logo


Σειρά έχει η Άνοιξη και οι 11 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δύναμης Ευθύνης για τον Διόνυσο (σ.σ. παρά την προσπάθειά μας, δεν στάθηκε δυνατό να συμπληρωθούν τα κενά που θα συναντήσει ο αναγνώστης)Q

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΛΑΧΑΚΗ-ΜΟΡΦΗ

Η Βασιλική Βλαχάκη είναι κάτοικος Άνοιξης τα τελευταία 13 χρόνια. Είναι πτυχιούχος μαθηματικός, έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια Διδακτικής των Μαθηματικών και είναι πιστοποιημένη Τεχνικός Ασφαλείας. Εργάζεται ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε Εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων. Επιθυμεί να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και στην εύρρυθμη λειτουργία του μέσω του σχεδιασμού και της υλοποίησης του προγράμματος της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης για το Διόνυσο».

ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΡΟΣΟΥΛΗΣ

Ο Χρίστος Δροσούλης έχει γεννηθεί το 1998. Είναι κάτοικος Κρυονερίου. Έχει πτυχίο πληροφορικής ΕΠΑΛ, είναι απόφοιτος Τεχνικός Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ της Σιβιτανιδείου Σχολής και έχει παρακολουθήσει σεμινάριο για τα υβριδικά αυτοκίνητα.

Εργάζεται ως βοηθός μηχανικού αυτοκινήτων.

Αποφάσισε να είναι υποψήφιος για να συμβάλλει όσο μπορεί σε θέματα που αφορούν τους νέους της περιοχής και γιατί επιθυμεί ο τόπος του να αναπτυχθεί.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Πάνος Κανελλόπουλος γεννήθηκε στο Περιστέρι και κατοικεί στο Δήμο μας από το 2009. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία πληροφορικής εδώ και 15 χρόνια. Έχει διατελέσει ταμίας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Κρυονερίου και σήμερα κατέχει την ίδια θέση στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρυονερίου. Επιθυμεί να συμβάλλει στην επαναφορά του δήμου μας σε Δήμο-Πρότυπο, κάτι που πιστεύει ότι είναι εφικτό και αξίζει σε όλους τους δημότες.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΩΝΣΤΑ-ΤΣΟΥΚΛΙΔΗ

Η Αναστασία Κώνστα – Τσουκλίδη ζει στη Δροσιά από το 1992, όταν παντρεύτηκε τον αείμνηστο Αθανάσιο Τσουκλίδη. Είναι μητέρα δύο αγοριών. Έχει ασχοληθεί με το εμπόριο, τη διδασκαλία, τη διερμηνεία και μεταφράσεις της αγγλικής γλώσσας.

Σήμερα δραστηριοποιείται σε πολιτιστικούς, αθλητικούς συλλόγους και συλλόγους γονέων και ενώσεις, καθώς και σε επιτροπές του Δήμου Διονύσου.

Θέτει υποψηφιότητα με τη «Δύναμη Ευθύνης» και τον Γιάννη Καλαφατέλη, για να προάγει τρεις πρωταρχικές αξίες: αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο, σεβασμό στο περιβάλλον και διαφάνεια στις διαδικασίες.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΟΥΛΑ) ΛΑΚΑΦΩΣΗ

Η Γιούλα Λακαφώση γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά από τα παιδικά της χρόνια αγαπούσε την Άνοιξη και τη Δροσιά, όπου περνούσε τα καλοκαίρια της. Είναι κάτοικος Άνοιξης από το 1982.

Έχει διατελέσει μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου Άνοιξης.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας του πρώην Δήμου Άνοιξης και μέλος του πρώην πολιτιστικού συλλόγου «ΗΣΙΟΔΟΣ».

Ήταν μέλος του Ο.Ν.Α.Π. «ΘΕΣΠΙΣ» του καλλικρατικού Δήμου Διονύσου και υπεύθυνη για τις πολιτιστικές δραστηριότητες της Δ.Ε. Άνοιξης και τη θεατρική ομάδα Β’ Σκηνή Άνοιξης.

Σε αγαστή συνεργασία με τους εθελοντές και τις υπηρεσίες του Δήμου επιμελείτο τις αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Άνοιξη, ενώ εισηγήθηκε της δημιουργία της Νεανικής Θεατρικής ομάδας (Θεατρικό Εργαστήρι στη Δροσιά).

Είναι εθελόντρια μαγείρισσα στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (σπίτι Άνοιξης).

Η επιθυμία της για κοινωνική προσφορά την ώθησε, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να θέσει και πάλι υποψηφιότητα με τη «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ» και τον υποψήφιο Δήμαρχο κ Γιάννη Καλαφατέλη.

Εργατική, οργανωτική και αποτελεσματική στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει, υπόσχεται ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε όποιον τομέα της ζητηθεί, όπως έπραξε και στο παρελθόν .

ΜΠΟΡΣΗ ΑΜΑΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΙΖΑ) ΠΑΥΛΙΔΗ-ΝΙΚΑΝΔΡΟΥ

Η Ελίζα (Ελισάβετ) Παυλίδη είναι 31 ετών. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Α-ΤΕΙ Χαλκίδας και γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στον τραπεζικό τομέα και από το 2013 είναι Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, με σκοπό την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας των μαθητών στο Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/JA Greece. Αποφάσισε να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές, ώστε να μπορέσει να συμβάλλει με τις γνώσεις και την εμπειρία της στην ανάπτυξη του Δήμου μας.

ΣΟΦΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΣΤΟΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ

Ο Μιχάλης Τσιλιγκίρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άνοιξη, όπου και διαμένει. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 εκλέχτηκε πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Άνοιξης. Κατά τη διάρκεια της πετυχημένης θητείας του ανέπτυξε πολύπλευρη δράση στην περιοχή του και δραστηριοποιήθηκε σε θέματα που απασχολούσαν τους κατοίκους της, που τον επιβράβευσαν με την εκλογή του ως πρώτου δημοτικού συμβούλου στη Δ.Ε. Άνοιξης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.

Στη δύσκολη εποχή και συγκυρία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του, θα καταβάλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, για να σταθεί αντάξιος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών του και να επιλύσει θέματα του Δήμου.