logo


ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Η Ιωάννα Βασιλειάδου είναι κάτοικος Σταμάτας, παντρεμένη με το δημοσιογράφο Νίκο Βιτσιλάκη και μητέρα μίας κόρης 14 ετών. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, έχει μεταπτυχιακό τίτλο από πανεπιστήμιο της Σκωτίας και μιλάει 2 ξένες γλώσσες. Εργάζεται σε πολυεθνική εταιρία με ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, περιβαλλοντολογική συνείδηση και όραμα που κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία και διαμορφώνει τις τάσεις, καθώς ηγείται στον κλάδο της.Τη διακρίνει η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η εργατικότητα που συνοδεύεται από αποτελέσματα, αξίες που κληρονόμησε από τον πατέρα της Σεραφείμ.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ

Ο Στέφανος Κριεμάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σταμάτα. Τα τελευταία 18 χρόνια κατοικεί στη Δροσιά. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Γούναρη, χειρουργό ΩΡΛ στο Παίδων Πεντέλης, με την οποία έχουν δύο παιδιά.

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και διατηρεί μελετητικό γραφείο στην Άνοιξη.

Συμμετέχει και είναι ιδρυτικό μέλος στην εθελοντική ομάδα “Γιατροί της Αγάπης”, οι οποίοι, εξετάζουν αφιλοκερδώς ενδεείς πολίτες σε ακριτικές κυρίως περιοχές της χώρας.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Α.Ο. Σταμάτας, δίνοντας έμφαση στις ακαδημίες του συλλόγου.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ- ΕΛΕΝΗ (ΓΙΩΤΑΛΕΝΑ) ΜΠΕΣΗ

Η Παναγιώτα-Ελένη Μπέση είναι κάτοικος Σταμάτας και φοιτήτρια στο Τμήμα Μαθηματικών του ΕΚΠΑ. Είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας και ευαισθητοποιημένη στο πώς συμπεριφέρεται η κοινωνία στα παιδιά και τα ζώα.Είναι εθελοντής αιμοδότρια. Της αρέσει ο αθλητισμός και θεωρεί ότι η άθληση είναι σημαντική για τη σωματική και ψυχική υγεία.

Η φωνή των νέων πρέπει να ακουστεί από τους ίδιους,χωρίς παραμόρφωση, χωρίς διαμεσολάβηση, χωρίς διερμηνεία, γι’ αυτό και αποφάσισε να είναι υποψήφια με τη Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο.