logo


*Η Μ. Μπάμπη- Ιατρίδου είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος Δροσιάς με τη Δύναμη Ευθύνης για το Δήμο Διονύσου

Σκέψου όλα αυτά που κάθε μέρα συναντάς έξω από το σπίτι σου, στη γειτονιά σου, τις κακοτεχνίες στους δρόμους, τις αμέτρητες ελλείψεις και τα ατέλειωτα προβλήματα που σου δυσκολεύουν τη ζωή και σε κάνουν να δυσανασχετείς με τους ανεπαρκείς πολιτικούς που σε κυβερνούν. Σκέψου ότι τώρα έχεις τη δύναμη να ανατρέψεις την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Διονύσου!

Σε λίγες ημέρες θα κληθείς να πάρεις μια σοβαρή απόφαση μπροστά από την κάλπη. Είναι το ύψιστο δικαίωμα που έχεις ως πολίτης και δεν πρέπει να το αμελήσεις. Ούτε να παραγνωρίσεις τη δύναμη που έχεις στα χέρια σου. Στις εκλογές που έρχονται θα μπορέσεις να επιλέξεις τον Δήμαρχο που ταιριάζει καλύτερα στα κριτήριά σου και τους ανθρώπους που θα σε εκπροσωπούν στο Δημοτικό και το Τοπικό Συμβούλιο. Γι’ αυτό ενημερώσου πριν μπεις πίσω από το παραβάν!

Μάθε ποιοι είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, ποιο είναι το όραμά τους για το Δήμο και την Κοινότητά σου και με ποιον τρόπο σκέφτονται να το πραγματοποιήσουν. Ενημερώσου και για τους υποψήφιους συμβούλους που θα τον πλαισιώσουν. Διάλεξε ανθρώπους που ξέρεις, που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με σένα, που είναι αποφασισμένοι να σηκώσουν τα μανίκια ψηλά και να δουλέψουν. Που μπορούν να έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα και να φέρουν το διαφορετικό!

Αφιέρωσε χρόνο, ενημερώσου και  αναλογίσου σοβαρά ποιους θα επιλέξεις. Γιατί όταν θα βρεθείς μπροστά από την κάλπη να είσαι σίγουρος για την επιλογή σου, γιατί ο δημοτικός άρχοντας που θα ψηφίσεις θα είναι η δική σου επιλογή και για τις αυριανές πράξεις του θα έχεις συμβάλει εσύ. Γιατί ενώ γκρινιάζουμε για τις ανεπάρκειες της καθημερινότητας, δεν κάνουμε αυτό που πρέπει για να την διαφυλάξουμε. 

Διάλεξε λοιπόν ανάμεσα σε ανθρώπους της εργασίας, έξω από κομματικές ομπρέλες και παρατάξεις. Έχοντας καλή ενημέρωση, θα μπορέσεις επίσης να διαπιστώσεις εκείνους που απλά φορούν τον μανδύα του ανεξάρτητου, χωρίς στην ουσία να το εννοούν. Όπως και όσους προσβλέπουν στη βολή τους ή σε μια θέση και τα αξιώματα που αυτή συνεπάγεται.

Σκέψου και διάλεξε τους τοπικούς εκπροσώπους σου με κριτήριο όχι την απλή γνωριμία, αλλά την επιτυχημένη πορεία τους στον επαγγελματικό στίβο, την αγάπη για το Δήμο τους, τη γνώση των προβλημάτων και το πρόγραμμά τους.

Ο Γιάννης Καλαφατέλης, ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Δύναμη Ευθύνης για το Διόνυσο, έχει αποδείξει με το έργο του και την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ότι αγαπά και σέβεται τον τόπο του. Ότι έχει όραμα και μελετημένο, βήμα προς βήμα, πρόγραμμα για τον Δήμο Διονύσου αλλά και κάθε Κοινότητα χωριστά.   Ο συνδυασμός του «Δύναμη Ευθύνης» αποτελεί τη σύμπραξη τριών παρατάξεων με ικανά στελέχη και όραμα συνεργατικό, ενωτικό, πέρα από κομματικές εντάξεις. Η «Δύναμη Ευθύνης» οραματίζεται έναν ανθρωποκεντρικό Δήμο, που σχεδιάζει μια σύγχρονη πόλη, σέβεται τους Πολίτες, συμφιλιώνει την καθημερινή ζωή με το χώρο εργασίας, την οικονομική δραστηριότητα με την προστασία του περιβάλλοντος, την κατοικία με τον άνθρωπο. Διάβασε το πρόγραμμά μας και είμαι σίγουρη ότι θα μας εμπιστευτείς!

ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!