logo


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου, η Λαϊκή Συσπείρωση πραγματοποίησε μαζικότατη συγκέντρωση-ομιλία ενόψει των εκλογικών μαχών της ερχόμενης Κυριακής. Ήταν η μεγαλύτερη υπαίθρια συγκέντρωση που έχει πραγματοποιηθεί μπροστά στις εκλογές.

Οι φασίστες πήραν «γραμμή» και προσπάθησαν να αμαυρώσουν την συγκέντρωση προκαλώντας επεισόδια. Πετούσαν πέτρες, κροτίδες και βωμολοχούσαν ανεξέλεγκτα προς τους συγκεντρωμένους.

Τα συγκεκριμένα φασιστοειδή που δρουν μέσα στα σχολεία και στις γειτονιές μας, καθοδηγούνται ολοφάνερα από χρυσαυγίτες της περιοχής μας!!!

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί κάθε δημοκράτη, κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που ψηφίζει πρώτη φορά, κάθε άνεργο, να βγάλει τα συμπεράσματά του, να παραταχθεί με το ΚΚΕ!!

Οι επιθέσεις έχουν στόχο μόνο την Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ, γιατί ο λόγος μας πονάει τα αφεντικά τους!

Τα ανθρωποειδή απωθήθηκαν άμεσα από τους συγκεντρωμένους και έτρεχαν να κρυφτούν στις τρύπες τους. Το ηθικό των κομμουνιστών δεν κάμπτεται! Το ΚΚΕ στην εκατοντάχρονη πορεία του δεν φοβήθηκε να τα «βάλει» με λιοντάρια και νομίζουν ότι θα φοβηθεί τα ποντίκια!

Τους πειράζει η ανοδική πορεία του Κόμματος, τους πονάει που η Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Διονύσου, όπως και πανελλαδικά, ενισχύεται!

Δεν αντέχουν να βλέπουν το περίπτερο του ΚΚΕ να στέκει όρθιο στον Άγιο Στέφανο μετά από τόσες επιθέσεις! Βλέπουν το σφυροδρέπανο και θυμούνται τι έπαθαν οι πρόγονοί τους από τους κομμουνιστές σε ολόκληρη την Ευρώπη, για αυτό σκυλιάζουν!

Με το σφυροδρέπανο στις Ευρωεκλογές και το γαρύφαλλο στις δημοτικές κάνουμε την διαφορά!

Στέλνουμε στα σκουπίδια τους φασίστες της χρυσής αυγής, ενισχύουμε το ΚΚΕ, την μόνη δύναμη ανατροπής!