logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ταχείς ρυθμούς ξεκίνησε η ανακατασκευή της παιδικής χαράς στη Ροδόπολη, στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη  και Μαραθωνομάχων, συνολικής έκτασης περίπου 1000 τ.μ. που αναμένεται να ολοκληρωθεί περίπου σε ένα μήνα. Θα ακολουθήσει η πιστοποίησή της, σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές του Υπουργείου Εσωτερικών, ώστε τα παιδιά να παίζουν ανέμελα και ασφαλή με τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία.

Είναι η 13η παιδική χαρά του Δήμου που ανακατασκευάζεται και πιστοποιείται, με χορηγία του κ. Αθ. Μαρτίνου, ενώ θα ακολουθήσει η ανακατασκευή και πιστοποίηση ακόμη 4 παιδικών χαρών που έχουν ήδη δημοπρατηθεί, από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ, και είναι: Η παιδική χαρά επί της πλατείας Σεμέλης στη Δροσιά, συνολικής έκτασης 492 τ.μ., η παιδική χαρά επί της οδού Μπιζανίου στη Δροσιά, συνολικής έκτασης 279 τ.μ., η παιδική χαρά επί της οδού Ανθέωνλατεία Αγίου Φανουρίου) στη Σταμάτα, συνολικής έκτασης 1.600 τ.μ. και η παιδική χαρά επί της οδού Ανακτορείας στον Διόνυσο, συνολικής έκτασης 528 τ.μ.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης δήλωσε σχετικά: «Σταθερός μας στόχος είναι η διευκόλυνση της καθημερινότητας των οικογενειών του δήμου μας, ιδιαίτερα σε αυτές που έχουν μικρά παιδιά. Στο πλαίσιο αυτό ανακατασκευάσαμε,  πιστοποιήσαμε και  λειτουργούν ήδη σύγχρονες παιδικές χαρές, στις οποίες φροντίζουμε να παίζουν τα παιδιά μας με ασφάλεια. Σύντομα θα έχουμε πλήρως ανακατασκευασμένες και πιστοποιημένες συνολικά 17 παιδικές χαρές, σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Συνεχίζουμε με επιμονή την προσπάθεια για τη δημιουργία μίας καλύτερης, πιο ανθρώπινης και  φιλικής καθημερινότητας για τα παιδιά του δήμου μας».