logo


Βιογραφικά και φωτογραφίες των 11 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο, που θέτουν υποψηφιότητα στον Άγ. Στέφανο παρουσιάζει σήμερα η Οδός Διονύσου:

ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΝΗΣ

Ο Σπυρίδων Αρνής είναι κάτοικος Αγίου Στεφάνου και γιος του Δημήτρη και της Μαίρης Αρνή, ιδιοκτήτες επί σειρά ετών του φροντιστηρίου ΔΟΜΗ στην περιοχή. Είναι απόφοιτος της σχολής Διοίκησης Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος-οικονομόλογος.

Είναι Γραμματέας Επικοινωνίας και e-Κόμματος της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αττικής (Διόνυσος, Αχαρνές, Ωρωπός) του Κινήματος Αλλαγής, μέλος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου ΚΟΙ.Π.Α.Π Παιδείας, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και Πρόεδρος του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Πολεμικών Τεχνών “ΑΜΙΛΛΑ”.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΟΥΡΔΟΛΗΣ

Ο Θεόδωρος Βουρδολής είναι Δικηγόρος Αθηνών από το έτος 2004 με μεταπτυχιακό στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο (University of Sussex), κατοικεί στον Άγιο Στέφανο από το 1978, ενώ διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα, στην οδό Σόλωνος 45. Είναι έγγαμος και έχει ένα παιδί. Μέλος της ΝΟΔΕ Βορείου Αττικής της Νέας Δημοκρατίας για τρίτη συνεχή φορά, Πρώην Γραμματέας της ΝΟΔΕ, Πρώην μέλος του ΔΣ Κοργιαλένειου Μπενάκειου Νοσοκομείου. Μέλος της επιτροπής του Κτηματολογίου για την εκδίκαση ενστάσεων στις περιοχές Βόρειας και Ανατολικής Αττικής.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Θεόδωρος Γιαννακόπουλος είναι κάτοικος Αγίου Στεφάνου από το 2002. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Πειραιά. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1982. Δεσμεύεται ότι θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

ΜΑΙΡΗ ΔΑΝΙΑ

Η Μαρία Δανιά είναι κάτοικος Ροδόπολης. Είναι απόφοιτος του Ενιαίου Λυκείου και κατέχει το Γ’ Πτυχίο του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών. Έχει ασχοληθεί με το εμπόριο και τις πωλήσεις. Ενδιαφέροντά της ο Κινηματογράφος, η Μουσική και η Γυμναστική. Συμμετέχει στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία Ροδοπόλεως.

ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΟΥ

Η Ευσταθία Θεοδοσιάδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο, προέρχεται από 11μελή οικογένεια και έχει ρίζες από Πόντο και Μικρά Ασία. Είναι μητέρα 3 παιδιών. Είναι απόφοιτη των σχολών «Παπαϊωάννου» στους τομείς Διοίκηση επιχειρήσεων, Λογιστική κοστολόγηση και Μηχ/λογιστική και πρώην Αθλήτρια με διακρίσεις στον Στίβο, την Ποδηλασία και το Καράτε. Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές στον χώρο του Marketing και της Eστίασης. Αναπτύσσει ανεξάρτητη επιχειρηματική δράση στον τομέα MLM, βασισμένη σε αξίες, όπως Σεβασμός, Αγάπη, Ηθική, Αξιοκρατία, Αλληλεγγύη, Συνεργασία.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΕΤΗΣ

Ο Αντώνης Κανέτης κατάγεται από την Ικαρία και από το 1993 είναι κάτοικος Αγίου Στεφάνου. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Μαριάνθη Γκιουλάκη και έχει ένα γιο. Τελείωσε το λύκειο και στη συνέχεια λογιστική σχολή.

Από το 1977 και για επτά χρόνια εργάστηκε ως λογιστής στον ιδιωτικό τομέα, ενώ το 1984 διορίστηκε στον Δήμο Αθηναίων, όπου και διετέλεσε προϊστάμενος σε διάφορες διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες.

Είχε εκλεγεί στο ΔΣ του συλλόγου ΕΝΩΣΗ ΙΚΑΡΙΑΣ Αθηνών ως γενικός γραμματέας και αντιπρόεδρος.

ΜΑΡΘΑ ΚΟΛΛΙΑ – ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

H Μάρθα Κόλλια-Χριστοπούλου είναι έγγαμη με τον Χρήστο Χριστόπουλο, δικηγόρο-υποθηκοφύλακα και έχουν δύο παιδιά. Κατοικεί στον Άγιο Στέφανο επί 15 χρόνια. Είναι πτυχιούχος του Γεωλογικού Τμήματος της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, της Ένωσης Γεωλόγων και της Ένωσης Γεωργικών Μηχανικών Ελλάδος.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα εκπονώντας γεωλογικές και γεωτεχνικές μελέτες μέχρι τον διορισμό της μετά από εξετάσεις ΑΣΕΠ στην ΕΥΔΑΠ, όπου εργάστηκε αρχικά στη Δ/νση Προγραμματισμού και Σχεδιασμού και από15ετίας ως στέλεχος της ΜΕΝ Πολυδενδρίου.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Ο Αθανάσιος Κρητικός γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στον Άγιο Στέφανο. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Ως πτυχιούχος Ηλεκτρονικός, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τεχνικό τομέα της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.

Το 2016 διετέλεσε Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου, το 2014-2016 Αντιπρόεδρος στο ΝΠΔΔ Σ.Π.Α.Π., το 2005-2006 Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγίου Στεφάνου, το 2004-2005 Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου ΑγίουΣτεφάνου και το 1996-2003 Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Πευκοφύτου.

Είναι εθελοντής Πυρασφάλειας, αιμοδότης και δωρητής οργάνων σώματος.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΗΣ

-UNIVERSITY OF LOUISVILLE – U.S.A.

Masters in Business Administration (M.B.A.) (Concentration in Marketing and Finance)

-UNIVERSITY OF NEW YORK – ALBANY N.Y. – U.S.A.

Bachelor in Computer Science & Management Information Systems (M.I.S.)

-Πρώην τραπεζικό στέλεχος (Πειραιώς και MARFIN) – 10 έτη

-Οικονομικός σύμβουλος επιχειρήσεων

-Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Στεφάνου- 4 έτη

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΕΝΕΤΟΣ

Ο Ιωάννης Μπενέτος, υποπτέραρχος ε.α., γεννήθηκε στον Οξύλιθο Ευβοίας, και ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στη Χαλκίδα. Είναι απόφοιτος της Σχολής Ικάρων, και υπηρέτησε την Πολεμική Αεροπορία επί 35 χρόνια σαν χειριστής μαχητικών και εκπαιδευτικών σκαφών. Είναι απόφοιτος της σχολής πολέμου των ΗΠΑ στις Διεθνείς και Στρατηγικές Σπουδές, πολλών άλλων σχολών επιμόρφωσης, ενώ λόγω θέσεως και βαθμού υπηρέτησε για τρία και πλέον έτη στην υπηρεσία τυποποίησης του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες ως Πρόεδρος του Αεροπορικού Συμβουλίου Διοίκησης, έχοντας υπό τoν έλεγχό του τις αεροπορικές επιχειρησιακές ομάδες τυποποίησης της συμμαχίας και διετέλεσε Διευθυντής του Nατοϊκού Αεροπορικού Στρατηγείου της Λάρισας, όπου συμμετείχε ως πρόεδρος ή μέλος σε πολλές ομάδες εργασίας, εκπροσωπώντας την Ελλάδα ή τη συμμαχία σε διάφορες επιτροπές.

Υπηρετώντας στην πολεμική αεροπορία επί 35 χρόνια απέκτησε εμπειρίες σε θέματα διοίκησης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού σε όλα τα επίπεδα ιεραρχίας. Φέρει ιδιαίτερη εκπαίδευση στις επιλογικές διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού.Από την επί έξι και πλέον έτη εργασία του σε πολυεθνικό περιβάλλον και ιδιαίτερα σε υψηλόβαθμες θέσεις και επιτροπές έχει αποκτήσει εμπειρίες σε θέματα διαπραγματεύσεων και συγκερασμού διαφορετικών απόψεων προς επίτευξη του επιδιωκόμενου σκοπού .

Ως ενεργός πολίτης συμμετείχε ενεργά στις δραστηριότητες του αθλητικού Συλλόγου ΟΙΟΝ Αγίου Στεφάνου.

Είναι έγγαμος και έχει δύο κόρες.

Επιθυμεί να συμβάλει ενεργά στους στόχους της δημοτικής κίνησης ¨Δύναμη Ευθύνης για το Διόνυσο ¨ που τον εκφράζουν και υπηρετούν το όραμά του για ένα άλλο Δήμο.

Στόχος του είναι να υπηρετήσει τους κατοίκους του Διονύσου χωρίς διακρίσεις. Γνωρίζει και βιώνει τα προβλήματα του δήμου μας και καταλαβαίνει το βάρος της ευθύνης της υποψηφιότητάς του.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΘΗΝΑ (ΛΙΛΗ) ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Αγγελική Αθηνά (Λίλη) Νικολοπούλου κατοικεί στον Άγιο Στέφανο τα τελευταία 33 χρόνια. Είναι απόφοιτη της Οδοντιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με εξειδίκευση στην Περιοδοντολογία και Προσθετική MS, PhD από το University of Bergen της Νορβηγίας. Είναι συνταξιούχος οδοντίατρος-περιοδοντολόγος.

Είναι μέλος της ΜΚΟ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ. Επί 15 χρόνια, συμμετέχει σε εκστρατείες, εφαρμόζοντας το νεωτεριστικό Προληπτικό Οδοντιατρικό της πρόγραμμα σε παιδιά ευπαθών ομάδων και μειονοτήτων στις πιο απομακρυσμένες και ακριτικές περιοχές της χώρας μας, όπως Πομακοχώρια στη Θράκη και νησιά του Ανατολικού και Νότιου Αιγαίου όπως Ψαρά, Άγιος Ευστράτιος, Χάλκη, Λειψοί, Γαύδος κλπ. Διατελεί Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Μανσούρας, Σύλλογος Ελλήνων Αιγυπτιωτών.

Ήταν Υποψήφια Βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ στις Εθνικές Εκλογές του 2015 για το Υπόλοιπο Αττικής.

Ασχολείται με την Αυτόνομη Κατάδυση (Scuba Diving) και την υποβρύχια φωτογραφία.

Δεσμεύεται να ασχοληθεί εθελοντικά για τη Δημοτική Κοινότητα του Αγίου Στεφάνου και του Δήμου Διονύσου με ενημερωτικές εκδηλώσεις σχετικά με τη Μόλυνση του Περιβάλλοντος από τα σκουπίδια και την αναγκαιότητα της Μείωσης του όγκου τους, την αναδιάρθρωση της ανακύκλωσης και τη διαλογή στην πηγή δηλαδή σε κάθε νοικοκυριό και τη δημιουργία χώρων κομποστοποίησης.

ΧΑΡΑ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ-ΤΡΑΪΤΟΡΑΚΗ

 

Η Χαρά Παξιμαδάκη-Τραϊτοράκη κατοικεί στον Άγιο Στέφανο, με τον σύζυγό της Γιώργο Τραϊτοράκη και τους δύο γιους τους.
Ειδικεύτηκε ως Ιατρός Δερματολόγος Αφροδισιολόγος στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» και έχει εξειδίκευση στη Δερματοχειρουργική/Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής. Διατηρεί τα Ιατρεία Athens Dermatology and Surgery Clinic Κηφισιάς και Νέας Ιωνίας.
Έχει διατελέσει εθελοντής Ιατρός στο Κοινωνικό ιατρείο του Δήμου μας και παρέχει τις ιατρικές της υπηρεσίες της στην «Κιβωτό του Κόσμου».
Είναι μέλος πολλών επαγγελματικών συλλόγων, της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρίας Αθηνών και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού-Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Αμαρυλλίδες.» 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ο Χρήστος Παπαβασιλείου γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και εργάζεται στον Άγιο Στέφανο. Έχει δίπλωμα Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού και Πολιτικού Μηχανικού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Από το 1973 έως το 1975 εργάσθηκε ως μηχανικός σε έργα σηράγγων, υδραυλικών και οδοποιίας στην κατασκευή του Μόρνου, ενώ από το 1975 διατηρεί τεχνικό γραφείο. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά. Έχει διατελέσει Πρόεδρος το τοπικού αθλητικού και εξωραϊστικού συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θέτοντας τις βάσεις για τη μετεξέλιξή του. Από το 1995 εκλέγεται στον Άγιο Στέφανο.

ΑΓΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άγης Παπαγεωργίου, κάτοικος Αγίου Στεφάνου, είναι ηλεκτρονικός, απόφοιτος τεχνικής σχολής και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Δραστηριοποιείται εθελοντικά στον Α.Ο. Αγίου Στεφάνου.

Ενώ ασχολείται εδώ και χρόνια εθελοντικά στην περιοχή παράλληλα με την εργασία, πλέον οι επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις τού επιτρέπουν να διαθέσει περισσότερο χρόνο στην ενασχόλησή του με τα κοινά, αντιμετωπίζοντας τις όποιες προκλήσεις με τον πιο αποτελεσματικό και σωστό τρόπο.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΙΣΚΟΥ ΛΙΟΥΛΙΑ

Η Γεωργία Σίσκου Λιούλια είναι κάτοικος Κρυονερίου. Εργάζεται ως τραπεζική υπάλληλος στον Άγιο Στέφανο. Έχει σπουδάσει Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Είναι ενεργό μέλος της Χορωδίας Ενηλίκων. Έχει μάθει να αγωνίζεται και επιθυμεί να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών της και την ανάπτυξη του Δήμου, με τη δύναμη της ευθύνης που έχει η ψήφος τους.