logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μια πραγματικά μεγαλειώδης συγκέντρωση, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία Συντάγματος, επιστέγασε την πολύμηνη προεκλογική μάχη που με πείσμα, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, άνθρωπο τον άνθρωπο, σπίτι το σπίτι, γειτονιά τη γειτονιά, σε εργασιακούς χώρους, δίνουν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο λεκανοπέδιο Αττικής, όπως και σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο παλμός της «Ελλάδας των πολλών» χτύπησε στην καρδιά της Αθήνας!

Στην ομιλία του, ο Δ. Κουτσούμπας τόνισε:  H ελπίδα, η προοπτική, έχει όνομα και γράφεται με μεγάλα γράμματα: Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας στις ευρωεκλογές. «Λαϊκή Συσπείρωση» στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Η Ελλάδα των πολλών, η Ελλάδα του Σοσιαλισμού, μπορεί να γίνει πράξη μόνο μέσα από την πάλη των πολλών, των εργαζομένων, των αγροτών, των επαγγελματιών, από τη συμμαχία τους που θα σαρώσει το κεφάλαιο και την εξουσία του. Για να δυναμώσει σήμερα αυτή η προοπτική, για να δυναμώσει η εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση απέναντι στις από χέρι αντιλαϊκές κυβερνήσεις και τους πρόθυμούς τους, για να συγκεντρωθούν δυνάμεις στην καθημερινή σύγκρουση με τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις και το κεφάλαιο, ο λαός μας χρειάζεται ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ παντού.

Ελάτε όλοι και όλες να βαδίσουμε μαζί, γιατί όλοι μαζί θα μπούμε μπροστά στον αγώνα για κάθε λαϊκό πρόβλημα. Αυτό κάναμε στην Πάτρα, στην Καισαριανή, στην Πετρούπολη, στο Χαϊδάρι, στην Ικαρία.

Αυτό θα κάνουμε και σε πολλούς ακόμα δήμους που θα εκλεγούν κομμουνιστές δήμαρχοι. Αυτό θα κάνουμε παντού με ακόμα περισσότερους εκλεγμένους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους.

Στον δήμο Διονύσου κάνουμε την διαφορά! Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τεύκρο Παντελόγλου!