logo


ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΒΙΑΖΗΣ

Ο Δαμιανός Βιάζης γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Άγιο Στέφανο. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Πιστεύει ότι ο τόπος που μεγάλωσε και μεγαλώνουν τα παιδιά του αξίζει καλύτερης μεταχείρισης και υποδομών και θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.

ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ

Ο Καρατζάς Βουτσάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο,όπως και οι δυο του γονείς. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και εργάζεται ως προϊστάμενος παραγωγής σε εργοστάσιο που κατασκευάζει είδη υποδηματοποιίας. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος υπαξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων στην Α’ ΜΑΚ και είναι ενεργό μέλος στη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομών.

Μετά από συνειδητή απόφαση είναι υποψήφιος, γιατί πιστεύει πως δεν πρέπει να πάει χαμένη άλλη μια τετραετία για τον τόπο μας και τους κατοίκους του.

ΦΩΚΙΩΝ ΔΗΜΟΣ

Ο Δήμος Φωκίων γεννήθηκε σε ένα μικρό χωριό της Άρτας, το Κλειδί.

Ήρθε στην Αθήνα το 1966 και φοίτησε σε τεχνικά νυχτερινά σχολεία.Φοίτησε στο παιδαγωγικό τμήμα της ΣΕΛΕΤΕ (1975-76).Από το 1990 κατοικεί στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Είναι βιοτέχνης.

ΜΕΓΑΚΛΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Μεγακλής Κανελλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Άγιο Στέφανο από το 1985. Γονείς του είναι ο Γιώργος Κανελλόπουλος, Δικηγόρος και η Βασιλική Κατσιμάδη, Καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών. Αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Αγίου Στεφάνου και έχει σπουδάσει Φυσικοθεραπευτής.Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας, διατηρεί Μεσιτικό γραφείο και παράλληλα έχει δραστηριοποιηθεί στον χώρο της Διαφήμισης και της Επικοινωνίας. Έχει όραμα για τον τόπο μας και πιστεύει ότι η πόλη μας έχει μεγάλη προοπτική, με γνώμονα τη θέληση, την προσφορά και την εργατικότητα

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ- ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ-ΘΑΝΟΥ 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ

Ο Γιάννης Καριπίδης γεννήθηκε στον Άγιο Στέφανο από γονείς προσφύγων, ποντιακής καταγωγής. Τελείωσε το εξατάξιο γυμνάσιο της Κηφισιάς και στη συνέχεια φοίτησε για δύο χρόνια στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Έχει μία κόρη, τη Δανάη Καραγιάννη, και μία εγγονή.

Έχει υπηρετήσει σε όλες τις θέσεις στην ομάδα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου.

Έχει συμβάλει με διάφορους τρόπους στην κατασκευή του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΙΚΑΣ

O Δημήτρης Μπαμπανίκας είναι κάτοικος Αγίου Στεφάνου, συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος και παλαιός εθελοντής στην ομάδα του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου.

Επιθυμεί να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του στη Δ.Ε. όπου κατοικεί, με σκοπό να βελτιωθεί η καθημερινότητα των δημοτών. Προσβλέπει στη δραστηριοποίηση των πολιτών, οι οποίοι θέλει να είναι ενεργοί, να αποφασίζουν για τα προβλήματα της πόλης και να συνδιαμορφώνουν την πολιτική μαζί με τη διοίκηση.

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (ΦΡΟΣΩ) ΠΟΛΙΤΑΚΗ

Η Ευφροσύνη (Φρόσω) Πολιτάκη γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στον Άγιο Στέφανο από το 1980. Οι γονείς της μετοίκησαν εκεί από το Ρέθυμνο της Κρήτης και την Αμμόχωστο της Κύπρου. Είναι παντρεμένη μητέρα ενός παιδιού, γεγονός που την κάνει να έχει ιδέες και όραμα για έναν καλύτερο Δήμο! Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Αθήνας. Έχει Diploma στο ΗR (Ανθρώπινο Δυναμικό), είναι κάτοχος του ECDL, μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά. Έχει παρακολουθήσει μια σειρά σεμιναρίων όπως: Ανάπτυξη Στρατηγικής του Management των Ελληνικών επιχειρήσεων, Αναμόρφωση του Συστήματος της Δημόσιας Διοίκησης προς όφελος του πολίτη, Κοινωφελή έργα Υποδομής: Δαπάνη ή Επενδυτική Δραστηριότητα για την ανάπτυξη της οικονομίας. Διετέλεσε μέλος του πολιτιστικού Πνευματικού Κέντρου Αγίου Στεφάνου. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος .

Με την υποψηφιότητά της θέλει να συμμετέχει ενεργά ως πολίτης για μια ποιότητα ζωής στον Άγιο Στέφανο και κατ’ επέκταση στον Δήμο Διονύσου, αλλάζοντας τη νοοτροπία στην τοπική αυτοδιοίκηση με καινοτόμες ιδέες και διαφάνεια.

Πιστεύει πως μαζί μπορούμε να αλλάξουμε το Δήμο Διονύσου γιατί προσβλέπουμε στο ίδιο όφελος. Αγαπάμε την πόλη μας και τον Δήμο μας!

ΠΟΛΥΤΙΜΗ (ΠΩΛΙΝΑ) ΡΕΝΤΖΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΠΙΟΣ

Ο Δημήτρης Σάπιος γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1975, όπου και μεγάλωσε. Έχει σπουδάσει Θερμοϋδραυλικά στον ΟΑΕΔ Αγρινίου.

Κατοικεί στον Άγιο Στέφανο από το 2000. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΙΟΚΟΡΗ

Η Πασχαλιά Σιοκόρη είναι κάτοικος Αγίου Στεφάνου, έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού. Είναι πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας και κάτοχος πτυχίου Διεθνών Επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ, το ενιαίο ταμείο ασφάλισης προσωπικού μέσων μαζικής ενημέρωσης και σε ταξιδιωτικούς οργανισμούς σε θέσεις ευθύνης. Συμμετέχοντας στις δημοτικές εκλογές επιθυμεί να συμβάλει στην καλύτερη οργάνωση του Δήμου και στην ανάπτυξή του.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

Ο Χρήστος Σταμούλης, μέλος πολύτεκνης οικογένειας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο, όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και εθελοντής στην ομάδα πυρασφάλειας Αγίου Στεφάνου. Αγαπά τον τόπο του και γι’ αυτό αποφάσισε, παρά το νεαρό της ηλικίας του και την έλλειψη προηγούμενης εμπειρίας, να βάλει υποψηφιότητα στη ΔΕ Αγίου Στεφάνου, πιστεύοντας ότι με ιδέες, συνεργασία, ενότητα και διαφάνεια, μπορεί να γίνει ο Δήμος καλύτερος σε όλους τους τομείς!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΟΛΙΑ

Η Δέσποινα Τόλια έχει γεννηθεί το 1993. Είναι κάτοικος Αγίου Στεφάνου και πτυχιούχος Νοσηλευτικής Σχολής. Είναι μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Γυναικών Κρυονερίου. Αγαπά τον τόπο της και της αρέσει να παράγει έργο για ένα καλύτερο αύριο, για μια καλύτερη παιδεία!

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΣΑΛΤΟΥΜΗ 

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (ΦΡΟΣΩ) ΧΑΜΟΠΟΥΛΟΥ