logo


Σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 5.30 το απόγευμα, θα αποφασισθούν οι χώροι που θα διατεθούν στα κόμματα και τους συνδυασμούς για την προεκλογική τους προβολή στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου. Είχε προηγηθεί συνάντηση με εκπροσώπους των δημοτικών συνδυασμών και των κομμάτων στο Δημαρχείο Διονύσου την Παρασκευή 10 Μαΐου, όπου προσήλθαν οι Δ. Ζαμάνης Δήμαρχος, Στ. Κριεμάδης εκπρόσωπος του συνδυασμού «Δύναμη Ευθύνης», Δ. Ζαφειρόπουλος εκπρόσωπος του συνδυασμού «Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ», Μ. Ουρανός εκπρόσωπος του συνδυασμού «Μαζί για τον Διόνυσο», Η. Λοστρόμος εκπρόσωπος του συνδυασμού «Δημιουργία ξανά», Δ. Καϊμάς εκπρόσωπος του συνδυασμού «Δύναμη ζωής», Ε. Πανουργιά εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Μπαμπανίκα εκπρόσωπος ΝΟ.ΔΕ και Χρ. Παντελούκα εκπρόσωπος Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ.

Στη συνάντηση ομόφωνα καθορίστηκαν οι χώροι και ο τρόπος χρήσης τους, όπως αναφέρεται στο σχετικό πρακτικό:

A. ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΧΩΡΟΙ (ΠΛΑΤΕΙΕΣ)

Δ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

1. Πλατεία Δημοκρατίας

2. Πλατεία Ομονοίας

3. Υπαίθριος Χώρος Πάρκινγκ του Ο.Σ.Ε.

4. Σωκράτους & Μαραθώνος ΠΛΑΤΩΜΑ

Δ.Κ. ΔΡΟΣΙΑΣ

1. Κεντρική Πλατεία Δροσιάς

2. Πλατεία Κορολή

Δ.Κ. ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ

1.Κεντρική Πλατεία Ροδόπολης

Δ.Κ. ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ

1.Πλατεία Ν.Πλαστήρα

Δ.Κ. ΑΝΟΙΞΗΣ

1.Πλατεία έναντι Ι.Ν Κοίμησης Θεοτόκου.

Δ.Κ. ΔΙΟΝΥΣΟΥ

1. Πλατεία Κίου

Δ.Κ. ΣΤΑΜΑΤΑΣ

1. Κεντρική Πλατεία Σταμάτας

Επίσης οι χώροι (με ακριβή τοποθεσία) που πιθανόν προταθούν κατά τη συζήτηση του θέματος στο Δ.Σ και ληφθεί σχετική απόφαση κατά τα άρθρα 4 και 5 της αριθ. 24923/4-4-2019 απόφασης ΥΠ.ΕΣ.

Β. ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

1. Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου

2. Πνευματικό Κέντρο Άνοιξης

3. Πνευματικό Κέντρο Δροσιάς

4. Πνευματικό Κέντρο Κρυονερίου

5. Πνευματικό Κέντρο Διονύσου

Ο καθορισμός των ωρών των συγκεντρώσεων, που θα πραγματοποιηθούν στα Π.Π.Κ., θα καθοριστούν μετά από συνεννόηση με το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Τα παραπάνω αποφασίζονται με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, την αισθητική και καθαριότητα των πόλεων, καθώς και την ομαλή λειτουργία του δικτύου απορροής όμβριων σε περίπτωση βροχόπτωσης.