logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη και δυναμική η συμμετοχή των Συνδημοτών μας στην προεκλογική εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Διονύσου.

“Είμαστε εδώ για να διοικήσουμε τον Δήμο, αναδεικνύοντας την ιδιαίτερης σημασίας πολιτιστική κληρονομιά του, να προστατέψουμε τον φυσικό πλούτο και να διασφαλίσουμε την ανάπτυξη όλων των κοινόχρηστων χώρων προς όφελος των δημοτών”, είπε στην εισαγωγή του ο Υπ. Δήμαρχος Κωστής Κουριδάκης.

Η εκδήλωση άνοιξε με την εισήγηση του Υπ. Δημοτικού Συμβούλου Δημ. Αλεξανδρή ο οποίος αναφέρθηκε στα επιμέρους προβλήματα της τοπικής κοινωνίας του Διονύσου και στις λύσεις που έχει επεξεργαστεί και προτείνει η Παράταξή μας.

Ο Κωστής Κουριδάκης στις αναφορές του μεταξύ άλλων, τόνισε τη σημασία της ανάδειξης αυτής της πολιτιστικής κληρονομιάς και του φυσικού περιβάλλοντος, η οποία μπορεί να αποτελέσει σημαντικό πόλο έλξης τόσο επισκεπτών όσο και πολιτιστικών εκδηλώσεων με διεθνή προβολή.

“Η παράταξή μας θα αναλάβει τις κατάλληλες πρωτοβουλίες, για την ανάδειξη και διεθνή προβολή αυτού του πολιτιστικού και περιβαλλοντικού θησαυρού που έχουμε στο Δήμο μας!” τόνισε.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου και την υποβολή καίριων ερωτήσεων από τους παρευρισκόμενους Δημότες στον Υπ. Δήμαρχο.