logo


Στην τελική ευθεία για την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις 26 Μαΐου, οι δημοτικές παρατάξεις ανακοινώνουν τις ημερομηνίες των κεντρικών προεκλογικών ομιλιών των επικεφαλής τους.

Έτσι:

-Τη Δευτέρα 20 Μαΐου στις 7.30 το βράδυ θα μιλήσει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τ. Παντελόγλου, μπροστά από το προεκλογικό περίπτερο της παράταξης, στο σταθμό του τρένου στον Άγ. Στέφανο.

-Την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 8 το βράδυ στην πλατεία της Δροσιάς θα πραγματοποιήσει την κεντρική «προεκλογική του ομιλία ο Ν. Κλήμης υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη «ΜΑΖΙ για τον Διόνυσο».

-Την Πέμπτη 23 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Χ. Τσεβάς, επικεφαλής της παράταξης «Η πόλη μας, Το σπίτι μας» θα μιλήσει στην πλατεία Δημοκρατίας, στον Άγ. Στέφανο, στις 8 το βράδυ.

Συνωστισμός, τέλος, την Παρασκευή 24 Μαΐου, τελευταία ημέρα που επιτρέπονται προεκλογικές εκδηλώσεις, μια που:

-Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αγ. Στεφάνου, στις 7 το βράδυ, γίνεται η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της παράταξης των Ανοιχτών Οριζόντων με ομιλία του απερχόμενου Δημάρχου Δ. Ζαμάνη.

-Λίγο πιο κάτω, στην πλατεία Δημοκρατίας, και στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δύναμης Ευθύνης για τον Διόνυσο, με ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Γ. Καλαφατέλη.

-Στις 7.30 το βράδυ, τέλος, μπροστά από το εκλογικό κέντρο επί της οδού Μαραθώνος 86, στην Άνοιξη, θα μιλήσει ο Κ. Κουριδάκης υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών