logo


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ-ΝΑΚΑ

Η Δέσποινα Αλεξανδράκη Νάκα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Είναι παντρεμένη με τον Γιάννη Νάκα, Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣΑΝΑ, και έχει αποκτήσει τρία παιδιά – 2 αγόρια και 1 κορίτσι. Από το 2007 μένει στο Κρυονέρι.

Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Οικονομίας και Διοίκησης. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1998, λειτουργώντας μαζί με τον σύζυγό της επιχείρηση παροχής υπηρεσιών κτιρίων και εγκαταστάσεων.

Τα τελευταία 5 έτη ασχολείται ενεργά με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, όπου φοιτούν τα παιδιά της. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Κρυονερίου και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Λυκείου Κρυονερίου.

Στόχος της είναι να επιδιώξει την πορεία ανάπτυξης και δημιουργίας που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε στα παιδιά μας, μέσω των σχολικών, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ

Ο Εμμανουήλ Γαρεφαλάκης είναι πτυχιούχος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει επίσης πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών. Σήμερα είναι συνταξιούχος εκαπιδευτικός. Έχει εργαστεί 6 χρόνια ως Υδρογεωλόγος και 33 χρόνια ως καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης. Στη διάρκεια της θητείας του ως εκπαιδευτικός διετέλεσε ως Υποδιευθυντής και Διευθυντής και βραβεύτηκε μαζί με το σχολείο που διηύθυνε από την Ακαδημία Αθηνών για την περιβαλλοντική δράση που ανέπτυξαν. Έχει υπάρξει για 5 χρόνια μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Αμαρουσίου, έχει λάβει μέρος στη σύνταξη των αναλυτικών προγραμμάτων της Φυσικής των τεχνικών σχολών του ΥΠΕΠΘ και έχει αναπτύξει συνδικαλιστική δράση ως μέλος της ΕΛΜΕ Γ’ Αθηνών και Ανατολικής Αττικής. Έχει υπάρξει κοινοτικός σύμβουλος Κρυονερίου και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Διονύσου, Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Κρυονερίου και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης «ΕΣΤΙΑ».

Επιθυμεί να συνεχίσει την προσφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Πιστεύει ότι η πείρα και ο χρόνος που διαθέτει είναι στοιχεία που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τόπου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΟΖΥΜΗ-ΠΑΡΙΣΣΗ

Η Κατερίνα Καλοζύμη Παρίσση είναι κάτοικος Κρυονερίου, Υπεύθυνη Διοργάνωσης, Συντονισμού, Προβολής της παιδικής χορωδίας «Καρδιά του Παιδιού», πρώην παιδική χορωδία Δήμου Διονύσου και Μουσικοί Χαρταετοί, Ταμίας του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Κρυονερίου και αναπληρωματικό μέλος στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή. Ασχολείται με τη διοργάνωση σεμιναρίων και μαθημάτων Yoga ευρωπαϊκών γκρουπ σε καλοκαιρινά θέρετρα.

Επιθυμεί να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συμπολιτών της και να αναβαθμιστεί ο πολιτιστικός τομέας του Δήμου και θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της προς την κατεύθυνση αυτή.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ) ΜΥΛΩΝΑ-ΜΠΙΚΙΝΗ

Η Παναγιώτα Μυλωνά-Μπίκινη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Κατοικεί στο Κρυονέρι από το 2002. Είναι πτυχιούχος Δασοπονίας του Τεχνολογικού Ιδρύματος Πάτρας, με διπλωματική εργασία για την πανίδα του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA (Master in Business Administration), του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, σε συνεργασία με το Gatton College του Πανεπιστημίου του KENTUCKY.

Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε διάφορες επιχειρήσεις από το 1983 έως το 1995.

Από το 1996 εργάζεται στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Ε.ΥΔ.ΑΠ. Α.Ε. στη Διεύθυνση Προμηθειών. Από τον Οκτώβριο του 2016 εκτελεί χρέη Αναπληρώτριας Διευθύντριας Προμηθειών.

Είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού και Επιστημονικού Συλλόγου της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. και έχει διατελέσει μέλος σε Σχολικούς Συλλόγους.

Ασχολείται με τον εθελοντισμό, σε έργα αναδάσωσης, προστασίας περιβάλλοντος, περίθαλψης αδέσποτων ζώων κ.α. και οραματίζεται έναν Δήμο πρότυπο, με αναβάθμιση του πολιτιστικού και βιοτικού του επιπέδου.

ΗΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ

Ο Ηλίας Υφαντής είναι Καθηγητής στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, επιστημονικός συνεργάτης του Cyprus Marine and Maritime Institute και ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Μελέτης Έργου του Ιωάννη Καποδίστρια.

Για δύο χρόνια (2014-2016) ήταν Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης στον Δήμο. Επί θητείας του σχεδιάστηκαν και διοργανώθηκαν για πρώτη φορά πολλά δωρεάν προγράμματα κοινωνικού χαρακτήρα, όπως τα summer camps, η δημιουργική απασχόληση για παιδιά δημοτικού κλπ.

Είναι επικεφαλής της Δράσης Συν-Πολιτών, τρίτης συνιστώσας της «Δύναμης Ευθύνης για τον Διόνυσο».

ΛΟΥΚΑΣ ΦΩΤΕΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΩΤΟΣ

Ο Βασίλης Φώτος γεννήθηκε στις Πηγές Άρτας και κατοικεί στο Κρυονέρι Αττικής. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός γιου. Έχει αποφοιτήσει από σχολή ζαχαροπλαστικής και είναι ιδιοκτήτης Αρτοποιείου-Ζαχαροπλαστείου στο Κρυονέρι. Επιθυμεί να συμβάλει στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΙΩΤΗΣ

Ο Δημήτρης Χιώτης γεννήθηκε και ζει στο Κρυονέρι. Είναι παντρεμένος με τη Μαίρη Μυτάρα και έχει δύο παιδιά, τον Γιάννη και την Αρχοντούλα.

Ασχολείται ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση τα τελευταία 36 χρόνια σαν κοινοτικός σύμβουλος Κρυονερίου και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Διονύσου.

Δηλώνει με περηφάνια αγρότης.