logo


Στις δημοτικές εκλογές 6 συνδυασμοί και 6 υποψήφιοι δήμαρχοι διεκδικούν τη ψήφο μας.

Για δύο από αυτούς, τον Ζαμάνη και τον Καλαφατέλη, έχουμε δείγματα γραφής. Τους ξέρουμε από τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τα προβλήματα του τόπου όταν ήταν δήμαρχοι. Δεν κρύβουν άλλωστε τον συστημικό χαρακτήρα τους.

Άλλοι δυο, Τσεβάς και Κλήμης, εμφανίζονται ανεξάρτητοι και ενωτικοί!!! Πόσο ανεξάρτητος όμως είναι ένας δήθεν απολιτίκ συνδυασμός με πρόγραμμα υπέρ της επιχειρηματικότητας; Και βέβαια, πόσο ανεξάρτητο από τις κυβερνητικές επιλογές μπορεί να είναι το τοπικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, που ντρέπεται να πει ποιο κόμμα τον στηρίζει;

Και τέλος, έχουμε το ψηφοδέλτιο Κουριδάκη – Νικητόπουλου, που εμφανίζεται σαν η μόνη εναλλακτική λύση για τον Δήμο Διονύσου. Αλλά είναι στ’ αλήθεια ο «Εύπολις– Συνεργασία Δημοτών» η καλύτερη επιλογή που έχουμε;;;

Είναι στ’ αλήθεια ο Κ. Κουριδάκης ο πιο ικανός να αλλάξει τα δεδομένα μιας τοπικής αυτοδιοίκησης που βρίσκεται σε διαχρονικό τέλμα, λόγω «Καλλικράτη» και «Κλεισθένη»;;;

Είναι στ’ αλήθεια η καινούργια και άφθαρτη  επιλογή, ο οραματιστής, ο συναινετικός  που μπορεί να εμπνεύσει με τον λόγο του και να καθοδηγήσει με τις πράξεις του έναν ολόκληρο Δήμο μακριά από τις πελατειακές σχέσεις;;;

Είναι στ’ αλήθεια ο ικανός και ανιδιοτελής που θα επιλύσει τα τοπικά ζητήματα και θα  προσφέρει χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα αξιώματα ή από τώρα βάζει τα θεμέλια για τις προσωπικές του επιδιώξεις και φιλοδοξίες;;;

Και επειδή ο ίδιος λέει: «Μην τους ακούς τι θα κάνουν, ρώτα τι έκαναν», ας δούμε το ξεκάθαρο δείγμα γραφής που έδωσε σαν διοίκηση του Δήμου Άνοιξης την περίοδο 2007 – 2010. Ας δούμε πόσο ταιριάζουν όσα σήμερα υπόσχεται στη διακήρυξή του με τα έργα και ημέρες του επί δημαρχίας Γιάννη Νικητόπουλου, του μέντορα και σημερινού εκλογικού του συνεταίρου.

Δεν ξεχνώ…

Υπόσχεται σήμερα αναβάθμιση της καθημερινότητας του Δημότη ενώ χθες στην Άνοιξη συναποφάσισε το κυκλοφοριακό χάος, την ηχορύπανση,  τη διάλυση της γειτονιάς και καταδίκασε μια ολόκληρη πόλη να πίνει νερό από δίκτυο με αμιαντοσωλήνες

Υπόσχεται σήμερα καθαριότητα και προστασία του περιβάλλοντος ενώ χθες στην Άνοιξη συναποφάσισε για την συνέχιση της τσιμεντοποίησης και της άναρχης δόμησης, ακόμα και μέσα στο ρέμα, την υποβάθμιση του περιαστικού πράσινου και την ατιμώρητη ρύπανση με σκουπίδια, μπάζα και με τα απόβλητα των βιομηχανιών του ρέματος «Φασίδερι».

Υπόσχεται σήμερα προστασία των δασών, των ρεμάτων και της ιδιωτικής περιουσίας ενώ χθες στην Άνοιξη συναποφάσισε την μη διεκδίκηση των καταπατημένων, την αποτυχία του σχεδίου πόλης και την μείωση των ελεύθερων χώρων καθώς και το μπάζωμα ρεμάτων (ρέμα «Βαρδινογιάννη»).

Υπόσχεται σήμερα ασφάλεια για την κινητικότητα μικρών και μεγάλων  ενώ χθες στην Άνοιξη συναποφάσισε να μην υπάρχουν πεζοδρόμια, παρά στενοί και αδιέξοδοι δρόμοι, να μην υπάρχουν ασφαλείς παιδικές χαρές, να μην υπάρχει μέριμνα για την μετακίνηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα. Και προπαντός, όταν συναποφάσισε τη βιαστική έναρξη λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού της Άνοιξης σε αδιέξοδο (Κίρκης), μόνο και μόνο για προεκλογικούς σκοπούς.

Υπόσχεται σήμερα προαγωγή του πολιτισμού και της παιδείας  ενώ χθες στην Άνοιξη συναποφάσισε να μην διεκδικήσει κρατικούς πόρους για την καλύτερη λειτουργία των σχολείων, των αθλητικών εγκαταστάσεων και της πρωτογενούς πολιτιστικής παραγωγής αλλά προήγαγε τις  δημόσιες σχέσεις και εξαγγελίες χωρίς αντίκρισμα.   

Υπόσχεται σήμερα ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας  ενώ χθες στην Άνοιξη συναποφάσισε με την παράταξή του την συνέχιση και διεύρυνση των πελατειακών σχέσεων χρησιμοποιώντας τους τοπικούς επιχειρηματίες ακόμα και πιέζοντάς τους με γνωστούς τρόπους για τα δικά μας παιδιά αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες των συμπολιτών του.

Υπόσχεται σήμερα eδιακυβέρνηση  για την συμμετοχή του δημότη ενώ χθες στην Άνοιξη συναποφάσισε να ταλαιπωρείται από την γραφειοκρατία εκτός κι αν ήταν ημέτερος, η λογοδοσία να είναι μονόλογος και όχι διάλογος με τους πολίτες και τα συνοικιακά συμβούλια να μείνουν στα προεκλογικά φυλλάδια εκείνης της εποχής.

Υπόσχεται σήμερα να σας εκπροσωπήσει και να του εμπιστευτείτε την ψήφο σας ενώ χθες ήταν υποψήφιος με τον Γιάννη Καλαφατέλη το 2010, στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε «πουλώντας» τον και τώρα το ίδιο θα ξανακάνει συνεργαζόμενος υπό το ψευδεπίγραφο επιχείρημα να διοικηθεί ο Δήμος ή τα προβλήματα μας ενώνουν.   

Αυτή είναι η δήθεν άφθαρτη λύση, που προήλθε από τα  ίδια, φθαρμένα υλικά μιας άλλης ψεύτικης εποχής, που έκαναν πρόσφατα κιόλας ένα καλό λίφτινγκ και θέλουν πάλι να σου υφαρπάξουν την ψήφο σου.

Μην πιστεύεις κανέναν! Δεν έχουν αλλάξει! Είναι οι ίδιοι και τα ίδια θα ξανακάνουν!

ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ

ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ,

ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ.

ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

ΨΗΦΙΣΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ!