logo


Δυο μόλις ημέρες πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου, θα συνεδριάσει με 12 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου, αύριο Παρασκευή 24 Μαΐου στις 9 το πρωί. Πρώτο πρώτο στα θέματα αυτό που αφορά στις υπηρεσίες Γιατρού Εργασίας: Μετά από τη σχετική διακήρυξη, καμιά προσφορά δεν κατατέθηκε, με αποτέλεσμα ο διαγωνισμός να κηρυχθεί για πολλοστή φορά άγονος:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση Πρακτικού Συνοπτικού Επαναληπτικού ∆ιαγωνισμού και λήψη σχετικής απόφασης για την ανάθεση «Υπηρεσιών Ιατρού Εργασίας».

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση πρακτικών οριστικής κατακύρωσης αποτελέσματος ανοικτού διαγωνισμού και ανακήρυξη μειοδοτών για την προμήθεια ανταλλακτικών συντήρησης και επισκευής μεταφορικών μέσων.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση Πρακτικών Ανοικτού Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισμού και ανάδειξη προσωρινών αναδόχων για την προμήθεια αντικειμένων και ταχυδρομικών υπηρεσιών έκδοσης /εκτύπωσης, εμφακέλωσης και αποστολής ταχυδρομικών αντικειμένων.

ΘΕΜΑ 4ο: 1) Έγκριση πρακτικού Νο3 (δικαιολογητικά κατακύρωσης) Ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ», CPV : 34131000-4 -ΗΜΙΦΟΡΤΗΓΑ, CPV :34144900-7-ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ– Α∆ΑΜ: 18REQ0037159832 και 2) Κατακύρωση του διαγωνισμού στις εταιρείες AUTOTECHNICA HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ για την ΟΜΑ∆Α 1 και Κ. ΚΟΣΣΥΒΑΚΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. «ECOSYNERGY» για την ΟΜΑ∆Α 2.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την Έκδοση Τελών Κυκλοφορίας Μηχανημάτων Έργου του ∆ήμου ∆ιονύσου για το Έτος 2019.

ΘΕΜΑ 6ο: Αίτημα του κ.Τσαγκαράκη Ευάγγελου περί καταβολής αποζημίωσης για ζημιά του ελαστικού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του από πτώση σε λακκούβα.

ΘΕΜΑ 7ο: Αίτημα της κ. Οικονόμου Ασημίνας περί καταβολής αποζημίωσης για ζημιά του ελαστικού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του από πτώση σε βαθούλωμα επί του οδοστρώματος.

ΘΕΜΑ 8ο: Αίτημα του κ. Νιωτάκη ∆ημήτριου περί καταβολής αποζημίωσης για ζημιά του ελαστικού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου του από πτώση σε λακκούβα.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την «Προμήθεια Καρτών Κινητής Τηλεφωνίας για τους Αυτοματισμούς ∆εξαμενών και Αντλιοστασίων του ∆ήμου».

ΘΕΜΑ 10ο: Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την καταβολή δαπάνης (οικονομική συμμετοχή) για εκτέλεση έργων από την ∆Ε∆∆ΗΕ (π.χ. τοποθέτηση φωτιστικών, μετατόπιση στύλων, επαύξηση ισχύος παροχών, ηλεκτροδότηση πίλλαρ) σε κοινόχρηστους χώρους του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΤΜ. ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΘΕΜΑ 11ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018.

ΘΕΜΑ 12ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ∆ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018.