logo


Τον πλέον πρωτότυπο τρόπο για να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με τον καθαρισμό ρέματος στον Άγ. Στέφανο, που θα ευνοήσει την ελεύθερη ανάπτυξη των κουνουπιών το καλοκαίρι, ο Δ. Ζαρρήςπολιτικός μηχανικός με masters στην Υδρολογία για Περιβαλλοντική Διαχείριση και υποψήφιος με την παράταξη «Εύπολις- Συμεργασία Δημοτών Διονύσου». Με «ανοιχτή επιστολή των προνυμφών» προς τους κατοίκους της περιοχής ο κ. Ζαρρής προειδοποιεί: 

Αγαπητοί κάτοικοι,

Με την επιστολή μας αυτή, εμείς, οι προνύμφες κουνουπιών που ζούμε στη γούρνα της φωτογραφίας στον Άγιο Στέφανο και εκκολαπτόμαστε σε κουνούπια, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους υπεύθυνους που αποφάσισαν τον «καθαρισμό» του ρέματος. Με τον «καθαρισμό» αυτό διέλυσαν τις φωλιές από τους φυσικούς μας θηρευτές, βατράχια, λιβελλούλες, κ.λπ., και τώρα μπορούμε ελεύθερα να αναπτυχθούμε σε κουνούπια και να σας πιούμε το αίμα αυτό το καλοκαίρι.

Αν μάλιστα δεν μας ψεκάσετε τώρα όσο είναι καιρός, θα σας ευχαριστεί και ο έμπορος των χημικών, που θα ψεκάζει στο βρόντο μέσα στο καλοκαίρι, μόνο και μόνο για να λέει ο κ. Δήμαρχος ότι ψέκασε.

Τέλος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που ψηφίζετε συνεχώς αυτούς που με την άγνοιά τους μας βοηθούνε να μεγαλώσουμε, να κάνουμε οικογένεια και να σας βασανίζουμε τα καλοκαίρια. Αν μάλιστα, σκεφτείτε ότι αυτή η γούρνα έχει και ό,τι ρυπαντή μπορείτε να φανταστείτε από την απουσία αποχέτευσης, μην θυμώσετε αν εμφανίσουν τα παιδιά σας καμιά αλλεργική αντίδραση από το πουθενά.

Ας προσέχατε.

Μετά τιμής,

Τα κουνούπια της γειτονιάς σας.