logo


ΖΩΗ (ΖΙΛΗ) ΚΑΖΟΥ

Η Ζωή (Ζίλη) Κάζου είναι κάτοικος Διονύσου. Έχει αποφοιτήσει από τη Σχολή Γραμματέων St. Godric’s College του Λονδίνου στη Βρετανία και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Παιδαγωγική Ψυχολογία στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Έχει εργαστεί ως Ιδιωτικός Υπάλληλος και έχει κάνει έρευνα γύρω από τις ψυχολογικέs παθήσειs.

Έζησε 20 χρόνια στη Βόρειο Ιταλία, 2 χρόνια στην Αγγλία και 3 χρόνια στην Ολλανδία, σε διαφορετικές κοινότητεs που έδιναν σωστές λύσεις στα προβλήματά τους, όπως ανακύκλωση, καταφύγια για αδέσποτα, πυρασφάλεια κλπ. και επιθυμεί να μεταφέρει τις εμπειρίες της αυτές στον Δήμο Διονύσου.

Αγαπά το περιβάλλον, τους ανθρώπους, τα ζώα και επιθυμεί να γίνονται ενημερωτικές δράσεις για τους πολίτες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΡΜΙΡΗ

Η Κωνσταντίνα Καρμίρη γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στον Διόνυσο.Είναι Παιδαγωγός Προσχ. Ηλικίας ΑΤΕΙ Αθήνας, Ψυχολόγος ΠΑΝΤΕΙΟΥ & Εκτελωνίστρια. Παρακολουθεί προγράμματα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης και σεμινάρια και έχει λάβει μέρος ως εισηγήτρια σε διεθνή και πανελλήνια συνέδρια. Από το 2005 εργάζεται ως παιδαγωγός σε παιδικούς σταθμούς, ενώ εδώ και τρία χρόνια εργάζεται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας (ΑΒΥΠ & α’ Δροσιάς). Επίσης έχει εργαστεί εθελοντικά ως Ψυχολόγος στον Ψυχολογικό Τομέα του Γ.Ν.Παίδων Πεντέλης. Είναι Ιδρυτικό Μέλος του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδος και Αν.Γεν.Γραμματέας του Συλλόγου εργαζομένων ΣΥ.ΔΗ.Κ.Υ. Δήμου Διονύσου, με ενεργό δράση στα εργασιακά θέματα. Από μικρή, με ενδιαφέρον για το κοινό καλό, συμμετείχε στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων Διονύσου (στην τότε κοινότητα Διονύσου), όπου συνέβαλε στην διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Νέων Διονύσου. Αγαπάει τον Διόνυσο & τους Ανθρώπους και θεωρεί πως μπορεί να προσθέσει μερικές πινελιές…Ιδέες…Πράξεις…που θα ομορφύνουν τον τόπο μας,την ζωή μας! Πράξεις & ενέργειες πάντα με Δημιουργική, Δυναμική & Αισιόδοξη διάθεση, με απόλυτη Επίγνωση της Ευθύνης, με τις αρχές της Συνέπειας,της Δικαιοσύνης, της Ισονομίας και πάντα με Αγάπη και Σεβασμό για κάθε ύπαρξη!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΚΚΟΛΑΣ

Ο Αλέξανδρος Κοκκόλας γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κάτοικος Διονύσου από το 1999. Είναι πατέρας δύο κοριτσιών. Έχει αποφοιτήσει ως γραφίστας (MA Int Media) από τη Σχολή Βακαλό. Είναι διαπιστευμένος λέκτορας του πανεπιστημίου του Derby. Δημιουργεί στο γραφείο του, akc creative design από το 2002 και διδάσκει στη σχολή Βακαλό. Ενδιαφέρεται και συμμετέχει στα κοινά ως εθελοντής πολιτικής προστασίας, πρόεδρος στον σύλλογο γονέων του 2ου δημοτικού σχολείου Διονύσου και μέλος της θεατρικής ομάδας «Εν δράσει». Λειτουργεί ομαδικά, προασπιζόμενος τη συνεργασία.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ

ΜΕΤΑΞΙΑ ΜΑΚΡΗ

Η Μεταξία Μακρή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984.Κατάγεται από τη Μυτιλήνη, είναι έγγαμη και ζει τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Διονύσου. Αποφοίτησε από το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής Προσχολικής ηλικίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2008 εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση και τα τελευταία χρόνια ως προϊσταμένη σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο των Αφιδνών.Έχει λάβει μέρος σε εθελοντικές πρωτοβουλίες, πιστεύοντας ότι το μέλλον είναι τα παιδιά μας και επιθυμεί να προσφέρει ενεργά σε ζητήματα όπως η Εκπαίδευση και ο Πολιτισμός.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ

Η προσωπική μου Χίμαιρα για τον Διόνυσο:

Καταθέτω, όπως και το 2014, την πρότασή μου για την ορεινή-ορειβατική αξιοποίηση του βουνίσιου Δήμου μας.

Τόκος μιας ολάκερης ζωής στα βουνά, προσωπικών κινδύνων, δαπάνης ενέργειας, χρόνου και χρήματος, συνιστά την πρώτη και έσχατη κατάθεσή μου στα «κοινά», τη μόνη που γνωρίζω, μπορώ να υποστηρίξω και να βεβαιώσω την εφικτότητά της. Τα τεχνικά προβλήματα του Δήμου δεν τα γνωρίζω – υπάρχουν άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι επί αυτών- και, άλλωστε, δε γουστάρω να τα μάθω. Κατεβαίνω υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για ένα μόνο λόγο: να εκμεταλλευτώ το δημόσιο βήμα για να μεταγγίσω στους συνδημότες δύο έρωτες, δύο αβάσταχτα πάθη μου, την ορειβασία και την επιστήμη. Εδώ θα «εκθέσω…» μόνο την μια, γιατί η αλλη, το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο, λεηλατήθηκε κανονικα. Αν, τώρα, βγει κι ο Γιαννης, έχουμε καλές ελπίδες η ιδέα να σαρκωθει. Ο μόνος που πραγματικά μπορεί να το κάνει, γιατί την έχει από τότε εγκολπωθεί και την πιστεύει.

Η «μεγάλη Χίμαιρα», αδρά και λογιστικα:

1)Χάραξη και δημιουργία περιμετρικού σηματοδοτημένου πεζοπορικού μονοπατιού, που θα συνδέει όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας, περνώντας από τα πλέον αξιοθέατα σημεία (από το διονυσιώτικο τμήμα του Πεντελικού μέχρι τα βασιλικά κτήματα)

2) σήμανση του δικτύου μονοπατιών του Πεντελικου (τις εργασίες ήδη υλοποιού με με τους μαθητές μου του ΓΕΛ Διονυσου ως βιωματική δράση στο πλαίσιο του μαθήματος «ερευνητική εργασία»)

3)ασφάλιση του αναρριχητικού πεδίου στη θέση Αλούλα, διάνοιξη νέων εκπαιδευτικών αναρριχητικών διαδρομών)

4)μόνιμη σήμανση διαδρομής ορεινής ποδηλασίας στο Πεντελικό

5)Δημιουργία ορειβατικού καταφύγιου στο διάσελο μεταξύ Σταυρού και κορυφής του Πεντελικού

6)Έκδοση έντυπου και διαδικτυακού οδηγού για όλα τα παραπάνω

7)τεχνητή πίστα αναρρίχησης ολυμπιακών προδιαγραφών (πρώτη στην Ελλάδα)

8)»σπίτι» του ορειβατικού συλλόγου Διονύσου, στο πρότυπο του ΕΟΣ Αχαρνών με πίστα, συνεδριακούς χώρους, γραφεία, γυμναστήριο κ.λπ.

9)δημοτικό πάρκο περιπέτειας με αναρρίχηση, via ferrata, flying fox κ.λπ. στα πεδία της Αλούλα και αλλού, αξιοποιώντας τα κακαίσθητα νταμάρια

Κόστος:

Τα περισσότερα υλοποιούνται με αμελητέα δαπανη, με γρήγορη απόσβεση και διαρκή κερδοφορία για τον Δήμο.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΥΚΑΣ

Ο Γρηγόρης Παντελούκας κατοικεί στον Διόνυσο. Είναι πτυχιούχος μηχανολόγος του University of Witwatersrand της Νοτίου Αφρικής και κατέχει πτυχίο χειριστού αεροσκαφών του Oxford Air Τraining School (UK) ισόβαθμο ανώτατης σχολής. Επί 43 χρόνια ήταν πιλότος αεροσκαφών της πολιτικής αεροπορίας (κυβερνήτης/καπετάνιος) σε μεγάλες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες, όπως η Ολυμπιακή Αεροπορία, η Gulf Air και οι Τουρκικές Αερογραμμές, ενώ τώρα είναι συνταξιούχος. Του αρέσει πολύ η μουσική και οι εκδρομές, είναι συλλέκτης και καταπιάνεται με διάφορες κατασκευές.

Έχει διάθεση και πολύ χρόνο για να ασχοληθεί με τα προβλήματα όλων των δημοτών και του Δήμου, αλλά και μεγάλη εμπειρία σε διοικητικά καθήκοντα με 15ετή και πλέον υπηρεσία σε ανώτερες θέσεις αεροπορικών εταιρειών τόσο στον τομέα της διοίκησης όσο και στον τομέα της εκπαίδευσης.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΡΡΗΣ

Ο Αντώνης Σαρρής, oικονομολόγος, κατοικεί στον Διόνυσο. Είναι απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών-Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος Master in Business Administration του European School of Economics.

Έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας και Σύμβουλος της Διοίκησης Καρατζά. Είναι Πρόεδρος του Ασφαλιστικού Οργανισμού Υγείας των Υπαλλήλων Εθνικής Τράπεζας, ενώ έχει διατελέσει επί σειρά ετών Πρόεδρος σε μεγάλα Νοσοκομεία της Αθήνας. Είναι πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εμπορίου και πρώην Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΚΑ

Η Αλεξάνδρα Τόκα γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και από το 1983 μέχρι και σήμερα ζει και μεγαλώνει την οικογένειά της στον Δήμο Διονύσου.

Τελείωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Δημόσιο Λύκειο της Δροσιάς. Σπούδασε στον ΑΚΤΟ, Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και Διακόσμηση. Στη συνέχεια έκανε ειδίκευση στον εσωτερικό σχεδιασμό και φωτισμό κτιρίων, ενώ έχει συνεργαστεί με τεχνικές-κατασκευαστικές εταιρίες.

Το 1998 έγινε μέλος του Ελληνικού Οδηγισμού, όπου διετέλεσε και αρχηγός ομάδας Μεγάλων Οδηγών. Έχει εκπαιδευτεί στην Αντιμετώπιση Εκτάκτων Περιστατικών & Καταστροφών, ενώ έχει τιμηθεί με το μετάλλιο των Διακεκριμένων Τάξεων.

Ως μητέρα τριών παιδιών, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα της εκπαίδευσης αλλά και σε όλα εκείνα τα μικρά αλλά σημαντικά, που βοηθούν την καθημερινότητα των παιδιών μας. Γι αυτό και από το 2011 έως και σήμερα, είναι ενεργό μέλος των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Διονύσου, όπου έχει διατελέσει και Πρόεδρος, και 2ουΔημοτικού Διονύσου διαδοχικά στο ΔΣ έως και σήμερα.

Έχει καταβάλει τα μέγιστα από κάθε μετερίζι, είτε ήταν πρόεδρος είτε απλό μέλος, γιατί,πιστεύει πως σημασία έχει η συμμετοχή, ενώ έχει διατελέσει και αντιπρόσωπος, επί σειρά ετών, στην Ένωση Γονέων Δημοσίων Σχολείων του Δήμου Διονύσου, ως μέλος του ΔΣ και πρόεδρος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ

Ο Ιωάννης Τσουδερός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα έζησε γνωρίζοντας την πρωτεύουσα. Από το 1994 είναι μόνιμος κάτοικος Διονύσου. Έχει μία κόρη, 24 ετών, που σπουδάζει στην Αγγλία.

Αποφοίτησε από το 7ο Λύκειο Αθήνας και συνέχισε σπουδές Βιοχημείας στη Γαλλία. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάστηκε επί σειρά ετών στον Τομέα Ασφάλισης της Τράπεζας της Ελλάδος. Από το 1984, μέχρι και σήμερα, είναι επιχειρηματίας στον Τομέα της Υγείας. Διατηρεί ιδιωτική ψυχιατρική κλινική στον Διόνυσο από το 1989, ενώ συμμετέχει ενεργά στις οργανώσεις του κλάδου Υγείας. Είναι μέλος της Επιτροπής Αγώνα κατά των Διοδίων .

Ως οπαδός της -παραφρασμένης- άποψης του Γάλλου φιλοσόφου, Alain de Benoist, ότι δηλαδή η δημοκρατία εκτός από τον βαθμό της ελευθερίας και της ισότητας, έχει να κάνει και με τον βαθμό της συμμετοχής μας, δεν θα μπορούσε να απέχει από τα κοινά και τις αποφάσεις που αφορούν στις ζωές μας και την καθημερινότητά μας. Οι ανησυχίες του ήταν αυτές που τον οδήγησαν πολύ σύντομα και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος στον παλαιό Δήμο Διονύσου και εξακολουθεί έως και σήμερα στον ενιαίο Δήμο Διονύσου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΩΤΑΚΗΣ

Ο Γιάννης Φωτάκης έχει γεννηθεί στο Ρέθυμνο. Κατοικεί στον Διόνυσο από το 1991. Είναι παντρεμένος με τη Χρυσούλα Ζαφειρίου και έχει δύο παιδιά τον Γιώργο, Πολιτικό Μηχανικό και την Ελένη, φοιτήτρια Νομικής.

Είναι Πολιτικός Μηχανικός και έχει ασχοληθεί με ιδιωτικά και Δημόσια Έργα.

Έχει διατελέσει:Νομάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος στη Δημόσια Επιχείρηση Ανέγερσης Νοσοκομειακών Μονάδων, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Δυτ. Κρήτης- ΟΑΔΥΚ,Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Οργανισμού Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας, Μέλος της Διϋπουργικής Επιτροπής θεσμοθέτησης των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων –ΚΑΠ, Ειδικός Σύμβουλος στα Υπουργεία Εσωτερικών, Μεταφορών και Αθλητισμού, Εκλεγμένο μέλος στα Κεντρικά Όργανα του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (ΤΕΕ). Με τις παραπάνω ιδιότητες έχει ασχοληθεί με τα ζητήματα Αυτοδιοίκησης, Χωροταξικού και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού, Αθλητικού Σχεδιασμού, Επιβατικών Μεταφορών.Σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος.

Ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ», επιθυμεί να αγωνιστεί για έναν Δήμομε όραμα και σχέδιο, με αποκεντρωτική λογική, με διαφάνεια και με λογοδοσία, στοιχεία που λείπουν από τη σημερινή Δημοτική Λειτουργία.