logo


Σύντομα βιογραφικά και φωτογραφίες των 11υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στην Άνοιξη με την παράταξη «Εύπολις- Συνεργασία Δημοτών Διονύσου» (σ.σ. Παρά την προσπάθειά μας, δεν στάθηκε δυνατό να συμπληρωθούν τα κενά που θα συναντήσει ο αναγνώστης):

ΓΙΑΛΑΜΠΡΙΝΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

Η Αργυρώ Γιαλαμπρίνου εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια σε οργανισμό που προωθεί τα θέματα της κοινωνικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης και απασχολείται με τη διαχείριση έργων για την εκπαίδευση και ενημέρωση πολλαπλών κοινών.

Στο παρελθόν έχει απασχοληθεί ως πολιτιστική διαχειρίστρια σε θέατρα και πολιτιστικούς οργανισμούς. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Θεατρολόγων, γραμματέας του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Άνοιξης ‘ο Ησίοδος’ και γραμματέας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άνοιξης ‘ο Πολίτης’.

Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής, τμήμα Θεατρικών Σπουδών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Τέχνης και τη Πολιτιστική Διαχείριση.

Ζει στην Άνοιξη από το 1987 και είναι μητέρα τριδύμων. Την ενδιαφέρει η διαμόρφωση μιας σύγχρονης πόλης με υποδομές, σεβασμό στο περιβάλλον, που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των πολιτών χωρίς να διακυβεύεται το μέλλον των επόμενων γενεών.

ΚΑΛΥΒΙΤΗ ΜΥΛΩΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΑΣΑ)

ΚΑΤΣΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Ο Άγγελος Κατσιακίδης γεννήθηκε στην Πάλλη-Έβρου και κατοικεί στην Δ.Ε. Σταμάτας. Αποφοίτησε από την Παιδαγωγική Ακαδημία Μυτιλήνης και διετέλεσε υποδιευθυντής, διευθυντής Δημοσίων Σχολείων και αναπληρωτής Προϊστάμενος 1ου γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Δραστηριοποιήθηκε σε συλλόγους και σε εθελοντικές ομάδες. Σήμερα είναι συνταξιούχος. Παντρεμένος με μια κόρη και μια εγγονή.

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο Αλέξανδρος Κωστόπουλος, είναι απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ρώμης, συνταξιούχος Αρχιτέκτων-Μηχανικός και κατοικεί στην Άνοιξη από το 2004.

Εργάστηκε στη Διεύθυνση Ειδικών Έργων Αναβάθμισης Περιοχών του ΥΠΕΚΑ, στο Δήμο Νέου Ηρακλείου Αττικής, στο Πολεοδομικό Γραφείο Καπανδριτίου, στην Διεύθυνση οργάνωσης του ΥΠΕΧΩΔΕ ενώ διατέλεσε και σύμβουλος στο γραφείο του Υπουργού του ΥΠΕΧΩΔΕ. Έχει υπηρετήσει στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας Βοιωτίας για την επίβλεψη έργων του περιφερειακού προγράμματος ΣΑΝΤ και έχει συμμετάσχει σε επιστημονικές επιτροπές και συνέδρια με θέμα την αρχιτεκτονική και το περιβάλλον.

ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ)

Ο Γιάννης Νικητόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ. Εργάστηκε ως αρχιτέκτονας (μελέτη-κατασκευή) στον ιδιωτικό τομέα και στο ΥΠΕΧΩΔΕ.

Διετέλεσε δύο τετραετίες Κοινοτάρχης και μία Δήμαρχος στον Δήμο ‘Ανοιξης.

Είναι παντρεμένος με την Μυροφόρα Πετροπούλου-Νικητοπούλου και έχει 1 παιδί τον Δημήτρη Νικητόπουλο.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση για διακρίνεται για την ενεργητικότητα και τον ενθουσιασμό του για προσφορά στα κοινά

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΧΟΥΧΟΥΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΦΗ)

Η Έφη Νικολοπούλου – Χουχουλή γεννήθηκε στην Κάρυστο Ευβοίας και μεγάλωσε στην Αθήνα όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα Οικονομικά – Λογιστική.

Εργάστηκε σε πολλές εμπορικές επιχειρήσεις και την τελευταία δεκαετία στον χώρο της διαφήμισης και παραγωγής διαφημιστικών ταινιών.

Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Στην περιοχή της Άνοιξης κατοικεί εδώ και 25 χρόνια

ΝΤΟΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ (ΣΙΑ)

Η Σία Ντοά κατοικεί στην Άνοιξη από το 1979. Δραστηριοποιείται στα κοινά από το 1995 μέσα από Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.Διατέλεσε υπεύθυνη χορευτικού παραδοσιακών χορών Άνοιξης επί σειρά ετών. Εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Άνοιξης την 4ετία 2006 – 2010. Διατέλεσε επίσης πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής, μέλος του Δ.Σ του πολιτιστικού “ΗΣΙΟΔΟΣ” και σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. Εξωραϊστικού συλλόγου “Ροδοδάφνης”.

Έχει μάθει να αγωνίζεται σκληρά για ό,τι πιστεύει και να προσφέρει τον καλύτερο εαυτό της.

ΣΚΕΥΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΤΣΑΡΤΣΑΡΑ ΑΘΗΝΑ

Η Αθηνά Τσαρτσαρά είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων απο το Αμερικανικό Κολλέγιο (Deree).

Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στα Αρσάκεια Τοσίτσεια Σχολεία.

Είναι παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών

ΤΣΟΤΡΟΥΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΧΑΛΙΩΤΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ (ΚΛΑΙΡΗ)

Η Κλαίρη Χαλιώτη είναι καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας, απόφοιτος της Φιλοσοφικής Αθηνών και διαθέτει Master in Logistics απο το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Είναι κάτοικος Άνοιξης από το 1985 οπότε και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Άνοιξης. Έχει έντονο το αίσθημα της προσφοράς και της συμμετοχής σε εθελοντικές δραστηριότητες του Δήμου και όχι μόνο. (Αιμοδοσία, συλλογή αγαθών πρώτης ανάγκης, κτλ)

Εργάζεται ως υπεύθυνη γαλλικής γλώσσας σε πολλά φροντιστήρια ξένων γλωσσών καθώς και εκπαιδεύτρια ενηλίκων γαλλικής γλώσσας σε γαλλικές εταιρείες (Peugeot, Thales, Seb groupe). Είναι Μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Αποφοίτων Πανεπιστημίου.

Συμμετείχε ενεργά ως εθελόντρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004 και στην επιτροπή των νέων στο γαλλόφωνο φεστιβάλ κιν/φου το 2005.

Είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει ένα κορίτσι ηλικίας 5,5 χρονών. Της αρέσει το διάβασμα, το θέατρο και γενικά οι τέχνες. Κάνει πιλάτες και κολύμβηση