστηκε επί 32 χρόνια στη ΔΕΗ ΑΕ και ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ σε θέσεις ευθύνης ως Τομεάρχης και Διευθυντής. Είναι μέλος του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κρυονερίου «Δρυάδες». Δεσμεύεται να καταβάλει συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών του.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΩΛΗΣ) ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΙΩΤΗΣ