logo


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΠΕΡΟΣ

Ο Πάνος Καμπέρος σπούδασε στο Μικρό Πολυτεχνείο Δομικών Έργων. Εργάστηκε από το 1974 ως επιχειρηματιας Δομικών Έργων. Είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Κατοικεί στην Δροσιά

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ

Η Ειρήνη Καπαγιαννίδου είναι μητέρα του Φοίβου Τσαχαλίδη και σύζυγος του Πέτρου· απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Δικηγόρος

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ) ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

Ο Μπάμπης Λαζαρίδης είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας-κατασκευαστής. Τέως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικός Σύμβουλος Δροσιάς. Μέλος του Συλλόγου Ένωσης Ποντίων. Επί χρόνια ταμίας του Φυσιολατρικού Συλλόγου Ρέας. Με πίστη στη συναίνεση, πολέμιος σε ότι απειλεί την καθαριότητα, την προστασία του περιβάλλοντος και τα δάση. Απασχολείται με την ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Πάθος του η προαγωγή του πολιτισμού και της παιδείας. Αξίωμά του το ευ στην ζωή, ιδιαίτερα των συμπολιτών του. Πατέρας ενός κοριτσιού και ενός αγοριού , αποφοίτων του Κολεγίου Αθηνών, και παππούς τεσσάρων εγγονών.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ) ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ

Ο Γιώργος Μουλακάκης είναι απόφοιτος Oικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Κάτοχος μεταπτυχιακού MSc στην Επιχειρησιακή Έρευνα ( Operational Research) στο Lancaster University

Είναι πιστοποιημένος ασφαλιστικός σύμβουλος και συνεργάζεται αποκλειστικά με την Achmea – Interamerican 15 χρόνια. Συμμετέχει στο πολιτιστικό σύλλογο Ρέας ως ταμίας.  Κατοικεί με την οικογένειά του στη Δροσιά απο το 2006.

ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥΤΣΙΚΑ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΚΟΚΟΛΕΤΣΗΣ

Ο Ανδρέας Ξένος γεννήθηκε στη Ζάκυνθο. Αποφοίτησε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων τον Ιούνιο του 1973 και από το Κολέγιο Αμύνης ΝΑΤΟ στην Ιταλία.

Υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Στρατιωτικός Αντιπρόσωπος στη Στρατιώτικη Αντιπροσώπια στη Δυτικο-Ευρωπαϊκή Ένωση (ΣΑ/ΔΕΕ) (Deputy Military Delegation to WEU), στην έδρα αυτής στις Βρυξέλλες, ως επιτελής στο ΓΕΕΘΑ και ως Εθνικός Αντιπρόσωπος στην ομάδα Αντιπροσώπων Άμυνας στη ΔΕΕ – Βρυξέλλες (DRG).

Ομιλεί άριστα την Αγγλική και ικανοποιητικά την Γαλλική.

Είναι παντρεμένος με την Χρυσούλα Μουζάκη με την οποία έχει αποκτήσει 2 υιούς, τον Αλέξανδρο και τον Άγγελο.

ΕΥΔΟΞΙΑ (ΕΥΗ) ΡΑΜΠΙΔΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ) ΡΟΪΔΗΣ

Ο Θανάσης Ροΐδης είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του ΕΛΚΕΠΑ. Εχει εργαστεί ως επιθεωρητής του φαρμακείου του ΟΓΑ.

Διατέλεσε μέλος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού συλλόγου και είχε ενεργή συμμετοχή στη βελτίωση του συστήματος υγείας στη πόλη της Καρδίτσας ενώ διατέλεσε και αναπληρωτής πρόεδρος του εκεί Γενικό Νοσοκομείο.

Συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά  και κοινωνικά δρώμενα και χαρακτηρίζεται απο το έντονο ενδιαφέρον για τα θέματα της παιδείας, νεότητας και αθλητισμού.

ΜΙΧΑΗΛ (ΜΙΧΑΛΗΣ) ΤΕΧΛΙΚΙΔΗΣ

Ο Μιχάλης Τεχλικίδης γεννήθηκε το 1957 στη Δροσιά Αττικής όπου ζει και εργάζεται.

Η οικογένειά του κατοικεί στη Δροσιά από το 1928. Η καταγωγη του είναι από τον Πόντο της Μ. Ασίας. Είναι απόφοιτος Λογιστικής, Τεχνολογίας Τροφίμων και Ασφάλειας εργασίας υπαλληλικού προσωπικού. Δραστηριοποιείται ως Επιχειρηματίας στον κλάδο της Εστίασης και της Ξενοδοχείας με έδρα τη Δροσιά Αττικής, για περισσότερα από 35 έτη.

Ο ίδιος ασχολείται αρκετά χρόνια με τα κοινά και έχει εκλεγεί δύο φορές. Είναι γνώστης των προβλημάτων και των αναγκών της περιοχής του Δήμου και των κατοικων της. Είναι παντρεμένος και έχει δίδυμα αγόρια 22 ετών φοιτητές.

Όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στη Δροσιά μπορείτε να τους δείτε εδώ: