logo


ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΠΠΑ

H Αγγελική Πέππα γεννήθηκε το 1964 στη Σταμάτα όπου και κατοικεί. Πατέρας της είναι ο Γ. Πέππας ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Σταμάτας επί σειρά ετών. Είναι παντρεμένη με τον γεωπόνο Ηλ. Παναγιωτόπουλο και μητέρα δύο παιδιών.

Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ανωτάτης Γεωπονικής Σχολής Αθηνών και εξασκεί το επάγγελμα της γεωπόνου με ειδίκευση στη διαμόρφωση τοπίου και περιβάλλοντος χώρου. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

Ασχολείται με τα κοινά από το 2006 όταν τέθηκε επικεφαλής συνδυασμού στην Κοινότητα Σταμάτας. Από το 2010 μέχρι το 2014 διετέλεσε  δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης του καλλικρατικού Δήμου Διονύσου ενώ από το 2014 μέχρι σήμερα είναι δημοτική σύμβουλος με τη Διοίκηση του Δ. Ζαμάνη και την παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες». Τα τελευταία 2,5 χρόνια είναι Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου.

«Πρωταρχική μου επιδίωξη υπήρξε η προστασία και  ο εξωραϊσμός του περιβάλλοντος, η αισθητική του αναβάθμιση και οι δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου. Πιστεύω στην ενεργή συμμετοχή των δημοτών σε κάθε τι που αφορά τον τόπο μας ώστε αυτός να διατηρήσει την ιδιαίτερη και ιστορικά θεμελιωμένη φυσιογνωμία του. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μαζί τους για να κάνουμε το Δήμο Διονύσου, έναν τόπο όπου το να ζεις και να δουλεύεις είναι προνόμιο.»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΜΟΤΟΣ

Ο Βασίλης Κοκμοτός γεννήθηκε το 1962 στην Αμυγδαλιά Δωρίδας – Φωκίδας και κατοικεί μόνιμα στην Άνοιξη από το 1986. Είναι παντρεμένος με την Ζωή Κοκμοτού (γέννημα – θρέμμα Άνοιξης) και είναι πατέρας τριών παιδιών.

Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών και εργάζεται ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Β’θμια Εκπαίδευση.

Ασχολείται με τα κοινά και ειδικότερα με φορείς – συλλόγους αθλητισμού και πολιτισμού από τα νεανικά του χρόνια. Υπηρετεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως Δημοτικός Σύμβουλος από το 2006 έως σήμερα, με κύρια ενασχόληση σε θέματα που αφορούν την παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 ως και τον Φεβρουάριο του 2017 από τη θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης έχει να επιδείξει σημαντικό έργο στους τομείς αρμοδιότητάς του.

Τον Οκτώβριο του 2017 ανέλαβε καθήκοντα εντεταλμένου επικοινωνίας του Δήμου Διονύσου και από το 2014 έως σήμερα είναι μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΑΟΥΞΗ- ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗ

Η Καλλιόπη Ταουξή – Χριστιανίδη γεννήθηκε στον Άγιο Στέφανο όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα. Είναι αρχιτέκτων – ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Χριστιανίδη πολιτικό μηχανικό και έχει δύο παιδιά, την Κωσταντίνα, αρχιτέκτονα και τον Γιώργο, πολιτικό μηχανικό.

Ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση στον Πανελλήνιο Σύλλογο  Αρχιτεκτόνων και στο ΤΕΕ.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Στεφάνου, όπου δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα, ιδιαίτερα στο κέντρο παραδοσιακού χορού και μουσικής «ΕΜΜΕΛΕΙΑ». Είναι επίσης μέλος του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής «η Αγία Μαύρα», μέλος του Συλλόγου Ελληνίδων Επιστημόνων κ.α.

Εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος στις εκλογές του 2002 και του 2006 με την παράταξη Δ.Α.ΣΥ. (Δημοκρατική Αγωνιστική Συσπείρωση) και το 2010 με την παράταξη Α.Δ.Κ. (Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση).

«Ως κάτοικος της περιοχής,  γνωρίζω σε βάθος τα προβλήματα του τόπου μας, διότι  τα ζω και τα αντιμετωπίζω καθημερινά. Την τετραετία που πέρασε κατορθώσαμε να επιλύσουμε πολλά από αυτά αλλά και να δημιουργήσουμε αξιόλογα έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας.  Θέτω υποψηφιότητα με τον Συνδυασμό «Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες» και τον Διονύση Ζαμάνη γιατί πιστεύω ότι είναι η μόνη αξιόπιστη παρουσία, ικανή να ολοκληρώσει το όραμά μας για έναν τόπο όπου το να ζεις και να δουλεύεις είναι προνόμιο.»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ

O Δημήτριος Κωστάκης γεννήθηκε στη Δρακότρυπα Μουζακίου Καρδίτσας. Από το 1987 είναι μόνιμος κάτοικος Ανοίξεως. Είναι παντρεμένος με την Παρασκευή Καταβούτα και έχει τρία παιδιά, τον Λάμπρο, μαθηματικό στο επάγγελμα, τον Κωνσταντίνο υπάλληλο Εθνικής Τραπέζης και τη Βασιλική Φιλόλογο. Έχει επίσης τέσσερα εγγόνια.

Είναι αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας και πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2006 ασχολείται με τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.Το 2014 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Διόνυσος, Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Διονύση Ζαμάνη. Είναι εντεταλμένος σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Ανοίξεως, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και αντιπρόεδρος του Οίκου Ευγηρίας «Θεόδωρος και Δέσποινα Κυριακίδη».

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Η Αναστασία Στασινοπούλου γεννήθηκε το 1976 στο Ν. Ηράκλειο και έχει καταγωγή από την Αρκαδία και την Ζάκυνθο. Κατοικεί στον Δήμο Διονύσου (Άγιο Στέφανο – Άνοιξη) 30 χρόνια και είναι έγγαμη και μητέρα 2 παιδιών.

Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακό και Συντηρήτρια Αρχαιοτήτων & Έργων Τέχνης. Εργαζόταν ως Αρχιτέκτων και ως Συντηρήτρια σε 20 ανασκαφές ανά την Ελλάδα. Δίδασκε ως Καθηγήτρια σε σεμινάρια Ιστορίας της Τέχνης και της Αρχιτεκτονικής σε ΚΕΚ. Εργάστηκε στην Ακρόπολη Αθηνών, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και στο Μουσείο Μαραθώνα. Ως Αρχιτέκτων Μηχανικός έχει συνεργαστεί με μεγάλα μελετητικά και κατασκευαστικά γραφεία. Εδώ και 14 χρόνια διατηρεί αρχιτεκτονικό-μελετητικό γραφείο, εκπονώντας μελέτες ιδιωτικών και δημόσιων κτηρίων και είναι Ελέγκτρια Δόμησης του ΥΠΕΚΑ. Είναι επίσης μέλος του Τ.Ε.Ε. και του ICOMOS (Παγκόσμια ΜΚΟ για την προστασία άϋλης και υλικής πολιτιστικής κληρονομιάς).

Η συμμετοχή της στα κοινά ξεκίνησε ως μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού-Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αγ. Στεφάνου (2005-2007). Είναι ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Στεφάνου ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ και εκλέγεται στο Δ.Σ. από το 2008. Έθεσε υποψηφιότητα πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές το 2010 και εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος με τους Ανοιχτούς Ορίζοντες το 2014.

Στην τρέχουσα θητεία, υπηρέτησε στο πλευρό του Δημάρχου Δ. Ζαμάνη ως Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού & Κοινωνικών Δομών (2017-18) και ως Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Οργανισμού Νεολαίας – Άθλησης – Πολιτισμού Ο Θέσπις (2014-15). Διατελεί εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού, μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Διονύσου.

«Αγωνίστηκα για το Ζην και το Ευ Ζην όλων των Συνδημοτών μου. Η αποστολή ενός ανθρώπου που κατέρχεται στην πολιτική είναι να σκέφτεται τις επόμενες γενιές και να πράττει για αυτές. Στις 2 θέσεις ευθύνης που ανέλαβα, απεκόμισα πείρα και την πολύτιμη γνώση της ολοκληρωμένης διοίκησης ενός Δήμου σε μικρογραφία. Η θητεία αυτή υπήρξε μεγάλο σχολείο για εμένα ως προς την αξία της Αυτοδιοίκησης και της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού, για τον τρόπο με τον οποίο, ως αιρετή, δύναμαι να εφαρμόσω τις ιδέες και τους στόχους μου. Όραμά μου είναι, τόσο η επίλυση των καθημερινών και πρακτικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε ως δημότες, όσο και η ανάπτυξη της πνευματικής & πολιτιστικής ζωής του τόπου μας. Δράση και Υλοποίηση

ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΜΠΑΡΛΗ

Η Μαρία (Μαίρη) Τσαμπαρλή γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Διόνυσο από το 1990. Είναι μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού.

Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία αλλά επαγγελματικά την κέρδισε η Οργανωμένη Αγορά αξιών και το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας της, εργάστηκε σε μεγάλες χρηματιστηριακές εταιρείες και σε θέσεις ευθύνης όπως Αντικριστής (πιστοποιημένη) Ξένων Θεσμικών Επενδυτών, Υπεύθυνη Συναλλαγών συνεργαζόμενων ΑΕΛΔΕ, Υπεύθυνη Dealing room, Χρηματιστηριακός Εκπρόσωπος ΧΑ Κύπρου (ΧΑΚ).

Μεγάλη της αδυναμία είναι η Ελληνική Λαογραφία και παράδοση γι’ αυτό και συμμετέχει σε πολιτιστικούς συλλόγους διάδοσης και διάσωσης της Ελληνικής μας Παράδοσης.

«Ορκίστηκα Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο μας το Μάιο του 2018. Θεωρώ τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς που έχουν το βάρος των αποφάσεων για το τόπο μας. Όσο και αν το διάστημα ενασχόλησης μου με τα κοινά είναι μικρό, προσπάθησα να το περάσω παραγωγικά και έχοντας συναίσθηση της ευθύνης και του καθήκοντος. Θεωρώ πως μπορούμε να παράγουμε έργο χωρίς τυμπανοκρουσίες και από οποιαδήποτε θέση και αν βρισκόμαστε. Εμπιστεύομαι απόλυτα το σημερινό μας Δήμαρχο για το ήθος και την εντιμότητα του. Τολμώ να ζητήσω για άλλη μία φορά τη ψήφο των συμπολιτών μου προκειμένου να τελειώσω το έργο που έχω ήδη ξεκινήσει.»

ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΣΗΣ ΤΟΥ Ι.

Ο Αναστάσιος Μπάσης του Ιωάννη γεννήθηκε και κατοικεί στον Διόνυσο (Ραπεντώσα). Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Μανδηλαρά και έχει τρία παιδιά και τρία εγγόνια.

Έχει εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας και στη συνέχεια για 27 χρόνια στην ΕΡΤ, από όπου συνταξιοδοτήθηκε.

Από το 1982-1990 διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος στο Διόνυσο με Πρόεδρο τον Στρατή Καρρά. Υπήρξε μέλος του Α.Ο. Διονύσου ως έφορος στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου, από το 1988-1992.

Το 1988 ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Διονύσου ίδρυσε την αιμοδοσία στο Διόνυσο η οποία υπάρχει μέχρι σήμερα.

Με την ίδρυση του Καλλικρατικού Δήμου Διονύσου, το 2010, εκλέχθηκε μέλος του Τ.Σ. στη Δ.Ε. Διονύσου. Το 2014 επανεκλέχθηκε ως πρόεδρος στο Τ.Σ. της Δ.Ε. Διονύσου με τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες», με Δήμαρχο τον Διονύσιο Ζαμάνη.

Σήμερα είναι εκ νέου υποψήφιος με τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες» για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διονύσου.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΑΝΙΗΛ

Η Βασιλική Δανιήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά.

Σπούδασε γραφιστική στη Σχολή Βακαλό και δούλεψε από το 1988 ως ελεύθερος επαγγελματίας στον Πειραιά, με τα μεγαλύτερα ονόματα στη  Ναυτιλία και όχι μόνο αλλά και σε άλλους κλάδους μέχρι σήμερα.

Η αναζήτησή της για το διαφορετικό την ώθησε παράλληλα να ανοίξει κατάστημα  γάμου – βάπτισης το 2004, πρωτοπορώντας με τις ιδέες της στην υλοποίηση των μυστηρίων.

Το ενδιαφέρον της για την τελειότητα ήταν αυτό που στη συνέχεια την οδήγησε να παρακολουθήσει μαθήματα διακόσμησης στο Deree College για ένα χρόνο. Τα τελευταία χρόνια ολοκλήρωσε έναν κύκλο μαθημάτων στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πιστοποιήθηκε ως life coach ενώ παράλληλα έκανε για τρία χρόνια σεμινάρια πάνω στο NLP (Νευρογλωσιικός Προγραμματισμός).

Της αρέσει η οργάνωση, η συνέπεια, η ειλικρίνεια, η επικοινωνία, η προστασία της φύσης, το καθαρό περιβάλλον, η ανάδειξη του πολιτισμού μας και του ανθρώπου μέσα στην κοινωνία ενώ έχει μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά.

Καλλιτεχνικό άτομο, ασχολήθηκε με την κιθάρα τον χορό αλλά και με την ιππασία και την ιστιοπλοϊα.

«Δουλεύοντας όλοι μαζί για το κοινό καλό, εύχομαι να επιτύχουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.»

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΠΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ

Η Αφροδίτη Μπουρτζόγλου του Σταύρου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο όπου και διαμένει μόνιμα.  Είναι μητέρα δύο παιδιών, του Κωσταντίνου και της Μαίρης.

Έχει σπουδάσει δημόσιες σχέσεις και δημιουργική γραφή.

Εργάστηκε για 33 χρόνια στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία Α.Ε. σε διάφορες θέσεις. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα εικαστικά.

Είναι ιδρυτικό Μέλος του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Στεφάνου ενώ στο παρελθόν συμμετείχε στα διοικητικά συμβούλια των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της περιοχής.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΣ

Ο Αχιλλέας Δελαγραμμάτικας γεννήθηκε το 1952 στον Πειραιά όπου και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών και διαμένει μόνιμα στη Δροσιά τα τελευταία 32 χρόνια.

Είναι συνταξιούχος Πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, πτυχιούχος Τεχνικός Μηχανικός επί των εξειδικευμένων Μονώσεων (από το 2003), με εκπαίδευση στη Γερμανία σε εταιρεία παραγωγής Μονωτικών Υλικών και με πιστοποίηση στο χώρο. Είναι επίσης πιστοποιημένος συνεργάτης μεγάλων Εταιρειών στην Ελλάδα με πολυετή εμπειρία και επίβλεψη έργων στους χώρους. Έχει διατελέσει ως Διευθυντικό Στέλεχος σε Τεχνική Εταιρεία.

Ο Αχιλλέας Δελαγραμμάτικας ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση τα τελευταία 3 χρόνια ως Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής στον Δήμο Διονύσου.

«Κατά την διάρκεια της θητείας μου μέχρι σήμερα στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και σε συνεργασία με το ΔΣ, καταφέραμε να αναβαθμίσουμε όλους τους χώρους των Σχολείων, εσωτερικά και εξωτερικά, αλλά και να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο δυνατό, αιτήματα των Διευθυντών που δεν είχαν εκπληρωθεί για έτη».

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ο Δημήτριος Στ. Κόκκινος γεννήθηκε το 1989 και είναι κάτοικος τρίτης γενιάς της Ροδόπολης.

Είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το πανεπιστήμιο του UEL.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως ιδιώτης μηχανικός έχοντας συνιδρύσει τεχνικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, που ασχολείται με τους τομείς της συμβουλευτικής σε θέματα κτιρίων, της αδειοδότησης κατασκευών και της ενεργειακής διαχείρισης κτιριακών μονάδων και εγκαταστάσεων. Είναι επίσης συνιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας με έδρα τον Δήμο Διονύσου.

«Στόχος της υποψηφιότητάς μου είναι η ύπαρξη «νέων» φωνών μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μέσω της ενασχόλησής μου με τα κοινά, στοχεύω κυρίως στο να βοηθήσω στη συντονισμένη αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου, στην εξοικονόμηση πόρων μέσω της ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του αλλά και στην επίλυση των πολεοδομικών προβλημάτων της περιοχής.»

ΛΟΥΚΙΑ ΠΕΠΠΑ

Η Λουκία (Λούσυ) Πέππα, γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Βάρναβα όπου και διέμενε μέχρι πρόσφατα. Εδώ και λίγο καιρό κατοικεί μόνιμα στον Άγιο Στέφανο.

Είναι μητέρα τριών αγοριών. Επί 20 χρόνια εργάστηκε στον χώρο της αισθητικής  διατηρώντας δική της επιχείρηση στο Καπανδρίτι.

Με τα κοινά ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια. Υπήρξε ιδρύτρια του Συλλόγου Γυναικών Βαρνάβα στον οποίο διετέλεσε γραμματέας επί τέσσερα συναπτά έτη. Από το 2010 έως το 2012, παρέδιδε μαθήματα πηλοπλαστικής στα τμήματα ανηλίκων του Πολιτιστικού Κέντρου της Κοινότητας Βαρνάβα. Τα τελευταία δύο χρόνια, είναι ενεργό μέλος, επί καθημερινής βάσεως, της Ομάδας Αλληλεγγύης «Συνάνθρωπος» Καπανδριτίου.

«Θεωρώ ότι είναι χρέος όλων μας η ενασχόληση με τα κοινά ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της δικής μας ζωής αλλά και των οικογενειών μας. Δική μου επιθυμία μου είναι να συμβάλλω με όποιο τρόπο μπορώ στο νέο τόπο όπου πλέον κατοικώ και που ήδη έχει αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.»

ΙΑΣΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

O  Ιάσων Οικονόμου, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986 και είναι μόνιμος κάτοικος Αγίου Στεφάνου από το 1989.

Είναι νομικός και πολιτικός επιστήμων, κάτοχος πτυχίου νομικής και πτυχίου πολιτικής επιστήμης.

Eχει ζήσει εργαστεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε μία από τις μεγαλύτερες δικηγορικές εταιρίες στην Λευκωσία. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων και στα δύο γνωστικά αντικείμενα, τόσο στην Έλλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Ελλήνων πολιτικών επιστημόνων καθώς και της Ελληνοαμερικανικής ένωσης «AHEPA».

Έχει εργαστεί εθελοντικά στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος και συγκεκριμένα στον 9ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών από το 2006 έως και το Σεπτέμβριο του 2017, ενώ είχε προαχθεί μέχρι το βαθμό του εθελοντή Αρχιπυροσβέστη με την ειδικότητα του μάχιμου. Έχει ως χόμπυ τον αλεξιπτωτισμό και είναι μέλος της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας. 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στη Δροσιά από το 1995. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών.

Το 1975 αποφοίτησε από την Ανωτάτη Βιομηχανική Πειραιά και παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων στους τομείς επικοινωνίας και marketing καθώς και στις πωλήσεις. 

Από το 1985 έως το 1993 εργάστηκε σε εμπορική εταιρεία τροφοδοσίας καταστημάτων. Σε αυτό το διάστημα, διετέλεσε υπεύθυνος Προσωπικού, υπεύθυνος Αγορών, δ/ντής Πωλήσεων αλλά και εμπορικός Διευθυντής. Στα χρόνια που ακολούθησαν, δημιούργησε τη δική του εταιρεία σχετική με το γενικό εμπόριο – χονδρεμπόριο αλλά και δύο ακόμη εταιρείες, μία Σχολή Ξένων Γλωσσών και μία Σχολή Πληροφορικής.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ενεργό μέλος στο ΚΑΠΗ Διονύσου και συμμετέχει στους   χορούς   του  Πολιτιστικού   Συλλόγου  Άνοιξης.

«Μέσα από την πολύχρονη εργασιακή μου εμπειρία, έχω μάθει να λειτουργώ ως τεχνοκράτης, να δίνω άμεσες και  αποτελεσματικές  λύσεις, να εργάζομαι  υπό πίεση αλλά και να διαχειρίζομαι σωστά το χρόνο που έχω στη διάθεσή μου, πάντα με πνεύμα δημιουργίας, ομαδικής συνεργασίας, με αισιοδοξία και θετική σκέψη. Ζητώ την ψήφο σας για να μπορέσω όλα αυτά τα εφόδια που απέκτησα με την πάροδο των χρόνων να τα αξιοποιήσω για το κοινό καλό