logo


ΛΥΔΙΑ ΚΑNΤΑΡΤΖΗ

Η Λυδία Κανταρτζή είναι κάτοικος Άνοιξης από το 1989.Είναι μητέρα τεσσάρων ενήλικων παιδιών.

Έχει λάβει το Ευρωπαϊκό Αθλητικό Πτυχίο, Πιστοποίηση στους Υπολογιστές και στα Λογιστικά από το ΙΕΚ DIDACTA και αποφοίτησε από τη σχολή του ΟΤΕ,όπου και εργάστηκε μέχρι τη συνταξιοδότησή της.

Διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου του Ν.Π. «Ο ΠΟΛΙΤΗΣ» (2006-2010) του Δήμου Άνοιξης, με ευθύνη των δράσεων για τη νεολαία και την κοινωφελή δράση και μέλος του Ν.Π. «Ο ΘΕΣΠΙΣ»- υπεύθυνη των δραστηριοτήτων στην Άνοιξη Δήμου Διονύσου (2011-2015).

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΜΝΗΝΑΚΗΣ

Ο Γιώργος Κομνηνάκης κατοικεί στην Άνοιξη από το 1987. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Έχει διατελέσει δημοσιογράφος σε τοπικό έντυπο ενώ διατηρεί δικό του μεσιτικό γραφείο από το 2004 καθώς και τουριστικά καταλύματα στη Νάξο.

Συμμετέχει στα κοινά επί 20 χρόνια, σε πλήθος εθελοντικές δράσεις. Ήταν εισηγητής του επιμορφωτικού προγράμματος «Πυρπολητής» και μέλος του “Ησιόδου» και του «Θέσπι». Είναι ερασιτέχνης ηθοποιός σε διάφορες ομάδες της περιοχής, ραδιοφωνικός παραγωγός στον Vpradio και ήταν υπεύθυνος για το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Διονύσου (2014-2017).

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΚΡΗ 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Βασιλική Παπαγεωργίου είναι κάτοικος Άνοιξης, κάτοχος MBA από το Πανεπιστήμιο La Verne, BSc στο Business Management από το Πανεπιστήμιο La Verne και πιστοποίησης στην Ανίχνευση και Παρέμβαση στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Διδάσκει μαθήματα αγγλικών με εξειδίκευση στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες, ενώ έχει εργαστεί ως υπάλληλος στην Εμπορική Διεύθυνση του ΑΝΤ1 TV. Επιθυμεί να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στον τόπο που κατοικεί, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών της, πρωτίστως στους τομείς της καθαριότητας και της ασφάλειας σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΑΧΙΛΗ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ