logo


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Ο Χαράλαμπος Ιωαννίδης κατοικεί στη Δροσιά με τη σύζυγό του, Ευαγγελία Λαγού και τον γιο του. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ηλεκτρονικών του Πρότυπου Τεχνικού Λυκείου ΚΕΤΕ/ΣΕΛΕΤΕ. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει αποκτήσει δίπλωμα Α UEFA προπονητή ποδοσφαίρου από τη Σχολή του Κοβερτσάνο της Ιταλίας. Είναι ιδρυτικό μέλος και έχει διατελέσει και Πρόεδρος του ΑΣ «Νίκη Δροσιάς», όπου υπήρξε ποδοσφαιριστής. Το 2006 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος πρώην Δήμου Δροσιάς, το 2010 Πρόεδρος της ΔΕ Δροσιάς και το 2014 Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Διονύσου.

ΜΑΡΙΑ-ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Μαρία-Ρουμπίνα Μαρκοπούλου είναι κάτοικος Δροσιάς.

Είναι σύμβουλος επιχειρήσεων με πολυετή και επιτυχημένη καριέρα στους τομείς της ανάπτυξης και των πωλήσεων και σύμβουλος ανάπτυξης στις ξενοδοχειακές οικογενειακές επιχειρήσεις Robinson Club, στην Κρήτη και στην Κω. Έχει διεθνή κύκλο γνωριμιών και εμπειρία σε επαγγελματικά ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού.

Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος Τοπικής Δροσιάς 2014. Εκλεγμένο μέλος του συμβουλίου του ΕλληνόΝιγηριανού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Σύμβουλος του Πρέσβη της Νιγηρίας, στην Αθήνα. Από το 2017 είναι Πρόεδρος και Ιδρύτρια του Ελληνοπακιστανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Βιομηχανίας.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΜΠΑΜΠΗ-ΙΑΤΡΙΔΟΥ

Η Μαργαρίτα Μπάμπη- Ιατρίδου είναι Φυσικός, με μακρόχρονη εμπειρία στη διδασκαλία αλλά και στον επιχειρηματικό τομέα.

Κατοικεί στη Δροσιά (Ρέα), όπου η οικογένειά της διαμένει από το 1949. Είναι εκλεγμένη σύμβουλος στο Τοπικό Δροσιάς, ενώ δραστηριοποιείται στα κοινά και μέσω του Σωματείου Οικισμού Ρέας για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό, του οποίου είναι Πρόεδρος, οργανώνοντας πολιτιστικές, φιλανθρωπικές και αθλητικές δραστηριότητες. Αγαπά τον τόπο της και θέλει να προσφέρει το καλύτερο σʼαυτόν και τους δημότες του. Το όραμα αυτό πιστεύει ότι μπορεί να το εκπληρώσει σε συνεργασία με τον Γιάννη Καλαφατέλη, άνθρωπο που μοιράζεται την ίδια επιθυμία για προσφορά στα κοινά και, αποδεδειγμένα, έχει και τη γνώση και τη μαχητικότητα και την ικανότητα να τα κάνει πραγματικότητα. Άλλωστε, ο Γιάννης Καλαφατέλης ήταν αυτός που έφερε με επιτυχία σε πέρας το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα έργο στην περιοχή μας, τη διοργάνωση του ενιαίου Δήμου μετά τη θέσπιση του «Καλλικράτη».

ΑΙΜΙΛΙΑ (ΕΜΙΛΥ) ΠΑΝΤΑΖΗ

Η Αιμιλία Πανταζή είναι παντρεμένη με τον Παρασκευά Γλυνό και έχουν δύο παιδιά.

Εργάζεται στο Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο και διετέλεσε Μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων. Είναι αιρετό μέλος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Μπενακείου και, με Απόφαση Υπουργού, Μέλος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και των Εποπτευομένων Ν.Π.Δ.Δ. Έχει διατελέσει εκπρόσωπος γονέων και κηδεμόνων στον Παιδικό Σταθμό Δροσιάς, Γραμματέας του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Δροσιάς και μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΡΔΑΛΟΣ 

ΜΑΡΙΟΣ ΠΗΛΙΧΟΣ 

ΔΙΟΝΥΣΙΑ (ΣΑΣΑ) ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ-ΣΥΛΛΑΪΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η Σάσα Συλλαϊδοπούλου-Ταβουλάρη είναι κάτοικος Ρέας Δροσιάς, παντρεμένη και έχει 3 παιδιά. Σπούδασε βρεφονηπιαγωγός και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα.

Έχει υπάρξει ενεργό μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου και 1ου Δημοτικό Διονύσουκαι τώρα στο Γυμνάσιο αλλά και Λύκειο Διονύσου και είναι Αντιπρόεδρος του Εξωραϊστικού Σωματείου Ρέας, με τομείς δράσης το περιβάλλον και τον Πολιτισμό.

Έχοντας υπάρξει αθλήτρια με διακρίσεις τόσο στο τρέξιμο όσο και στην κολύμβηση, αντιλαμβάνεται ότι για να επιτευχθούν στόχοι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΟΥΚΛΙΔΗΣ