logo


ΔΑΦΝΗ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ-ΧΑΜΠΑΚΗ

Η Δάφνη Χαμπάκη, κάτοχος BSc στα Οικονομικά και Μάστερ στην Ευρωπαϊκή Οικονομία είναι κάτοικος Άνοιξης.
Εργάζεται ως τραπεζική υπάλληλος. Ασχολείται με τη διοργάνωση μουσικών και θεατρικών δρώμενων. Πιστεύει ότι με κοινή προσπάθεια ο Δήμος μας μπορεί να γίνει σύγχρονος και ευρωπαϊκός με επίκεντρο τον άνθρωπο και θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΟΥΝΗ

Η Ελένη Αναούνη είναι έγγαμη με ένα παιδί. Κατοικεί στη Δροσιά Αττικής και είναι πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Από το 2000 έως και σήμερα εργάζεται στον ΟΤΕ, ενώ έχει διατελέσει για τρεις θητείες Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων στην Cosmote

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ

«Η δημοκρατία είναι πολίτευμα ευθύνης όχι μόνον των κυβερνώντων που κρίνονται αλλά και των κυβερνομένων που τους κρίνουν. Τα πολιτεύματα τα δημοκρατικά χτίζονται με πέτρες και πηλό και ιδρώτα, αλλά γκρεμίζονται όταν τη θέση των οικοδομικών υλικών πάρουν οι πετροπόλεμοι και οι λασποβολίες» Μ. Πλωρίτης.
Για αυτό και στη Δύναμη Ευθύνης προτάσσουμε τις συναινέσεις και τη συνεργασία. Μόνο έτσι θα είμαστε χρήσιμοι για τους συμπολίτες μας. Χρήσιμοι για το Διόνυσο που όλοι αγαπάμε.

ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ

Η Σοφία Κατσίγιαννη είναι έγγαμη με ένα παιδί. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία και Νομικά σε Ελλάδα (Φιλοσοφική Αθηνών, ΕΚΠΑ) και Γαλλία (Σορβόννη). Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών “Φορολογικό Δίκαιο και Δίκαιο Τουρισμού” (Σορβόννη) και υποψήφια Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ. Έχει κάνει πρακτική άσκηση στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) στη Γενεύη, στον τομέα της ανθρωπιστικής κρίσης και του προσφυγικού ζητήματος. Δημοσιεύει επιστημονικά άρθρα και μελέτες σε έγκριτα νομικά περιοδικά και συμμετέχει με εισηγήσεις της σε ημερίδες και συνέδρια. Στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τον Σεπτέμβριο του 2016, σε side event του Ο.Η.Ε. ανέπτυξε ως ομιλήτρια το θέμα “Το δικαίωμα των νέων στην εργασία και την αειφόρο ανάπτυξη”.

Επαγγελματικά έχει δεκαετή εμπειρία στον κλάδο της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η παράλληλη ενασχόλησή της με τα δρώμενα της περιοχής μας άρχισε το έτος 2008 με την εκλογή της στη θέση της Αντιπροέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟ.ΣΥ.Ν.) του Δήμου Δροσιάς. Ακολούθησε η εκλογή της ως Δημοτικής Συμβούλου στον Καλλικρατικό Δήμο Διονύσου. Κατά τη θητεία της αυτή διετέλεσε εντεταλμένη σύμβουλος εθελοντισμού, οπότε και ανέπτυξε πλούσια δράση σε θέματα περιβάλλοντος (δενδροφυτεύσεις, αναδασώσεις, καθαρισμοί δασυλλίων), πυροπροστασίας και ευαισθητοποίησης των πολιτών και κυρίως των νέων στον εθελοντισμό. Ιδιαίτερη ήταν και είναι η δραστηριοποίησή της στην ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων του Δήμου Διονύσου και της ευρύτερης περιφέρειας.

Την τρέχουσα περίοδο, είναι εκλεγμένο μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διονύσου, στην οποία συμμετέχει ενεργά με θέσεις και προτάσεις. Με πρωτοβουλία της διοργανώνονται συχνά ανοιχτές συζητήσεις, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση ιδεών χρήσιμων για την πρόοδο και τη συνοχή του κοινωνικού μας ιστού.

ΗΛΙΑΣ ΚΟΤΣΩΝΗΣ

Ο Ηλίας Κοτσώνης εργάζεται ως φιλόλογος στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και διαμένει στη Ρέα Δροσιάς για περισσότερα από είκοσι χρόνια.

Έχει θητεύσει ως ειδικός σύμβουλος σε υπουργείο την περίοδο 2004-2006 και την περίοδο 2012-2013.

Έχει παρακολουθήσει δύο μεταπτυχιακούς κύκλους σπουδών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηναίων και στη Φιλοσοφική σχολή Αθηνών .

Από την επαγγελματική και ακαδημαϊκή του εμπειρία έχει αποκτήσει την απαραίτητη γνώση για την αντιμετώπιση προβλημάτων υποδομών και οικονομικής ανάπτυξης του δήμου μας και επιθυμεί να προσφέρει προς αυτήν την κατεύθυνση.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΡΙΕΜΑΔΗ

Η Γεωργία Κριεμάδη γεννήθηκε και ζει στον Δήμο Διονύσου. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Τσολακίδη και έχουν έναν γιο. Είναι δημόσια λειτουργός, εργάζεται στον ΕΦΚΑ, στο Τμήμα των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας. Είναι εθελόντρια-μέλος του Δ.Σ. του φορέα Κοινωνικής Υποστήριξης «ΘΕΛΩ» και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Α.Κ.Ε Ι.Κ.Α. Ε.Τ.Α.Μ Νομού Αττικής και Νήσων.

Θεωρεί ότι η προηγούμενη πενταετία είναι ολοκληρωτικά χαμένη για τον Δήμο. Κανένα όραμα, κανένα μεγάλο έργο! Είναι υποψήφια για να επανορθώσει με την ομάδα της Δύναμης Ευθύνης.

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ (ΚΕΛΛΥ) ΛΑΓΟΥ

Η Κέλλυ Λαγού γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Δήμο Διονύσου τα τελευταία 30 χρόνια. Είναι μητέρα ενός παιδιού. Είναι απόφοιτος του St. George Commercial College και έχει εργαστεί ως Personal Assistant στο μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής της καριέρας. Τα τελευταία 9 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης ως Ασφαλιστική Σύμβουλος.

Συμμετέχει ενεργά στα κοινά, συγκριμένα από το 2012 στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, άλλοτε ως Πρόεδρος και άλλοτε ως Μέλος. Σήμερα είναι Πρόεδρος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου.

Μέσα από την προσωπική της πορεία στα κοινά και την αγάπη της για τον τόπο, όπου κατοικεί, επιθυμεί να βοηθήσει στην ανάπτυξή του. Πρωταρχικός σκοπός της είναι να αναβαθμιστεί και να εκσυγχρονιστεί αυτό το υπέροχο προάστιο, για να προσφέρουμε στα παιδιά μας και στους συμπολίτες μας καλύτερη ποιότητα ζωής, καθαρό περιβάλλον, χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας. Βασική της μέριμνα είναι να γίνει ο Δήμος Διονύσου φιλόξενος και σύγχρονος

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ

Ο Βασίλειος Μπάρμπας γεννήθηκε στο Ελεύθερο του Νομού Ιωαννίνων. Είναι Πτυχιούχος Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ρόδου. Έχει Πτυχίο μετεκπαίδευσης στο Μ.Δ.Δ.Ε και Πτυχίο εξομοίωσης στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Υπηρέτησε σε πολλά δημοτικά σχολεία ανά την Ελλάδα, στην πλειονότητά τους ως Διευθυντής.Τα τελευταία 15 χρόνια υπηρέτησε στο δημοτικό σχολείο Δροσιάς από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Ήταν Δημοτικός Σύμβουλος για 10 περίπου χρόνια και Αναπληρωτής Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Δροσιάς.

Για πολλά χρόνια διετέλεσε Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού του.

ΜΑΙΡΗ ΜΠΟΥΡΝΑΖΑΚΗ-ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η Μαίρη Μπουρναζάκη-Πανοπούλου γεννήθηκε και κατάγεται από την πλούσια σε δράση Ελληνική Κοινότητα της Αιγύπτου. Από το 1991 είναι κάτοικος Δροσιάς.

Είναι απόφοιτη Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών και Δραματικής Σχολής. Έχει εργαστεί ως Διευθύνουσα σύμβουλος στη BCSpress, ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και σχεδιάστρια μόδας.

Ήταν υπεύθυνη στο τμήμα ζωγραφικής του ΘΕΣΠΙΣ, στο Πολιτιστικό της Δροσιάς.

Επί σειρά ετών ήταν Πρόεδρος του Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων των Τοσιτσείων Σχολείων και Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Αρσακείων- Τοσιτσείων Σχολείων.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΤΑΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΣΙΠΟΥΛΑΡΙΔΗΣ

Ο Βασίλης Πασιπουλαρίδης είναι γέννημα-θρέμμα της Δροσιάς, απόφοιτος Ηλεκτρολογίας από το Τ.Ε.Ι Χαλκίδας και κάτοχος Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού Τίτλου (PhD) Σπουδών στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου καθώς και Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Διοίκηση και Ναυτιλιακά του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα από το 2014. Είναι μέλος και πρώην Πρόεδρος Ροταράκτ Διονύσου και Ιδρυτικός Αντιπρόεδρος του E-Rotary PanHellenic Club. Είναι εθελοντής αιμοδότης και εθελοντής δωρητής οργάνων.

Αγαπά αυτόν τον τόπο στον οποίο κατοικεί από την ημέρα που γεννήθηκε και τον οραματίζεται ισχυρό και ανθρώπινο – όχι απρόσωπο. Θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να υπάρξουν νέες προοπτικές για τον Δήμο και ορατή βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών του.