logo


ΑΚΙΣ ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΚΟΥ

“Είμαι Αιγυπτιώτης, Κυπριακής καταγωγής και ζώ στη Ελλάδα από το 1970 που ήρθα για σπουδές στην Ιατρική της Αθήνας.

Ασκώ την καρδιολογία σε θέση διευθυντή Ε.Σ.Υ στην Πολυκλινική Αθηνών.

Πριν είκοσι χρόνια επιλέξαμε με την γυναίκα μου Ελένη Ρουφάνη ,τον Άγιο Στέφανο, για εγκατάσταση και καλύτερη καθημερινότητα για την οικογένεια μας.

Έχουμε δύο παιδιά, τον Οδυσσέα και την Μελίνα, που έζησαν τα σχολικά τους χρόνια στα δημόσια σχολεία του δήμου μας και σήμερα συνεχίζουν τις ανώτατες σπουδές τους.

Στα φοιτητικά μου χρόνια στρατεύτηκα στον αντιδικτατορικό αγώνα απο τις γραμμές του Ρήγα Φεραίου και του Κ.Κ.Ε εσωτ. Έκτοτε οι αρχές και αξίες της ανανεωτικής αριστεράς είναι το πλαίσιο της πολιτικής μου πρακτικής και σκέψης. που με οδήγησαν και στην επιλογή της στήριξης της δημοτικής παράταξης –Μαζί για τον Διόνυσο–με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Κλήμη”.

Ο Άκις είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγίου Στεφάνου.

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ

Ο Κώστας είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Δ.Κ. Αγίου Στεφάνου.

Γεννήθηκε στο Αθήνα και κατοικεί από το 1993, στον Άγιο Στέφανο. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Σπούδασε ηλεκτρολογία και είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή μπάσκετ.

Εργάζεται ως οδηγός σχολικού λεωφορείου και παράλληλα προπονεί ομάδες μπάσκετ.

Πάντα στο μπάσκετ έχει εργαστεί στις περισσότερες ομάδες του δήμου μας και όπως λέει ο ίδιος: «Έχω μεγαλώσει αρκετά παιδιά που τώρα μου εμπιστεύονται τα δικά τους παιδιά». Έφτιαξε το τμήμα μπάσκετ του ΟΙΟΝ Αγίου Στεφάνου και την ανέβασε κατηγορία.

Στο παρελθόν προσέφερε τις υπηρεσίες του, στο ίδρυμα Κωφών και Βαρήκοων Εκάλης, μέσω του μπάσκετ.

Καλλιτεχνικό πνεύμα ο Κώστας καθώς ασχολείται με ιδιαίτερη επιτυχία με παιδικές εκδηλώσεις ως ανιματέρ και το θέατρο.

Θέλει ο τόπος μας να κάνει βήμα μπροστά. Θέλει να βοηθήσει τον Δήμο, ν αναπτυχθεί. Ο ίδιος συνηθίζει να λέει: «Σημασία δεν έχει το τι έχω κάνει μέχρι τώρα αλλά το τι μπορώ να προσφέρω από δω και πέρα».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ

Ο Γιώργος Αμάραντος, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Άγιο Στέφανο:

Γεννήθηκε στην Σταμάτα του Δήμου Διονύσου το 1988, αποφοίτησε από το 2ο Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης, και σήμερα είναι Οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στη «Λογιστική & Έλεγχος Επιχειρήσεων & Δημόσιων Οργανισμών» από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας, μέλος του ΕΒΕΑ και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών και εργάζεται ως Λογιστής. Είναι ενεργό μέλος της μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ΕΚΟ (www.ekogreece.com), που ασχολείται με σύγχρονα θέματα της νεολαίας και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

ΒΑΣΙΑ ΚΟΡΟΒΕΣΗ

Η Βάσια Koροβέση, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αγίου Στεφάνου.

Η Βάσια γεννήθηκε το 1983 και είναι μητέρα δύο κοριτσιών. Εργάζεται σε αεροπορική εταιρεία και είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Συμμετέχει από το 2006 στα κοινά. Εκλέχτηκε Νομαρχιακή Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, 2006-2010. Από το 2010 έως το 2014 διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Διονύσου. Στις εκλογές του 2012 ήταν υποψήφια βουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ (Πρώτη επιλαχούσα). Στις δημοτικές εκλογές του 2014, εξελέγη δημοτική σύμβουλος Διονύσου, έδρα την οποία κατέλαβε ο επικεφαλής του συνδυασμού. Έχει συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Στεφάνου. Είναι κάτοικος Αγίου Στεφάνου και ονειρεύεται ένα δήμο φιλικό προς το περιβάλλον και την καθημερινότητα του πολίτη.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΛΑΝΗΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα 26/8/1999. Τόπος κατοικίας μου η Δροσιά και το Κρυονέρι Αττικής. Αποφοίτησα από το Λύκειο Κρυονερίου το 2017. Το 2017 εδωσα πανελλήνιες εξετάσεις και μπήκα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου – Τμήμα Οικονομικών επιστημών, στην Τρίπολη. Ως μαθητής συμμετείχα ενεργά στο μαθητικό κίνημα καθως ήμουν και Πρόεδρος του 15μελούς του Λυκείου Κρυονερίου. Στο Πανεπιστήμιο είμαι εκλεγμένος εκπρόσωπος των φοιτητών και Αντιπρόεδρος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου. Επίσης είμαι μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015″.

Ο Απόστολος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Κρυονέρι.

ΜΑΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο Μάνος Ουρανός Υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος Διονύσου Δ.Ε. Δροσιάς.

«Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ. Πολυτεχνείου, ομότιμο μέλος ΤΕΕ

Μsc Περιφερειακής Ανάπτυξης – Χωροταξίας ΙΠΑ/ΠΑΣΠΕ

πρώην δημοτικός σύμβουλος Δροσιάς

Πρώην Προϊστάμενος Οργανισμού Κτηματολογίου

κάτοικος Δροσιάς απο το 1992 ,με συμμετοχή στους Συλλόγους Γονέων

μέλος Εξ. Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσιάς μέλος Θεατρικής ομάδας Δροσιάς

και Θεατρικής ομάδας Αγ. Στεφάνου, παλιότερα μέλος του ΣΠΑΠ»

ΦΙΛΙΩ ΜΠΟΥΤΖΟΥΝΗ

Η Φιλιώ είναι είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Διόνυσο.

«Μικρασιάτισσα στην καταγωγή. Όλα τα καλοκαίρια τα περνούσα στο πανέμορφο Διόνυσο. Τελείωσα Ιστορία στο Εθνικό και Καποδιστριακό με μεταπτυχιακό στην Τουρκοκρατία. Μητέρα δύο φοιτητών και υπάλληλος στα ΕΛΤΑ εκλεγμένη συνδικαλίστρια με την παράταξη που πρόσκειται στο Σύριζα. Μέλος πολιτιστικών συλλογών και συλλόγων για την προστασία των αδέσποτων έχω υιοθετήσει δύο πανέμορφα σκυλάκια. Εγκαταστάθηκα μόνιμα στο Διόνυσο και ευελπιστώ να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον ΑΞΙΌΛΟΓΟ ΝΊΚΟ ΚΛΗΜΗ» .

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΪΜΑΣ

Ο Δημήτρης Καϊμάς είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στην Άνοιξη.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη. Σπούδασε δημοσιογραφία και Ιστορία. Είναι δημοσιογράφος, ρεπόρτερ Παναθηναϊκού και Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Παράλληλα, παρουσιάζει μεταμεσονύκτια εκπομπή επικοινωνίας, στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Άνοιξης. Μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και της Ένωσης Συντακτών.

ΕΛΛΗ ΔΕΔΕ

Η Έλλη, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος, στην Δ.Κ. Άνοιξης

«Γεννήθηκα το 1983 στην Αθήνα.

Είμαι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών κι από το 2007 εργάζομαι στον χώρο της Εκπαίδευσης.

Μιλάω αγγλικά γερμανικά και λίγα ρωσικά.

Tο 2011 ήμουν εθελόντρια στα Special Olympics 2011.

Έντονη είναι η ενασχόλησή μου με τον χώρο της Λογοτεχνίας, καθώς το 2015 απέσπασα Α’ Βραβείο Ποίησης του Φιλολογικού Συλλόγου » Ο Παρνασσός» για το αντιπολεμικό έργο «ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΗ ΒΑΡΙΑΝΤΑ».

Από το 2014 διατηρώ το ιστολόγιο ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, που χαίρει ευρείας αποδοχής στον χώρο του Βιβλίου και περιλαμβάνει εμπεριστατωμένες κριτικές βιβλίων, συνεντεύξεις επωνύμων και πλούσια αφιερώματα σε θέματα Κοινωνίας και Πολιτισμού.

Το ενδιαφέρον μου για την Πολιτική πηγάζει από μια ευρύτερη αγωνία για τον Άνθρωπο και την πίστη μου στις αρχές της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Μέσα από τη συστράτευσή μου με τον προοδευτικό συνδυασμό του Νίκου ευελπιστώ να συμβάλω ώστε να γίνει η πόλη μας καλύτερη και πιο ανθρώπινη»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΤΣΟΣ

Ο Δημήτρης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην ΔΚ Κρυονερίου.

Γεννήθηκε στο Μόναχο και κατοικεί απο το 2002 στο Κρυονέρι.Είναι Πτυχιούχος Βιολόγος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακή εξιδίκευση στη Θαλάσσια Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Εργάζεται σε θέση ευθύνης στην Περιφέρεια Αττικής.

Είναι Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιχθυολόγων Δημοσίου,Μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωτεχνικών Δημόσιων Υπαλλήλων και Μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου.

Απο το 2017 είναι Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Κρυονερίου, ενω την διετία 2014-2016 υπήρξε και μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

Αγαπημένη του ασχολία απο τα φοιτητικά του χρόνια αποτελεί το ερασιτεχνικό θέατρο έχοντας συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με πολλούς Συλλόγους και φορείς του Δήμου Διονύσου.

Είναι επίσης Εθελοντής αιμοδότης, βραβευμένος πρόσφατα μαζί με τους υπόλοιπους εθελοντές για την προσφορά τους απο το Δήμο Διονύσου.

Διεκδικεί ένα Δήμο που ΜΑΖΙ με τους κατοίκους του προχωρά Μπροστά, Δημιουργεί, Αναπτύσσεται, Νοιάζεται και Επιτελεί χωρίς περιστροφές το ρόλο που του ανήκει.

ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΛΑΚΙΔΑ

Η Άρτεμις, είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος, στο Κρυονέρι.

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1996 και από το 1999 είμαι μόνιμη κάτοικος Κρυονερίου. Πήγα σχολείο στο Λύκειο Κρυονερίου. Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου από το 2014. Φέτος εκπονώ την διπλωματική μου εργασία πάνω στον τομέα των τροφίμων και της βιοτεχνολογίας.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ ΚΟΥΚΑ

Γεννήθηκα στο Φιέρι Αλβανίας και είμαι κάτοικος του Δήμου Διονύσου 21 χρόνια.

Αποφοίτησα απο το Γυμνάσιο-Λύκειο Δροσιάς και πλέον είμαι φοιτητής στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάζομαι,στην Σχολή Ποδοσφαίρου του ΑΟ Διονύσου, ενώ ταυτόχρονα είμαι και αθλητής του αφού αγωνίζομαι στην ανδρική ομάδα.

Ασχολούμαι εθελοντικά με την Φιλοζωϊα, τόσο στον Δήμο μας όσο και στην ευρύτερη περιοχή καθώς είμαι ιδαίτερα ευαισθητοποιήμενος στο ζήτημα της κακοποίσης των ζώων.

Στόχος μου είναι να συνεισφέρω στην καταπολέμηση του ρατσισμού ,την αποκατάσταση των αδικιών και την κατάργηση των διακρίσεων»

ΛΥΔΙΑ ΦΕΡΜΕΛΗ

Η Λυδία Φέρμελη, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Διόνυσο.

Γεννήθηκε το 1965 στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στον Διόνυσο από το 1998. Αποφοίτησε από το Λύκειο Νέας Ερυθραίας το 1983. Διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Δ.Π.Θ. ασκεί ελεύθερο επάγγελμα και διατηρεί μελετητικό γραφείο στη Δροσιά. Ζει μόνιμα στον Διόνυσο και είναι παντρεμένη με τον Λάζαρο Γεωργοκίτσο με τον οποίο έχουν δύο αγόρια. Το 2010 εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος στο δήμο Διονύσου και διατέλεσε μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Το 2014 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου.

Ο δημοκρατικός τρόπος διακυβέρνησης, η συμμετοχή και η ευαισθητοποίηση των πολλών θα επιτρέψουν στο δήμο μας να αναπτυχθεί και να αποτελέσει πρότυπο στο μέλλον.

ΘΕΜΗΣ ΓΕΩΡΓΟΚΙΤΣΟΣ

Ο Θέμης Γεωργοκίτσος Φέρμελης , είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στη Δροσιά.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997 και από το 1998 είναι μόνιμος κάτοικος Διονύσου. Τελείωσε το Γενικό Λύκειο Διονύσου το 2015 και είναι φοιτητής στο 4ο έτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Η συμμετοχή των νέων στα κοινά είναι η ελπίδα για το μέλλον.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα ως τοπικός σύμβουλος Αγ. Στεφάνου με τον συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ με υποψήφιο Δήμαρχο το Νίκο Κλήμη. Το ψηφοδέλτιο του τοπικού συμβουλίου είναι η «Ανεξάρτητη Δ.Κ. Αγίου Στεφάνου» και υπάρχουν πρόσωπα από ΜΑΖΙ για τον Διόνυσο, από Ανοιχτούς ορίζοντες του Δ. Ζαμάνη, αλλά και κάποιοι ανεξάρτητοι.

Ο λόγος που με ώθησε είναι ο εξής:

Όταν άρχισα να ασχολούμαι με τον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του 2ου νηπιαγωγείου, διαπίστωσα πως πρέπει να συμμετέχεις ενεργά ώστε να προσπαθείς να βρεις λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας σου. Εκ του μακρόθεν δεν γίνεται τίποτα. Γι’ αυτόν τον λόγο και παρέμεινα επί 4 χρόνια. Αφήνοντας τους άλλους να αποφασίζουν για σένα, απλά μεταθέτεις τις ευθύνες και μπορείς να διαμαρτύρεσαι ότι ‘τίποτα δεν δουλεύει’ και όλοι είναι ‘άχρηστοι, ανάξιοι και άσχετοι’…

Η πίεση της οικογένειάς μου, φίλων & γνωστών να συνεχίσω να ασχολούμαι και στον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου όπου φοιτούν πλέον τα παιδιά μου δικαιώνουν την θέση μου. Γι’ αυτό και μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση θέλω να προσπαθήσω να βρω λύσεις στα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητά μας.

Φέτος, ο νόμος Κλεισθένη προβλέπει συγκεκριμένες αρμοδιότητες στα τοπικά συμβούλια, σε αντίθεση με ότι ίσχυε μέχρι τώρα δηλαδή, το δημοτικό συμβούλιο έδινε κάποιες, ή και καθόλου, αρμοδιότητες με αποτέλεσμα τα τοπικά συμβούλια να είναι σε πολλές περιπτώσεις ‘διακοσμητικά στοιχεία’.

Φέτος, και από αυτές τις εκλογές, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανθρώπους με όρεξη και θέληση για τη βελτίωση του τόπου μας, της μικρής κοινωνίας που ζούμε και κινούμαστε.

Πιστεύω πως είμαι ένας απ’ αυτούς. Ξέρω τις δυνάμεις μου και υπόσχομαι πως θα προσπαθήσω για το καλύτερο για τον τόπο που ζω και που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Για να μπορώ να τους απαντήσω μεθαύριο, όταν θα με ρωτήσουν ‘και τι έκανες εσύ μπαμπά; πως εγώ, τουλάχιστον, προσπάθησα και προσπαθώ για το καλύτερο.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ- ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ

Η Ειρήνη Πανουργιά – Αμάραντου συμμετέχει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές στην Δημοτική Ενότητα Σταμάτας και συγκεκριμένα στο ψηφοδέλτιο «Ανεξάρτητη Δ Κ Σταμάτας».

Είναι κάτοικος Σταμάτας του Δήμου Διονύσου από το 1988, μητέρα δύο παιδιών και λογίστρια. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Ευξείνου Πόντου» Σταμάτας στον οποίο έχει διατελέσει Πρόεδρος κατά τη περίοδο 2011-2014. Είναι τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου του Δήμου «ΕΣΤΙΑ» από το 2014, καθώς και ενεργό μέλος του Δικτύου Αλληλεγγύης Διονύσου. Από τα 18 της χρόνια είναι Εθελόντρια Αιμοδότρια και Δωρήτρια Οργάνων και Ιστών (μέλος του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων). Επίσης είναι ενεργό μέλος της μη Κυβερνητικής Οργάνωσης ΕΚΟ που ασχολείται με σύγχρονα θέματα των γυναικών, της νεολαίας και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

ΛΥΔΙΑ ΚΑΚΟΥΡΟΥ

Η Λυδία Κακούρου συμμετέχει στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές στην Δημοτική Ενότητα Σταμάτας και συγκεκριμένα στο ψηφοδέλτιο «Ανεξάρτητη Δ Κ Σταμάτας».

Η Λυδία Κακούρου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με ειδίκευση στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Λέιντεν (Ολλανδία). Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και σήμερα εργάζεται ως συνεργάτης δικηγόρος σε δικηγορική εταιρεία στην Αθήνα με αντικείμενο την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η ευαισθητοποίησή της πάνω σε θέματα κοινωνικών ανισοτήτων, ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς και η προστασία των αδύναμων αποτέλεσαν τα κίνητρά της για ασχοληθεί με το επάγγελμα του δικηγόρου. Τέλος, η Λυδία είναι μέλος μη κυβερνητικών οργανώσεων και έχει συμμετάσχει σε πολλαπλά προγράμματα ανταλλαγής νέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης διεκπεραιωμένα σε πολλές χώρες εντός κι εκτός Ευρώπης.

ΜΑΡΙΑ ΧΟΡΤΑΤΖΑΚΗ

Η Μαρία είναι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δροσιάς, με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτικής Ενότητας Δροσιάς».

«Ονομάζομαι Μαρία Χορτατζάκη, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1974, ζώ τα τελευταία 20 χρόνια στην Δροσιά και είμαι Δημόσιος Υπάλληλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Είμαι κάτοχος ενός μεταπτυχιακού ΜΒΑ στο ΕΚΠΑ -μεταπτυχιακού διπλώματος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών με τίτλο “Διοίκησης Οικονομικών Μονάδων”. Επίσης είμαι επί πτυχίο φοιτήτρια ενός δεύτερου μεταπτυχιακού MSc –του τμήματος “Διοίκησης Πολιτισμικών Μονάδων”. Είμαι παντρεμένη με το Χρήστο Πυρομάλη και μαζί αποκτήσαμε τέσσερα παιδιά. Την Ιωάννα (24 χρονών) μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη Γενετική στο Πανεπιστήμιο της Limoges στη Γαλλία, το Νικόλα (23 χρονών) φοιτητή στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Στέλιο-Παναγιώτη (21 χρονών) φοιτητή στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Αιγαίου και την Έλενα (12 χρονών) μαθήτρια ΣΤ΄ Δημοτικού Σχολείου.

Στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές ήμουν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Δροσιάς του Δήμου Διονύσου Αττικής, με την παράταξη της Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου και υποψήφιο Δήμαρχο το Γιώργο Ζυγούνα. Κατά τη διετία 1-1-2017 έως 31-12-2018, διατέλεσα εκλεγμένο μέλος του Β΄ Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Επιπρόσθετα είμαι εθελόντρια αιμοδότρια από τα 18 μου χρόνια.

Στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές κατεβαίνω υποψήφια τοπική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα της Δροσιάς με την «Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτικής Ενότητας Δροσιάς», όπου σε συνδυασμό με την μεγάλη μου εμπειρία στη Δημόσια Διοίκηση, τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στη Διοίκηση Οικονομικών Μονάδων, παράλληλα με τις δυνατότητες των Τοπικών Συμβουλίων και την μεγάλη μου αγάπη για τον τόπο τον οποίο ζούμε και μεγαλώνουν τα παιδιά μας, σας ζητώ να με εμπιστευτείτε για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον τόπο αυτό. Ανεξάρτητα με τις πολιτικές πεποιθήσεις του κάθε ενός, σε επίπεδο τουλάχιστον τοπικό πρέπει να δοθεί ώθηση με την ψήφο μας σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον τόπο μας, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε ο τόπος αυτός να γίνει όσο γίνεται περισσότερο φιλικός και φιλόξενος σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και τους πολίτες της πόλης αυτής.

ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ

Ο Μάριος είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στον Αγιο Στέφανο,με την Ανεξάρτητη Δ.Κ. Αγίου Στεφάνου.

«Γεννήθηκα το 1970 και μεγάλωσα στην Αθήνα. Ήρθα στον Άγιο Στέφανο το 1989. Είμαι παντρεμένος με τη Βάσω Γιωτοπούλου και έχουμε 4 παιδιά. Είμαι ελεύθερος επαγ-γελματίας 28 χρόνια, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρή-σεων, και δραστηριοποιούμαι στο χώρο των εκδόσεων και της διαφήμισης.

Ασχολούμαι τα τελευταία δέκα χρόνια με τα κοινά. Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης «ΜΑΖΙ για τον ΔΙΟ-ΝΥΣΟ» και του νεοσυσταθέντος Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου.

Αποφάσισα να κινητοποιηθώ ειδικότερα στον Άγιο Στέφανο, την πόλη στην οποία μεγαλώνουν τα παιδιά μου, την πόλη που αγαπώ και δραστηριοποιούμαι. Πολλές φορές όμως λυπάμαι που έχει μείνει τόσο πίσω σε βασικές υποδομές αλλά και που χρόνια προβλήματα την ταλανίζουν και κάνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας δύσκολη.

Ο νέος εκλογικός νόμος δίνει πλέον τη δυνατότητα στα Τοπικά Συμβούλια να έχουν διευρυμένες αρμοδιότητες, ευθύνες και δυνατότητες παραγωγής έργου. Για να πετύχουμε πραγματική πρόοδο και καλυτέρευση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας, δεν μπορούμε να κοιτάζουμε πίσω. Ο αρχαίος φιλόσοφος Σωκράτης είχε πει: «Το μυστικό της αλλαγής είναι να επικεντρώσεις όλη σου την ενέργεια όχι για να πολεμάς το παλιό αλλά για να χτίζεις το νέο». Έχοντας αυτή τη σκέψη ως γνώμονα, πιστεύω ότι προχωράμε μόνο μπροστά, με ανθρώπους καθαρούς, με προοδευτική σκέψη, με πρόθεση συνεργασίας και συναίνεσης, πρώτα με τους συμπολίτες μας και μετά με οποιονδήποτε έχει διάθεση επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων της πόλης μας.

Όραμά μου είναι να δω τον Άγιο Στέφανο, μια σύγχρονη πόλη, φιλική προς τους πολίτες και τους επιχειρηματίες της, η οποία να προσφέρει ασφάλεια και ποιότητα ζωής αντάξια του μοναδικού φυσικού κάλους της περιοχής μας. Σε συν-δυασμό με την πολυετή μου εμπειρία, ως επιχειρηματίας, τις νέες δυνατότητες των Τοπικών Συμβουλίων και την πραγματικά μεγάλη μου θέληση για προσφορά, σας καλώ να με εμπιστευτείτε, και να μου δώσετε την ώθηση και την ψήφο σας, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την πόλη μας όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Ανεξάρτητα από τις πολιτικές σας πεποιθήσεις, ανεξάρτητα από τις τοπικές (για Δημοτικό Συμβούλιο) προτιμήσεις σας, δώστε δύναμη στη δύναμή μου για έναν καλύτερο και φιλικότερο Άγιο Στέφανο.

Δεσμεύομαι να μετατρέψω την ψήφο σας, σε ένα δίχτυ προστασίας για όλους τους συμπολίτες μας, σε όποιον χώρο και αν ανήκουν και να προσπαθήσω τα μέγιστα, στη δημιουργία προϋποθέσεων, για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στην αγαπημένη μας πόλη.

ΜΑΤΟΥΛΑ ΣΤΑΪΚΟΓΛΟΥ

Η Ματούλα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος στον Άγιο Στέφανο.

«Είμαι από την Αλιστράτη Σερρών και μεγάλωσα στην Αθηνά. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στη Φαρμακευτική Σχολή. Είμαι μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου και Αντιπρόεδρος Φαρμακείων τομέα Διονύσου, Ιδρυτικό μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου και Γραμματέας του ΔΣ του Συλλόγου Ασθενών με Λέμφωμα.

Στον Άγιο Στέφανο ζω από το 1982. Αυτός είναι ο τόπος μου! Εδώ γεννήθηκαν τα δυο μου παιδιά , η Νάντια και ο Γιώργος, εδώ πήγαν σχολείο και συνέχισαν με επιτυχία τις πανεπιστημιακές τους σπουδές. Εδώ δημιούργησα το φαρμακείο που μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ και να γνωρίσω όλους εσάς!

Ολόκληρα 37 χρόνια, ένιωσα την αγάπη, την εκτίμηση και την υποστήριξη σας δουλεύοντας με ειλικρίνεια, συνέπεια και επαγγελματισμό. Πάνω από όλα εργάστηκα για τον ΑΝΘΡΩΠΟ.

Αυτή σας η αγάπη, στάθηκε έμπνευση και μου έδωσε το θάρρος να αποφασίσω την συμμετοχή μου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στην τοπική ενότητα Αγίου Στεφάνου. Συμμετέχω σε ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο που σκοπό έχει να μας ενώσει όλους σε μια κοινή προσπάθεια αναβάθμισης της εγκαταλειμμένης πόλης μας.

Διεκδικώ μια θέση στην καρδιά σας μέσα από έναν διαφορετικό ρόλο.

Σας καλώ να δουλέψουμε όλοι μαζί για να κάνουμε πράξη τα όνειρα μας, για μια πόλη που να μας αξίζει. Τα προβλήματα πολλά, τα ξέρουμε και τα ζούμε.

Πάμε λοιπόν

να ξεκινήσουμε την προσπάθεια

να κάνουμε τα θέλω μας πράξη!»

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Η Αντιγόνη είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος, με την «Σύμπραξη Πολιτών Κρυονερίου»!

Κατοικεί στο Κρυονέρι από το 2002, και έχει 2 κόρες. Εργάζεται σε Διευθυντική θέση στην Περιφέρεια Αττικής. Σπουδές: Δημοτικό & Γυμνάσιο Αγίου Στεφάνου, Λύκειο Νέας Ερυθραίας, πτυχίο Βιολογίας (ΑΠΘ), μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Θαλάσσια Βιολογία (Παν. Κρήτης). Συνδικαλιστική Δράση: Εκλέγεται από το 2006 στο ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιχθυολόγων Δημοσίου και στην Πενταμελή επιτροπή Ιχθυολόγων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου. Συμμετοχή στα κοινά του Δήμου: Από το 2010 δραστηριοποιείται στην σχολική κοινότητα ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 1ου Δημοτικού Κρυονερίου και ως Πρόεδρος του Γυμνασίου Κρυονερίου, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Δήμου Διονύσου, μέλος στην Πρωτοβάθμια και στην Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου, καθώς και στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Διονύσου. Είναι εθελόντρια αιμοδότρια ανελλειπώς από τα φοιτητικά της χρόνια. Από το 2015 είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της ΔΕ Κρυονερίου εκλεγμένη με την Δημοκρατική Ανατροπή Διονύσου. Το 2010 ήταν υποψήφια Περιφερειακός σύμβουλος με την Αττική Οικολογική Απάντηση. Στόχος: Ένας Δήμος στην υπηρεσία των Δημοτών του, με ανθρώπινο, οικολογικό και κοινωνικό χαρακτήρα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα, κατοικώ στη Δροσιά τα τελευταία 20 χρόνια, όπου μεγάλωσα και τα δυο μου παιδιά.

Σπούδασα ηλεκτρονικός και εργάστηκα επί σειρά ετών ως ηλεκτρονικός αεροσκαφών.

Ασχολούμαι με τα πολιτιστικά του Δήμου Δροσιάς από το 2009, έχοντας πάρει μέρος σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις ως ερασιτέχνης ηθοποιός.

Υποστηρίζω την παράταξη «Μαζί για το Διόνυσο», κατεβαίνοντας ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη Δροσιά στο ψηφοδέλτιο «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Δροσιάς» με στόχο να συμβάλλω με το καλύτερο μου δυναμικό στην επίλυση των προβλημάτων της κοινότητάς μας