logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μαζική και δυναμική ήταν η χθεσινή η συγκέντρωση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Άγιο Στέφανο. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε και παρακολούθησε την τοποθέτηση της Έφης Χαλιού μέλους της Κ.Ε του ΚΚΕ και υποψήφιας ευρωβουλευτή, καθώς και του υποψήφιου Δημάρχου με την Λαϊκή Συσπείρωση Τεύκρου Παντελόγλου.

Η Έφη Χαλιού ανέφερε πως «η Κυβέρνηση και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, στήνουν παγίδες και βάζουν τρικλοποδιές στον λαό για να μην συναντηθεί με την πολιτική του ΚΚΕ. Οι κομμουνιστές όλο το προηγούμενο διάστημα έδωσαν την μάχη ώστε εργάτες, άνθρωποι του μόχθου, νεολαίοι να φτάσουν στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο της αντεπίθεσης σε όλη την Ελλάδα. Τις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές τις αξιοποιούμε ωστε η ανατρεπτική πολιτική του ΚΚΕ να φτάσει σε περισσότερους εργαζόμενους.

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Τεύκρος Παντελόγλου, ο υποψήφιος Δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης επισημαίνοντας τις δυνατότητες που υπάρχουν στον Δήμο μας προκειμένου να ζήσουν καλύτερα και να ελαφρυνθούν οικονομικά τα λαϊκά στρώματα. Συγκεκριμένα ανέφερε «στον Δήμο μας οι μεγάλες βιομηχανίες όπως είναι η φαρμακοβιομηχανία DEMO και η BIC, έχουν πρόσβαση σε νερό άριστης ποιότητας και σε φυσικό αέριο αντίστοιχα. Στον αντίποδα βρίσκονται τα λαϊκά νοικοκυριά της περιοχής μας που δεν έχουν πρόσβαση σε τίποτα από τα παραπάνω, που πληρώνουν χρυσάφι το νερό, που ζουν δίπλα από το μολυσμένο ρέμα «Φασίδερη», που τους εμπαίζουν χρόνια τώρα σχετικά με την αποχέτευση!»

Παρακάτω πρόσθεσε πως «κανείς από τους υπόλοιπους συνδυασμούς δεν αγγίζει αυτά τα ζητήματα, γιατί υπηρετούν μια πολιτική που πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, λένε για πράσινη ανάπτυξη και για ηλεκτρονικές υπηρεσίες αλλά δεν αναφέρουν τίποτα για τα 15 εκατομμύρια ευρώ που είναι δεσμευμένα στις τράπεζες και θα μπορούσαν να καλύψουν και με το παραπάνω ανάγκες του Δήμου, όπως σχολεία κ.λπ»

Ο Τεύκρος Παντελόγλου κάλεσε τον λαό της περιοχής να ενισχύσει το ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες ως μόνη απάντηση στην κυρίαρχη πολιτική που ματώνει καθημερινά τον λαό.

Το ραντεβού των μελών και των φίλων του ΚΚΕ ανανεώνεται για αύριο, για την μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 8.00 στην οποία θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Τα πούλμαν από τον Άγιο Στέφανο θα αναχωρούν στις 5.45 από τα Νηπιαγωγεία.