logo


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ

Η Καλλιόπη Οικονομάκου-Ευαγγελοπούλου είναι κάτοικος Διονύσου και Μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Δ.Ε. Διονύσου. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Σπουδών με ειδίκευση στη Βιομηχανική Ψυχολογία. Έχει εργαστεί ως υπάλληλος στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αλλά και ως επιχειρηματίας – ιδιοκτήτρια Εκπαιδευτηρίων Ευρωπαϊκών Γλωσσών. Έχει διατελέσει Μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Διονύσου. Χόμπυ της είναι η ζωγραφική, η φωτογραφία, η συγγραφή και ο χορός και την ενδιαφέρει η Ολιστική Ενέργεια- Θεραπεία και ο Διαλογισμός.

Από τη θητεία της στο Τοπικό Συμβούλιο της Δ.Ε. Διονύσου έχει έρθει σε επαφή με τα προβλήματα της δημοτικής ενότητας και τον ελλειματικό τρόπο επίλυσης θεμάτων, που ταλανίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση. Πιστεύει ότι υπάρχουν ορθές λύσεις, οι οποίες δεν έχουν υλοποιηθεί λόγω έλλειψης κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού και θέλησης. Θεωρεί ότι η «Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο» και ο επικεφαλής της έχουν τη γνώση και τη δύναμη να πράξουν όσα απαιτούνται και έχει ανάγκη ο τόπος.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΖΕΡΜΠΙΝΗ 

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΑΤΡΟΥ

Η Δέσποινα Ιατρού είναι διπλωματούχος του Πανεπιστημίου Πειραιά, τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.Είναι κάτοικος της Δημοτικής Ενότητας Διονύσου. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε εκπαιδευτικό-επιστημονικό φορέα,υπεύθυνη οικονομικού τμήματος/λογιστηρίου.Υπήρξε μέλος της ΠΟΛ και ΟΕΕ.

Αποφάσισε να συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές για να συμβάλλει στην αλλαγή της παρούσας κατάστασης που επικρατεί στο Δήμο.Πιστεύει στην ενδυνάμωση των τοπικών συμβουλίων για την άμεση επιτέλεση των αυτονόητων λειτουργιών.Βασική της προτεραιότητα η ενημέρωση-οργάνωση κατοίκων και υπηρεσιών του Δήμου για την πρόληψη-αντιμετώπιση φυσικών φαινομένων.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΜΠΗΣ

 

Ο Κώστας Μπομπής, διπλωματούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπήρξε Ανώτατο Στέλεχος μεγάλων πολυεθνικών και ελληνικών επιχειρήσεων.

Κατοικεί με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους στη Δημοτική Ενότητα Διονύσου τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι επί 8 έτη Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διονύσου.Τα τελευταία χρόνια ως ενεργός πολίτης έχει συμβάλει στην ανάδειξη και επίλυση σημαντικών κοινωνικών προβλημάτων, όπως η ασφαλής διαβίωση στον Διόνυσο και η αποτροπή τοποθέτησης διοδίων στους κόμβους της Βαρυμπόμπης και Αγ Στεφάνου.

ΕΛΕΑΝΑ ΡΑΜΖΑΟΥΕΡ

Η Ελεάνα Ράμζαουερ γεννήθηκε στη Βιέννη της Αυστρίας και τα τελευταία 20 χρόνια κατοικεί με την οικογένειά της στον Διόνυσο. Είναι παντρεμένη και έχει δυο κόρες. Είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor Γερμανικής Φιλολογίας. Έχει εργαστεί στην Austrian Airlines, ενώ τα τελευταία 15 χρόνια διδάσκει Γερμανικά. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Διονύσου και του συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου. Επιθυμεί να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων του δήμου, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των συμπολιτών της.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Ο Δημήτρης Ρούσσος, ελεύθερος επαγγελματίας και μέλος της ομάδας αντιτορπιλικού «Βέλος» είναι κάτοικος Διονύσου. Ασχολείται επίσης με την πεζοπορία και το ψάρεμα.

Πιστεύει ότι ο Δήμος όπου κατοικούμε είναι η συνέχεια του σπιτιού μας, που το θέλουμε όμορφο και περιποιημένο και επιθυμεί με την ενεργοποίησή του να διεκδικήσει, παρά την πτωχευμένη από ιδέες και δράσεις πραγματικότητα, το καλύτερο για τους συνδημότες του, αυτό που τους αξίζει.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η Αφροδίτη Χ. Σφαιροπούλου, συγγραφέας του βιβλίου «Ποιος φοβάται τη Sarah Kane; Για μια Θεολογία του Θεάτρου & της Λογοτεχνίας» και της ποιητικής συλλογής με τίτλο «Ουσιαστικά», είναι υποψήφια διδάκτωρ (PhD) «Κοινωνιολογίας της Θρησκείας» του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, κάτοχος Master (ΜA) στη «Σχέση Ορθόδοξης Θεολογίας & Λογοτεχνίας» και πτυχιούχος της σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ε.Α.Π. στο πρόγραμμα «Ευρωπαϊκός Πολιτισμός». Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία στο Κ.Ε.Σ. «Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας» και υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου «Πρόβα» και είναι απόφοιτη τριετούς προγράμματος «Ειδικός Τραπεζικών Εργασιών» (Δημόσια Ι.Ε.Κ. Περιστερίου). Διαθέτει επιμόρφωση στη «Φιλοσοφία & Λογοτεχνία» (Ε.Α.Π.), στη «Θεραπευτική Γραφή» & τη «Δραματοθεραπεία» (Ε.Κ.Ε.Ι.Μ.), στη «Δημιουργική Γραφή» και στις «Αρχές Μουσικοθεραπείας», όπως και στη διδασκαλία ατόμων με «σύνδρομο Διαταραχής Ελλειμματικής Προσοχής –Υπερκινητικότητας – ΔΕΠ-Υ» (Ε.Κ.Π.Α.). Επίσης, διαθέτει μετεκπαίδευση στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε παιδιά προσχολικής & πρώτης σχολικής ηλικίας (Ε.Κ.Π.Α.).

Από νεαρή ηλικία έχει επιδείξει ιδιαίτερη κοινωνική, συνδικαλιστική και πολιτική δράση στον εργασιακό χώρο και την τοπική κοινωνία με τη συμμετοχή της σε πολιτικά κόμματα, τοπικές παρατάξεις, επιτροπές, όργανα, συνέδρια κλπ. Από τον Οκτώβριο 2017 προσφέρει εθελοντικά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου το πρόγραμμα Δημιουργική Γραφή & Αυτό-βελτίωση και τον Δεκέμβριο 2018 ανέλαβε, εθελοντικά, την πρωτοβουλία της διδασκαλίας δραματικού κειμένου, της σκηνοθεσίας και της διεξαγωγής θεατρικής παράστασης στον Δήμο Διονύσου κατά το προσεχές διάστημα. Είναι μέλος της Χορωδίας του «Συλλόγου Γυναικών Αγ. Στεφάνου».

Είναι έγγαμη και μητέρα ενός αγοριού.

Πάγια θέση της αποτελεί η πεποίθηση ότι η συγκρότηση ενός ισορροπημένου ατόμου εξαρτάται αποκλειστικά από το ήθος του εφόσον εκείνο αποτελεί, πρωτίστως, φορέα ευρύτερης παιδείας, κοινωνικής και πολιτισμικής καλλιέργειας. Επομένως, αν επιθυμούμε να συγκροτούμε υγιείς κοινωνίες, με όραμα για την εξασφάλιση της ποιότητας ζωής και σεβασμό στο κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον, οφείλουμε πάνω απ’ όλα να μεριμνούμε για την παιδεία και την πολιτισμική κατάρτιση των μελών της. Η δική της (ελάχιστη) συνεισφορά στον τόπο μας θα μπορούσε, ίσως, να ενταχθεί εντός των συγκεκριμένων πλαισίων μέριμνας.